Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamı
lelıkte vucut cok degısık sınyaller verıyo ama dıkkat et benım gecen ayda enfeksıyon oldu yapıskqn qlıntı gelıyodu fıtıl kullandm aonra adet oldm progestan a basladm baya ıse yarado hamıle kaldm

8 şubat canım

Cevap yazar misinizz?:)

Bingo. İzmitteyim, doğma büyüme istanbulluyum ama aslen Rizeliyiz :) biraz karışık :)
Sende benim gibi karısıksin:)
2. Bebekmi cnm,ikiz olmasin
Ilk bebeğimi kaybettim.canim.kürtaj oldum.bu ikinci bebis.
Bende ikiz diye geciriyorum icimden.hayirlisı olsun gülum ya.darisi size olsun ins.

Aaa canım mersinin neresindensin bende mersinliyim )))
Çok sevindim canim.çarşida oturuyoruz.

Demek sana o engel olmuş. Başka sıkıntı olmamış çok şükür ki.

Sende benim gibi karısıksin:)

Ilk bebeğimi kaybettim.canim.kürtaj oldum.bu ikinci bebis.
Bende ikiz diye geciriyorum icimden.hayirlisı olsun gülum ya.darisi size olsun ins.

Çok sevindim canim.çarşida oturuyoruz.
Evet sende öylesin :) bi de eş tarafından Nevşehirli sayılırım

Ay keşke bir gün toplaşsak gün gibi kahveye falan gelseniz ne güzel olurdu :))) U Umudumbitmedi_ E Efulimm41 naz2018 yvz13 @Searte ve geri kalan tüm kızlaaar :)
Çok iyi okur canım keşke böyle bir imkanımız olsaydı :) :)
Bu arada herkese cevap yazamadım.
Hepinize cevap yazacam ayrı ayrı yetiştirmem gereken baya bi iş vardı.
Öptüm kızlar hepinizi hamişş var mı onu bile kontrol edemedim.

Onun için erkekler için üroloji mi ne o doktora gitmesi gerek sanırım doktor yapıyor kadın doğum doktorları yapmaz sanırsam

Cevap yazar misinizz?:)
Eşin ürolojiye gidecek canım. Ne istiyorsa direkt söylesin. Çocuk sahibi olmak istiyoruz bi sıkıntı var mı diye baktırmak için geldim desin. Ama sana tavsiyem bu şekilde deyince temel şeyleri yapıyor. Bi de morfolojiye baksınlar mutlaka dile getirsin çok önemli bu da. Söyleyince doktor bakar. Şimdilerde herkesin bilgisi var ya doktorların çoğu anlatma gereği bile duymuyor. Ben bu tahlili istiyorum diye söylesin. Yok olmaz derse başka doktora gidersiniz.

Morfoloji is derken olaylara yabancıyım canım ben ya .. gönderdiğim testte morfolojisine bakmışlar mı bizimkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…