Aaa canım mersinin neresindensin bende mersinliyim )))Ben mersinliyim.mersinin nemi hic bitmez.annemler hala orda.5 gün önce mersindeydim.1 hafta kaldim.
Senin ev günes gormuyor boyle oluyor.günes gören evler öyle degil.annemlerin evi de aynı.tavan yemyesil olmustu.
lelıkte vucut cok degısık sınyaller verıyo ama dıkkat et benım gecen ayda enfeksıyon oldu yapıskqn qlıntı gelıyodu fıtıl kullandm aonra adet oldm progestan a basladm baya ıse yarado hamıle kaldmHeee bendeki idrar yolu enfeksiyonuydu canım onda kan gelmişti biraz. Acile kaldırıldım onda da gebelikten şüphe etmişlerdi yerleşme olup yanlış anlamış olabilirsin demişlerdi.
Senin dediğin vajina enfeksiyonu o zaman. Mantar vardı bende bi de eylül ayında 5 gün fitil kullandım geçti. Enfeksiyon olsa kokulu akıntı falan olur heralde. Az önce de akıntıyla karışık geldi 1 damla. Ben hamileyim yaa hissediyorum. Değişik şeyler oluyor bende.
8 şubat canımCanım değerin normal artmış maşallah tam olması gerektiği gibi. Allah tamamına erdisin.
Canım umarım iğnenin etkisi değildir de iki katına çıkar hep. Bat ne zamandı senin?
Off o nasıl bir kira ev aldırır cinsten:)))
Kızlar ben de Ankaradayım. Var mı buralarda ankaralılar
Cevap yazar misinizz?:)Arkadaslar eslerinizden ne deyip de tahlil aldirdiniz doktora? Ve kac ay sonra aldirdiniz? Yani ben doktora tahlil yaptirmak istiyorum esimden de dedigim zaman yapiliyor mu? Benm doktorum benden bile hormon tahlili vs istemedi. Ben kendi calistigim yerde aldirdim
Yapma ya daha önce söyleseydin keşke :) antakyalıyım ben :)kız sen hataydamısın ben hataylıyım memlekete dediğim ordaydık işte tatilde :)
Sende benim gibi karısıksin:)Bingo. İzmitteyim, doğma büyüme istanbulluyum ama aslen Rizeliyiz :) biraz karışık :)
Ilk bebeğimi kaybettim.canim.kürtaj oldum.bu ikinci bebis.2. Bebekmi cnm,ikiz olmasin
Çok sevindim canim.çarşida oturuyoruz.Aaa canım mersinin neresindensin bende mersinliyim )))
O zaman sıcağı bilirsin:)ben hataylıyım adanada okudum :)
Demek sana o engel olmuş. Başka sıkıntı olmamış çok şükür ki.Hamı
lelıkte vucut cok degısık sınyaller verıyo ama dıkkat et benım gecen ayda enfeksıyon oldu yapıskqn qlıntı gelıyodu fıtıl kullandm aonra adet oldm progestan a basladm baya ıse yarado hamıle kaldm
Evet sende öylesin :) bi de eş tarafından Nevşehirli sayılırımSende benim gibi karısıksin:)
Ilk bebeğimi kaybettim.canim.kürtaj oldum.bu ikinci bebis.
Bende ikiz diye geciriyorum icimden.hayirlisı olsun gülum ya.darisi size olsun ins.
Çok sevindim canim.çarşida oturuyoruz.
Çok iyi okur canım keşke böyle bir imkanımız olsaydı :) :)
Onun için erkekler için üroloji mi ne o doktora gitmesi gerek sanırım doktor yapıyor kadın doğum doktorları yapmaz sanırsamArkadaslar eslerinizden ne deyip de tahlil aldirdiniz doktora? Ve kac ay sonra aldirdiniz? Yani ben doktora tahlil yaptirmak istiyorum esimden de dedigim zaman yapiliyor mu? Benm doktorum benden bile hormon tahlili vs istemedi. Ben kendi calistigim yerde aldirdim
Aaa İzmit’in neresindensin canım bende Gebze’deyimEvet sende öylesin :) bi de eş tarafından Nevşehirli sayılırım
Hatirlattim cnm özür dilerim,amin cnm hayirlisi olsunSende benim gibi karısıksin:)
Ilk bebeğimi kaybettim.canim.kürtaj oldum.bu ikinci bebis.
Bende ikiz diye geciriyorum icimden.hayirlisı olsun gülum ya.darisi size olsun ins.
Çok sevindim canim.çarşida oturuyoruz.
İzmit çarşıya 15 dk mesafedeyim ben. Belki biliyorsundur Yeşilova diye geçiyor.Aaa İzmit’in neresindensin canım bende Gebze’deyim
O zaman sıcağı bilirsin:)
Estağfurullah canim.özür dileme.insan söyledikce acısı azaliyor.içe atmaktan daha iyi.hem zaten artik üzülmüyorum.Rabbim onun acısinı unuttaracak başka bi melek verdi.ins da kucağima alirim.Hatirlattim cnm özür dilerim,amin cnm hayirlisi olsun
Eşin ürolojiye gidecek canım. Ne istiyorsa direkt söylesin. Çocuk sahibi olmak istiyoruz bi sıkıntı var mı diye baktırmak için geldim desin. Ama sana tavsiyem bu şekilde deyince temel şeyleri yapıyor. Bi de morfolojiye baksınlar mutlaka dile getirsin çok önemli bu da. Söyleyince doktor bakar. Şimdilerde herkesin bilgisi var ya doktorların çoğu anlatma gereği bile duymuyor. Ben bu tahlili istiyorum diye söylesin. Yok olmaz derse başka doktora gidersiniz.Cevap yazar misinizz?:)
Bize uzak Ozanan canım ailem İstanbul’da biz Gebze’deyiz çok bilmiyorum o yüzden oralarıİzmit çarşıya 15 dk mesafedeyim ben. Belki biliyorsundur Yeşilova diye geçiyor.
Morfoloji is derken olaylara yabancıyım canım ben ya .. gönderdiğim testte morfolojisine bakmışlar mı bizimkindeEşin ürolojiye gidecek canım. Ne istiyorsa direkt söylesin. Çocuk sahibi olmak istiyoruz bi sıkıntı var mı diye baktırmak için geldim desin. Ama sana tavsiyem bu şekilde deyince temel şeyleri yapıyor. Bi de morfolojiye baksınlar mutlaka dile getirsin çok önemli bu da. Söyleyince doktor bakar. Şimdilerde herkesin bilgisi var ya doktorların çoğu anlatma gereği bile duymuyor. Ben bu tahlili istiyorum diye söylesin. Yok olmaz derse başka doktora gidersiniz.
Hayirlisiyla kucagina alirsin cnmEstağfurullah canim.özür dileme.insan söyledikce acısı azaliyor.içe atmaktan daha iyi.hem zaten artik üzülmüyorum.Rabbim onun acısinı unuttaracak başka bi melek verdi.ins da kucağima alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?