Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir senedir gebzedeyim hastane doktor tecrubem yok kızlar bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Doktoruna gidince mutlaka soyle canim benim belki ilac falan verir onun icin
Söylicem canim.ins bebisimi saglikla kucagima almam icin tüm önlemler alınir.
Canim alttan baktirdim smear yaptirdim 3 kez birde başta utandim ama sonra alistim sorun yokmuş tertemiz hersey dedi simdi hormon testi ve esimi gostercez.
Çok iyi o zaman canim.hormon sonuçlari ve esinin sonuclari da iyi gelirse bebisiniz hemen olur ins.

O zaman yumurtlama da olmuyor

Canim smear testinden sonra kanama olmaz bende 2 sene once yaptirmistim hatta normal muayene sirasinda yapalim dedi doktor ama muayeneden farki yoktu seninki insallah yerlesmedir canim :)
Genelde kanama olmuyor anladığım kadarıyla. Ama yine de belli olmaz heveslendirmiyorum kendimi şimdi hastaneye gidiyorum belli olur. Sonuçlar hızlı çıkıyor bu hastanede.

Şimdi gördüm biraz geçti oldu canım kusura bakma. Nedir uygulama aynen heveslendirir severim öyle şeyleri :)
Fertility Friend adı. FF diye geçiyor sanırım uygulamalarda. İngilizce bi uygulama ama kullana kullana alışıyorsun. Bak mesela örnek atayım sana.

bu benim bu ayki Ateş tablom. Yapmak istersen anlatırım detaylı. Her türlü ayrıntıyı not edebiliyorsun

Kan ver bugün istersen nasıl olsa hastaneye gideceksin :)
Düşünüyorum canım. Şimdi yoldayım dünkü doktor servisteymiş başka doktor bakar mı acaba sonucuma. Genelde hep aynı doktora gösterirdim.
Randevu da almadım sonuç diye.

Senin bat ne zamandı canim yazmışsan kusuruma bakma karışıyor mesajlar birbirine:/
Birde ne zamandır istiyorsun ? Bu benim 3. Ayim ama sanki şimdiden yıprandım gibi hissediyorum

bat 8 şubat canım
daha dur yeni başlamışsın :)

Lökosit canım. Akyuvar gibi düşün yararlı hücre, hastalıktan enfeksiyondan koruyor. Az olması iyi değil yani. Siz de biraz az çıkmış.
bizim değerlerde sıkıntı var doktor bakalım ne diyecek
Teşekkür ederin canım yorumların için :)

Kan ver bugün istersen nasıl olsa hastaneye gideceksin :)
Gittim canım doktor servisteymiş serviste bakamaz dediler. Bende sonucu aldım koştum acil servise. Dedim kasık ağrım ve hafif kanama var diye mümkünse kendi doktorum olabilir mi dedim o doğumhanede dedi
Bende başka bi doktora muayene oldum sonucuma baktı nasıl dedim yüksek dedi eşimde sinirlendi yüksek ne demek oluyor adam gibi açıklayın şunu ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz dedi. Tamam kızmayın büyük bir ihtimal gebelik var dedi. Kan aldılar bhcg bi de bişey daha. 2 tüp. İleriki günlere doktorunuza randevu alıp muayene olun dedi. Beklemedeyim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…