Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hoşgeldin canım bir hafta varmış sana da hayırlısıyla çift çizgiyi görürsün inşallah

Canım 9 aylık evliyim 1 ay korundum. Evlenmeden önce ne ağrım olurdu ne sızım ne yumurtlama ağrısı ne sonrası :) o evlendikten sonraki 1 ayda aynı şekilde. 2 ayda iltihap oldu çok kasık ağrısı çektim sonra buraya girmeye başladım okudukça 6 aydır her ay hamileyim sanıyorum çünkü kendimizi çok dinliyoruz aslında var olan olağan sandığımız ağrılarımızı farketmeye başladık. Bende bel fıtığı var mesela zaten belim ağrır ama biraz artsın hıh diyorum hamilelik belirtisi deli misin fıtık var zaten sende diyemiyorsun kendine :)

Kizlar benm psikolojik olarak hissettigim belrtilerim gitti. Ovu. gunum 24 ocakti. Tahlil vs yaptirmadim ama bu aydan umudum kalmadi. Ilk denemeydi bu arada..

Simdilik iyi gidiyor canim.Rabbim.korusun bebisimi.dra gudemedim canim.tatildeyiz.dr yok burda.
Eve varinca gidecem.daha keseyi bile gormedik.

hepimiz aynıyız demekki canım.
Bende 7 aylık evliyim 1 ay korundum. Benziyoruz yani. Sorun var mıydı sende veya eşinde. Baktırdın mı hiç ?

Kızlar cin takvimi yaptim.cinsiyeti kız olarak görünüyor.ama ben erkek yada kız diye hissedemiyorum.çok garip.
Oncekinde adete bir hafta kala kasigimj gostererek burda bi erkek bebis var diyordum esime.bunda hicbisey hissedemiyorum.yoksa bi kiz bi oğlan olmasin?

Selamun aleykum kardeşlerim ben bata 9 gün kala gebelik testi yaptım negatif cikti su an 5 gun var yapsam çıkar mı? Belirtilerim azaldı şu an goguslerimin hassasiyeti falan çok az normalde adetim yaklaşırken çok olurdu. Sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim ?

Ayyy insaAllah hayırlısıyla ikizdir canım belli olmuyor mu daha bebislerin kaç tane olduğu )))

Testin çoksa yap canim.hem heyecanli oluyo:)

Hadi inşallah :) ama bhcg artışından anlarsın onu 2 günde 2 kat değil 3-4 kat artar ikizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…