Ayy çok sevindim canım. Hadi sağlıklı sıhhatli devam eder inşallah hamileliğin. Darısı başımıza inşallahKızlar benmde kanda pozitif çıktı.
Beta hcg değerimi yarın öğrenicem.
Değildir inşallah canım.Tşkler kuzum. ÇAtlatma iğnesinin etkisidir diye korkuyorum
Fazla artmış canım. 27sinde 100 civarlarında olsa 29unda 200 civarlarında olurdu. Fazla artmış. Ama devamı da öyle olmalı. İnşallah böyle devam eder de ikizdir bebişler :)Canim bikemiyirum ki.25.gün 43 çiktı.
29.gün 403 ciktı.sence kaç kat artmistir?
Canım çok tşk ederim darısı isteyen herkeseAyy çok sevindim canım. Hadi sağlıklı sıhhatli devam eder inşallah hamileliğin. Darısı başımıza inşallah
Test doğruymuş demi o zaman.
Yumurtlamanın kaçıncı günündeydin?
Tatlım yerleşme kanaması olabilir.U Umudumbitmedi_ canım benim birazcık daha kanamam oldu bugün. Yine aynı şekilde 1-2 damla kahverengi. Ve kasıklarım ateşler içinde içten içten yanıyor yaa. Bi de bacaklarım çekiliyor. Sağ kasıkta da solda da aynı şeyler oluyor. Böyle şeyler olmuş muydu sende ?
Anladım canım. Değildir inşallah yaa. Sen o zaman kendini her iki sonuca da hazırla.Canım çok tşk ederim darısı isteyen herkese
7. Günü galiba cnm
İğnenin etkisinden pozitif çıkma ihtimali varmış
Bana da fazla geldi canim ama hcg cok yüksek olup tek olan oluyormus.Fazla artmış canım. 27sinde 100 civarlarında olsa 29unda 200 civarlarında olurdu. Fazla artmış. Ama devamı da öyle olmalı. İnşallah böyle devam eder de ikizdir bebişler :)
Dünde oldu aynısı. Ama dün smear testi verdim ondan olmuş olabilir dedim. Bugün biraz daha oldu.Tatlım yerleşme kanaması olabilir.
Hep böyle devam etmesi gerekiyor. İnşallah canım. İçime öyle doğuyor. Benim tarafımda 1 ikiz var eşimde bir sürü :) olur mu olur. Sağlıklı olsunlar da ne cinsiyet ne de o önemli değil.Bana da fazla geldi canim ama hcg cok yüksek olup tek olan oluyormus.
Hayirlisıyla doğsunlar bebişler.yirim ben onlari yirim.
Ins canim senin de ikizlerin olur:)
Ilk hamileliğimde sağ kasıgim adeta yaniyordu.ve ağrı vardı.yumustan 1 hafta sonraydi.ama kahverengi akintım olmadı.U Umudumbitmedi_ canım benim birazcık daha kanamam oldu bugün. Yine aynı şekilde 1-2 damla kahverengi. Ve kasıklarım ateşler içinde içten içten yanıyor yaa. Bi de bacaklarım çekiliyor. Sağ kasıkta da solda da aynı şeyler oluyor. Böyle şeyler olmuş muydu sende ?
Ayaklarım üşümüyor normal. Onun dışında aynı. Kabızlıkta geçti 1-2 gün oldu. Akıntı aynı devam.Ilk hamileliğimde sağ kasıgim adeta yaniyordu.ve ağrı vardı.yumustan 1 hafta sonraydi.ama kahverengi akintım olmadı.
Bebeğimin kalbi durduğu hafta kahverengi akinti olmustu sadece.
Sağ bacagim ćok huzursuzdu.ağrı oluyordu
Ayaklarim buz gibiydi akşamlari.
Evet canim.once sağlık sıhhat.Hep böyle devam etmesi gerekiyor. İnşallah canım. İçime öyle doğuyor. Benim tarafımda 1 ikiz var eşimde bir sürü :) olur mu olur. Sağlıklı olsunlar da ne cinsiyet ne de o önemli değil.
Canım smear testinden olabileceğini zannetmiyorum ben. Çok basit ve acısız bi işlem.Dünde oldu aynısı. Ama dün smear testi verdim ondan olmuş olabilir dedim. Bugün biraz daha oldu.
Topik açıp sorucam smear testinden sonra kanaması olan oldu ki diye belki yazan olur.Ilk hamileliğimde sağ kasıgim adeta yaniyordu.ve ağrı vardı.yumustan 1 hafta sonraydi.ama kahverengi akintım olmadı.
Bebeğimin kalbi durduğu hafta kahverengi akinti olmustu sadece.
Sağ bacagim ćok huzursuzdu.ağrı oluyordu
Ayaklarim buz gibiydi akşamlari.
Benimde kabizlik gecti.akintin beni dusündürüyor.ins vardir canim ya.Ayaklarım üşümüyor normal. Onun dışında aynı. Kabızlıkta geçti 1-2 gün oldu. Akıntı aynı devam.
Aynen canım o plastik şeyi iterken bile ağrım olmadı benim. Rahattım yani.Canım smear testinden olabileceğini zannetmiyorum ben. Çok basit ve acısız bi işlem.
Aynen kuzum.Benimde kabizlik gecti.akintin beni dusündürüyor.ins vardir canim ya.
Biraz daha beklemek en iyisi.
Aç canim.belki bir bilen vardir.ama bende söyliyim.bende yazin yaptirdim.akinti filan olmadi.kanama da olmadi.Topik açıp sorucam smear testinden sonra kanaması olan oldu ki diye belki yazan olur.
İnş yerleşme kanaması falandır canımAynen canım o plastik şeyi iterken bile ağrım olmadı benim. Rahattım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?