Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy senle ben aynıyız :) bende balığım yükselenim kova.
Bende diyorum ki bu kızla güzel anlasiyorum.demekki burctanmiş.benim esim de balik burcu.maşallah cok güzel anlasiyoruz.herseyimiz ayni.bu arada naz da kova burcu.onunla da güzel anlaşiyoruz.
Ahh ahh ben sanirim vazgectim canim ya kizim buyudu ben unuttum rahata alistim die tek cocuk kalacagiz sanirim yani kararsizim ben gecen aylardaki gibi hevesim heyecanim.yok ama sizlerin olsun insallah
Canim birinci büyüyünce ikinciyi büyütmek zor olmaz.çünkü artık kizının düzeni oturmustur.hem sana da yardimci olur.kizım kardesini salla, basında dur,sunu getir filan dersin.sadece kendin icin düsünme.ona bi kardes yap.yalniz kalmasin bi kardesi olsun.ilerde çok sıkıntı çeker.dertelesmeye bile bi kardes gerek.
Ins olur canim.

Ondan demekki. Uyumlu burçlarız :)

Aynen öyle heralde. Tabi canım benim yükselenim balık mesela :)

Ah iste bitek o beni dusunduren daha sonra bana kizar sitem eder mi yalniz kaldim diye ben kardesimle dertlesiyorum o yalniz mi olacak oyle de düşünüyorum cidden kafam karmakarisik gülüm valla rabbim hayirlisini nasip etsin insallah

Anlıyorum canım bizde de öyle. Eşimin hafta da bir gün izni var. 2 haftada bir o günü değerlendiriyoruz anca o kadar. Çalışan insan için zor şehir dışı.
Bn ayda bır gıdıyom cnm sımdı hamıle olunca nasıl olur hoc bılmıyorum zaten arabamozda yok sıkıntı

Ah iste bitek o beni dusunduren daha sonra bana kizar sitem eder mi yalniz kaldim diye ben kardesimle dertlesiyorum o yalniz mi olacak oyle de düşünüyorum cidden kafam karmakarisik gülüm valla rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
Canım, benim abim ve ablam var abimşe aramızda bir mesafe vardır hep çünkü çok yaş farkı var genç kızlık dönemimde korkumdan keşke olmasaydı derdim kaçak göçek görüşürdük eşimle ama şimdi iyiki var diyorum allah anamıza babamıza uzun ömür versin ama onlar bu hayattan göçüp gidince kimsesiz kalırdım. Dertleşmenin ötesinde bu çok önemli.

Evet canim benim farkindayim inan bencillikle düşünüyorum rahata erdim.hersey sil bastan diye keske bu kadar ara vermeseydim diyorum allah verirse kabulum.vermezse yine kabulum

Evet canim benim farkindayim inan bencillikle düşünüyorum rahata erdim.hersey sil bastan diye keske bu kadar ara vermeseydim diyorum allah verirse kabulum.vermezse yine kabulum
Şimdi öyle düşünüyorsun gözünde büyüyor ama minicik bir pamuk daha katılsa aranıza özlemişsinizdir emin ol :) bilinçaltında geçen ay hayal kırıklığı yaşadın o yatıyor olabilir. Olmayacakmış gibi hissedip bilmeden kendini bu düşüncelere kaptırmış olabilirsn. Kendini iyi dinle bence.

Belki
belkide gülum dogru diyorsun sert guclu goruncem diye diye bu dusunceler oldu belkide gerci yumurtlama gunlerini kacirdim bu ay ama yinede rabbim ol derse olur

Rabbim hayırlisıyla nasip etsin canim.hem yasin da cok geç degil.bende subatta 29a girecem.
Tam bebis yasları iste.evde olursa bıcır bıcır yersiniz hepiniz.

Efulim seninki yerleşme değil mi şimdi ya bi an çok umutlanmıştım.
Senella ile pas geçecektik bu ay ama sanırım o geçemeyecek

Bu aydan umudum ol.adigi için pas geçmeyi düşündüm sonra bi bakayım dedim bu ay da olsa diğer ayda olsa kaşıma geliyor :))) Bu ay olursa 28 ekim olur doğum (oldu da doğması kaldı yaa) baktım. Dedim erken olursa hooop bildiğin terazi burcuna girer, ama önümüzdeki ay her türlü akrep olur :)) Böyle diyorum ya insanın istemediği olurmuş naz :))) Akrep burcu bebisler bizi bekliyor olmasın:))) Tabi ben bu planları yaptım ama koca grip oldu mu? Takvimsel olarak tam yumurtlama haftasindayim üstelik 3 gündür tik yok. Çocuk grip olmasın diyor bide :)))

Şimdi bu ayı es geçmedim ama (10.güne kadar) ben bu ay yumurtlamadım ya da erken yumurtladım.. o yüzden bu aydan beklentim yok. Bugün doktora gittim o da yumurta görmedi 13.gün bugün. Yumurtlamamışsın dedi. Progestan verdi kullanmam için, kullanan var mi? Iki türlü kullanılıyormuş hangisini önerirsiniz.

Birde kan pıhtılaşma testini sordum, en az iki düşük tespit edilecek ki biz o testi isteyelim dedi. Şu an istemenin anlamı yok dedi. naz2018 Sen nerde yaptırdın kaç paraydı?

Birde ben adetin 21.günü progesteron testi yaptıracaktım. Şimdi bu ilacı içersem testi yaptırmama gerek yok değil mi?

Hilal coban bal tarcın çörek otunu nasıl kullandın ne zaman kullanmak gerekiyor. Yumurtlamaya kadar mu?

Inofolic combiyi iki kadın doğumcuya sordum. Bizim için folik asit kullanmam önemli onu da alabilirsin dediler. Pko veya adet düzensizliği yok dedim o zaman vitamin bu onla alakalı değil kullanabilirsin dediler. TSH için 25 mg düşürdü ilacı şu an 1.30 TAG değerim. Benden haberler bu kadar. Yani bu ay naz istemeden es geçtim. Önümüzdeki ay es geçme lüksüm zamanim yok sanki. Sonuçta bizim dediğimiz değil Rabbimizin dediği oluyor bakalım ne dileyecek bizim için.

Ay varya hepiniz cansınız moral veriyorsunuz valla bakalim mevlam neyler bizim icin
Sende bizim canımızsin canim:)
Sen bi niyet et illaki Rabbim verir.
Mesela bebis icin bisey al koy.bu senin niyetin yerine gecer.Rabbim de verir.
Ben bu ay bebek albümü aldim.esim de ne gerek var alma dedi.bende belki bebisimiz olur dedim.oldu valla.
Ben hep böyle yaparim.
Evlenmeden once de anneme bi tepsi aldırdim.annem niye alalim ki zaten isteyen yok simdi dedi.bende sen al belki olur dedim.
Üstüne esim beni istemeye geldi.evlendik.
Ins senin niyetin de gercek olur canim.

Hangi uygulama canim
Bende indiririm belki:)

Çok tsk ederim canim amin.
duygulandirdın beni...
Rabbim bebisimi bana diger bebekleri annelerine bağışlasın.Rabbim olmayana da tez zamanda versin ićinde de sana
Benimkinin adi hamilelik takibi buna ultrasona gore gorebiliyosun tarihi digerlerinde hep son adet tarhini istiyor o yuzden bunu seviyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…