Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testinde uzman arkadaşlar sizce bu teste göre yumurtlama kaç güne olur ? Olsun da bat sayalım artık ya.. Sabırsızlarda bugün searte :))

Eklentiler

• 8A82F8F6-561C-4922-BC4B-0C1DA8672551.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 4FB9B3D2-CE49-4B98-90A7-69B93A212879.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 46
Söylemek gerektiğini bilmiyordum canım ya demek ki bunları dürtmek lazım anlaşıldı (
Morfoloji sperm yapısı demek. Yapısal bozukluk varsa başında, kuyruğunda falan sıkıntı oluyor. Kuyrukta sorun varsa yumurtaya ulaşamıyor ilerleyemiyor. Başında sıkıntı varsa yumurtanın içine giremiyor. Yaa çok ayrıntısı var bu işin. Doktorlar uzun süre gebelik oluşmadıkça ya da dile getirmedikçe yapmıyorlar.

Ovulasyon testinde uzman arkadaşlar sizce bu teste göre yumurtlama kaç güne olur ? Olsun da bat sayalım artık ya.. Sabırsızlarda bugün searte :))
Daha var canım devam et. Ateş ölçümü de yap uygulamaya gir. Her gün aynı saatte yap ama. Ovülasyondan yakalayamazsan ateşten yakalarsın illa ki. Ateşten çatladığını bile anlıyorsun.

daha var canım sabret koyulaşır birkaç güne. :)

Bunu devlette mi yaptırdın pek değerler yok yüzdelik değerler olası lazım morfoloji için sperm sayısı vs harekeli sayısı yavaş hareketli vs pek yok
Evet devlette yaptılar , eşimi zor gönderdim ya bunun için .. ikna edebilirsem özele göndereceğim bilgilerimle tatmin edici gelmedi . Eksik bakılmış anladığıma göre

Biz en iyisi özele gitmeliyiz . Eşimi bu test in çok zor ikna ettim zaten bakalım bi daha nasıl olacak ..

Nerde bnm ismimmmmmmmmm
Tekrar sölim belki gözden kaçmıştır... bat 06 ocak

Son düzenleme:
Insallah en kisa surede bebegini kucagina alirsin canim bizlerde bekliyoruz biran once guzel haber almayi umarim bu topik şanslı gelir❤

Daha var canım devam et. Ateş ölçümü de yap uygulamaya gir. Her gün aynı saatte yap ama. Ovülasyondan yakalayamazsan ateşten yakalarsın illa ki. Ateşten çatladığını bile anlıyorsun.
Bende çeviride indirdim :)) yarından itibaren ölçücem canım yükselme mi olacak yumurta çatladığında

Morfoloji is derken olaylara yabancıyım canım ben ya .. gönderdiğim testte morfolojisine bakmışlar mı bizimkinde
Canim bak bu parametrelerin olduğu bi labaratuvarda çektir bizim kini atayim örnek olarak sana üroloji doktoru çok iyi bi yerde bakılmış dedi biz kendi isteğimizle bağımsız labaratuvarda baktirmistik konsantrasyon bakılmalı ml deki ve toplam sperm örneğindeki motilite sperm hareketliliği demek ileri hızlı hareketli yavaş hareketli yerinde hareketli ve hareketsiz burda ileri hızlı hareketli ve yavaş hareketli önemli canım morfoloji ise iki kritere göre bakılıyor kruger ve who iki farklı şekilde bakan yer varsa oraya baktir morfoloji önemli senin testini aradım bulamadım bakacaktım ama kacirmisim bi daha atar misin

Eklentiler

• 20170912_185830.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 44
Bunlardı canım
Buldum canım sperm yapısı normal yapışıklık vs yok ama lifekasyon ve vizkozite de anormallik var sperm bırakıldıktan yaklaşık 20 dakika sonra normal görüntüsünü değiştirip sıvı bi hal alıyor ve yapısını değiştirmesi gerekiyor buda döllenme için onemli sperm konsantrasyonu 20 milyon ve üzeri olmalıymış 9 milyon ve dusuk morfoloji bakilmamis cinsel perhiz sureniz nedir canim N.A dan kasıt ne anlayamadım sayı olarak belirtilseydi daha çok yardımcı olabilirdim hareketli sperm konsantrasyonu ml de 1.6 milyon yanlış yonlendirmeyeyim ama çok düşük canım bizim 66.o Milyon ve tam hatırlamıyorum ama 20.0 yada 30.0 milyon olmalıymış en az siz bence iyi bi labaratuvar araştırıp bi daha baktirin ve esin iyi bi urologa muayene olsun morfolojiye bakilmamis o çok önemli onada bakılsın iki kritere gore bakiliyor buna dikkat edin who ve kruger ikiside olsun öyle gidin bian önce derim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…