- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Bende diyorum ki bu kızla güzel anlasiyorum.demekki burctanmiş.benim esim de balik burcu.maşallah cok güzel anlasiyoruz.herseyimiz ayni.bu arada naz da kova burcu.onunla da güzel anlaşiyoruz.Ayy senle ben aynıyız :) bende balığım yükselenim kova.
Canim birinci büyüyünce ikinciyi büyütmek zor olmaz.çünkü artık kizının düzeni oturmustur.hem sana da yardimci olur.kizım kardesini salla, basında dur,sunu getir filan dersin.sadece kendin icin düsünme.ona bi kardes yap.yalniz kalmasin bi kardesi olsun.ilerde çok sıkıntı çeker.dertelesmeye bile bi kardes gerek.Ahh ahh ben sanirim vazgectim canim ya kizim buyudu ben unuttum rahata alistim die tek cocuk kalacagiz sanirim yani kararsizim ben gecen aylardaki gibi hevesim heyecanim.yok ama sizlerin olsun insallah
Ondan demekki. Uyumlu burçlarız :)Bende diyorum ki bu kızla güzel anlasiyorum.demekki burctanmiş.benim esim de balik burcu.maşallah cok güzel anlasiyoruz.herseyimiz ayni.bu arada naz da kova burcu.onunla da güzel anlaşiyoruz.
Canim birinci büyüyünce ikinciyi büyütmek zor olmaz.çünkü artık kizının düzeni oturmustur.hem sana da yardimci olur.kizım kardesini salla, basında dur,sunu getir filan dersin.sadece kendin icin düsünme.ona bi kardes yap.yalniz kalmasin bi kardesi olsun.ilerde çok sıkıntı çeker.dertelesmeye bile bi kardes gerek.
Ins olur canim.
Aynen öyle heralde. Tabi canım benim yükselenim balık mesela :)Bende öyleyim aslında alttan alırım alırım çok üstüme gelinirse içimden canavar çıkarseninde yükselen burcun farklı olabilir. Mesela hiç bi balık burcu kolay kolay sinirlenmez. AMA yükselenim kova ordan sinir geliyor çok dolunca
Yok normal şartlarda diyorum onu. Tabi Allah bilir orasını :) nasıl hesaplanıyor diye. Son adet tarihine 40 hafta mı ekliyoruz.
Ordan geliyordur uyumlu geçimli olman :)Aynen öyle heralde. Tabi canım benim yükselenim balık mesela :)
Ah iste bitek o beni dusunduren daha sonra bana kizar sitem eder mi yalniz kaldim diye ben kardesimle dertlesiyorum o yalniz mi olacak oyle de düşünüyorum cidden kafam karmakarisik gülüm valla rabbim hayirlisini nasip etsin insallahBende diyorum ki bu kızla güzel anlasiyorum.demekki burctanmiş.benim esim de balik burcu.maşallah cok güzel anlasiyoruz.herseyimiz ayni.bu arada naz da kova burcu.onunla da güzel anlaşiyoruz.
Canim birinci büyüyünce ikinciyi büyütmek zor olmaz.çünkü artık kizının düzeni oturmustur.hem sana da yardimci olur.kizım kardesini salla, basında dur,sunu getir filan dersin.sadece kendin icin düsünme.ona bi kardes yap.yalniz kalmasin bi kardesi olsun.ilerde çok sıkıntı çeker.dertelesmeye bile bi kardes gerek.
Ins olur canim.
Bn ayda bır gıdıyom cnm sımdı hamıle olunca nasıl olur hoc bılmıyorum zaten arabamozda yok sıkıntıAnlıyorum canım bizde de öyle. Eşimin hafta da bir gün izni var. 2 haftada bir o günü değerlendiriyoruz anca o kadar. Çalışan insan için zor şehir dışı.
