Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac gun gecti 1 gun bile farkediyor test varsa elinde yap canim insan rahatliyor en azindan

Yok canım şu an, eşim alacak sonra. Sabahı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Akşama doğru yapsam çıkar mı ki? Sıvı alımını kesip idrarımı 4 saat tutsam?

Geçti mi geçmedi mi bilmiyorum ki canım 13-22 arası yumurtam çatladı yani şu an adet belirtisi yaşamam gerekiyor normalde ama tık yok.
22 sinde catladiysa yarin olman lazim 13 unde catladiysa günün gecti cikar bence ya yap

22 sinde catladiysa yarin olman lazim 13 unde catladiysa günün gecti cikar bence ya yap

Yani normalde leke falan gelmesi lazım ve karnım şiş kasıklarımın ağrıyor olması lazım adet zamanı hep öyle olur bende. Şu an hiçbir şey yok ne ağrı ne şişlik. Gece ve bu sabah kalçalarımda gerilme hissettim sadece ve göğüslerim ağrıyor, arada belime ufak ağrılar giriyor o kadar.

Evet ben telefona yukledim ultrasona gore ordan dogru gidiyor canim
Hangi uygulama canim
Bende indiririm belki:)
Yaaa ben seni yerim yaaa guzel annee bu kadar mi yakisir bu gebelik takvimi bi insana masallah arkdsma allahim eline almayi nasip etsin
Çok tsk ederim canim amin.
duygulandirdın beni...
Rabbim bebisimi bana diger bebekleri annelerine bağışlasın.Rabbim olmayana da tez zamanda versin ićinde de sana

Ayy senle ben aynıyız :) bende balığım yükselenim kova.

Kızlar böyle güzel haberleriniz beni de sevindiriyor fakat ben yine kırmızı kart gördüm hemde 2gün önce Artık haftaya tahim filmi çektiricem çok tedirginim yıprandım

Evet canım son adet tarihinin başlangıç gününden 40 hafta ekleniyor. İnternette sitelerde otomatik hesaplama var Ordan da hesaplayabilirsin
11 ekim diyor. Oh terazi burcu. Çok severim terazileri kesin gibi hesaplıyorum yaa Allah bana akıl fikir versin çok ihtiyacım var

11 ekim diyor. Oh terazi burcu. Çok severim terazileri kesin gibi hesaplıyorum yaa Allah bana akıl fikir versin çok ihtiyacım var
Allah seni :) teraziler çok iyidir benim babam terazi .. hadi hayırlısı hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah . Ben bu ay hamiş kalayım da sağlıklı eli yüzü düzgün vatanına ailesine hayırlı evlat olsun da akrep olmasını takmıyorum :)

Önemli olan karakterli olması. Bende dua ederken sağlıklı karakterli vatanına milletine bağlı dinini bilen bi evlat diye dua ederim.

Hangi uygulama canim
Bende indiririm belki:)

Çok tsk ederim canim amin.
duygulandirdın beni...
Rabbim bebisimi bana diger bebekleri annelerine bağışlasın.Rabbim olmayana da tez zamanda versin ićinde de sana
Ahh ahh ben sanirim vazgectim canim ya kizim buyudu ben unuttum rahata alistim die tek cocuk kalacagiz sanirim yani kararsizim ben gecen aylardaki gibi hevesim heyecanim.yok ama sizlerin olsun insallah

Yap bi test rahatla canimm benm

Bursaya evlendm cnm nkdr uzak olmasada cok fazla calısınca gorusemıyosun
Anlıyorum canım bizde de öyle. Eşimin hafta da bir gün izni var. 2 haftada bir o günü değerlendiriyoruz anca o kadar. Çalışan insan için zor şehir dışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…