Canım, benim abim ve ablam var abimşe aramızda bir mesafe vardır hep çünkü çok yaş farkı var genç kızlık dönemimde korkumdan keşke olmasaydı derdim kaçak göçek görüşürdük eşimle ama şimdi iyiki var diyorum allah anamıza babamıza uzun ömür versin ama onlar bu hayattan göçüp gidince kimsesiz kalırdım. Dertleşmenin ötesinde bu çok önemli.Ah iste bitek o beni dusunduren daha sonra bana kizar sitem eder mi yalniz kaldim diye ben kardesimle dertlesiyorum o yalniz mi olacak oyle de düşünüyorum cidden kafam karmakarisik gülüm valla rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
Evet canim benim farkindayim inan bencillikle düşünüyorum rahata erdim.hersey sil bastan diye keske bu kadar ara vermeseydim diyorum allah verirse kabulum.vermezse yine kabulumCanım, benim abim ve ablam var abimşe aramızda bir mesafe vardır hep çünkü çok yaş farkı var genç kızlık dönemimde korkumdan keşke olmasaydı derdim kaçak göçek görüşürdük eşimle ama şimdi iyiki var diyorum allah anamıza babamıza uzun ömür versin ama onlar bu hayattan göçüp gidince kimsesiz kalırdım. Dertleşmenin ötesinde bu çok önemli.
Şimdi öyle düşünüyorsun gözünde büyüyor ama minicik bir pamuk daha katılsa aranıza özlemişsinizdir emin ol :) bilinçaltında geçen ay hayal kırıklığı yaşadın o yatıyor olabilir. Olmayacakmış gibi hissedip bilmeden kendini bu düşüncelere kaptırmış olabilirsn. Kendini iyi dinle bence.Evet canim benim farkindayim inan bencillikle düşünüyorum rahata erdim.hersey sil bastan diye keske bu kadar ara vermeseydim diyorum allah verirse kabulum.vermezse yine kabulum
belkide gülum dogru diyorsun sert guclu goruncem diye diye bu dusunceler oldu belkide gerci yumurtlama gunlerini kacirdim bu ay ama yinede rabbim ol derse olurŞimdi öyle düşünüyorsun gözünde büyüyor ama minicik bir pamuk daha katılsa aranıza özlemişsinizdir emin ol :) bilinçaltında geçen ay hayal kırıklığı yaşadın o yatıyor olabilir. Olmayacakmış gibi hissedip bilmeden kendini bu düşüncelere kaptırmış olabilirsn. Kendini iyi dinle bence.
Rabbim hayırlisıyla nasip etsin canim.hem yasin da cok geç degil.bende subatta 29a girecem.Ah iste bitek o beni dusunduren daha sonra bana kizar sitem eder mi yalniz kaldim diye ben kardesimle dertlesiyorum o yalniz mi olacak oyle de düşünüyorum cidden kafam karmakarisik gülüm valla rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
Ay varya hepiniz cansınız moral veriyorsunuz valla bakalim mevlam neyler bizim icinRabbim hayırlisıyla nasip etsin canim.hem yasin da cok geç degil.bende subatta 29a girecem.
Tam bebis yasları iste.evde olursa bıcır bıcır yersiniz hepiniz.
Efulim seninki yerleşme değil mi şimdi ya bi an çok umutlanmıştım.
Senella ile pas geçecektik bu ay ama sanırım o geçemeyecek
Sende bizim canımızsin canim:)Ay varya hepiniz cansınız moral veriyorsunuz valla bakalim mevlam neyler bizim icin
Hic stres yapma canim.yaptikca uzuyor.ben 34.gün adet olmustum.sonra 28.gün.ücüncüsunde hamile kaldim:)Kürtajdan sonra 30.gün. Adet olmayı bekliyorum. Olsamda bitse.Ve çalışmalara başlasak. Hala olmamak can sıkıcı
Sagol canim evet masallah buyuyor artik :)8+1 oldugu an 9 gösteriyor canım
maşallah kocaman oldu susam :)
Benimkinin adi hamilelik takibi buna ultrasona gore gorebiliyosun tarihi digerlerinde hep son adet tarhini istiyor o yuzden bunu seviyorum canimHangi uygulama canim
Bende indiririm belki:)
Çok tsk ederim canim amin.
duygulandirdın beni...
Rabbim bebisimi bana diger bebekleri annelerine bağışlasın.Rabbim olmayana da tez zamanda versin ićinde de sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?