Burda detayli yaziyor ama yumurtlamanda yumurta kalitesinde sorun yoksa yapma canim baska hormonu bozarsin sonra Allah korusun
Eki Görüntüle 2105746
Canim adet bitimi gidiyormuşsun doktor gün aşırı genelde yumurtanın nasıl büyüdüğünü takip ediyor sana gün veriyormuş çatladığını düşünürse progesteron testi istiyormuş benimki bu ay o şekilde takip edecek galiba adet olunca ara beni dedi gun verecek heraldeYumurta kalitesinde sorun olup olmadığını nerden bilecegim. Yumurta takibi yapildiginda mi anlamis olacagim. Bu ay doktor yumurta görmedi bu ay bilmiyorum gec mi yumurtlayacağım. Bi dahaki ay klomen kullanıcam onla birlikte yapsam daha mi kötü olur.
He anladım sen pas geçmen fsrketmiyor o zaman :) :) :) aslında var ya benimkide 9 kasıma geliyor bir hafta erken doğsa ne olur ki
Bu aydan umudum ol.adigi için pas geçmeyi düşündüm sonra bi bakayım dedim bu ay da olsa diğer ayda olsa kaşıma geliyor :))) Bu ay olursa 28 ekim olur doğum (oldu da doğması kaldı yaa) baktım. Dedim erken olursa hooop bildiğin terazi burcuna girer, ama önümüzdeki ay her türlü akrep olur :)) Böyle diyorum ya insanın istemediği olurmuş naz :))) Akrep burcu bebisler bizi bekliyor olmasın:))) Tabi ben bu planları yaptım ama koca grip oldu mu? Takvimsel olarak tam yumurtlama haftasindayim üstelik 3 gündür tik yok. Çocuk grip olmasın diyor bide :)))
Şimdi bu ayı es geçmedim ama (10.güne kadar) ben bu ay yumurtlamadım ya da erken yumurtladım.. o yüzden bu aydan beklentim yok. Bugün doktora gittim o da yumurta görmedi 13.gün bugün. Yumurtlamamışsın dedi. Progestan verdi kullanmam için, kullanan var mi? Iki türlü kullanılıyormuş hangisini önerirsiniz.
Birde kan pıhtılaşma testini sordum, en az iki düşük tespit edilecek ki biz o testi isteyelim dedi. Şu an istemenin anlamı yok dedi.naz2018 Sen nerde yaptırdın kaç paraydı?
Birde ben adetin 21.günü progesteron testi yaptıracaktım. Şimdi bu ilacı içersem testi yaptırmama gerek yok değil mi?
Hilal coban bal tarcın çörek otunu nasıl kullandın ne zaman kullanmak gerekiyor. Yumurtlamaya kadar mu?
Inofolic combiyi iki kadın doğumcuya sordum. Bizim için folik asit kullanmam önemli onu da alabilirsin dediler. Pko veya adet düzensizliği yok dedim o zaman vitamin bu onla alakalı değil kullanabilirsin dediler. TSH için 25 mg düşürdü ilacı şu an 1.30 TAG değerim. Benden haberler bu kadar. Yani bu ay naz istemeden es geçtim. Önümüzdeki ay es geçme lüksüm zamanim yok sanki. Sonuçta bizim dediğimiz değil Rabbimizin dediği oluyor bakalım ne dileyecek bizim için.
İşte bebişim bak sen de kovasın akreple anlaşamıyorsun aynı benim benimAnladim canım.cevremde biri var.hic anlasamiyorum.benim tam tersim.bana çok zıt.ögrendim ki akrep burcuymuş.
Evet canim ya bu proğram önden gidiyor.benim bebiş daha 4+5 teyzesi.ama 5.hafta diyor.
Canim alttan alinacak gibi degil baziları.hep
Benim doģrularim diyor.aslinda ben tam uyum burcuyum.yari kova yarı balık.
Tam ortada doğmusum.
Ona rağmen anlaşamıyoruz.
Yok canim tamam sen daha yumurta takibi yaptirmamissin. Adet oldun bittimi bu ay suan durumun neYumurta kalitesinde sorun olup olmadığını nerden bilecegim. Yumurta takibi yapildiginda mi anlamis olacagim. Bu ay doktor yumurta görmedi bu ay bilmiyorum gec mi yumurtlayacağım. Bi dahaki ay klomen kullanıcam onla birlikte yapsam daha mi kötü olur.
Canım sen istisnasın demek ki benm babam akrep :) valla annem cennetlik :) ben babamı gördüm bi de em yakın arkadaşım dan biri akrep onu da hep idare etmem gerekiyor yoksa kavga ediyor işte çocuğum da öyle olur diyorum :)Bende akrep burcuyum genelde alttan alan taraf olurum ama içimde patlar sinirim o ayrı :) hem hiç belli olmaz erken doğumu var allah göatermesin öyle hesaplar yapamazsınız ki :)
Yok benmişim seninki terazi olur :) aynen akreplerin idare etmek gerekiyor yoksa kavga ediyorlarAkrepler baskın burç. Her burç anlaşamaz. Benim en yakın arkadaşlarım hep akrep çok iyi tanıyorum. İdare etmek gerekiyor akrepleri. Alttan almak gerekiyor :) benim bu ay olursa akrep olmaz dimi
İnşallah canım hadi inşaAllah :) ::) sen de bu ay bebişle müjdelenirsin :)Büyük bi ihtimalle yerleşme canım. Smear testinden dolayı mı oldu dedim. O günden beri ilişki olmadı. Bugün bi bakalım diye denedik :) kanama olmadı. Demekki içerden gelen bi kanama. Çok az 1-2 damla şeklinde 2 gün oldu. Bence yerleşme. Dün bi de şiddetli batma hissettim 2-3 kez üst üste. Ondan sonra pıt pıt atmaya başladı. Hatta kardeşime söyledim bi bak ben mi yanlış anlıyorum diğer yoo kalp gibi atıyor dedi. Anlamadım
Ahahaha düşünsene bu ay olsa olacaktı ama olmadı gene bir sene bekleyip seneye şubatta hamiş kalırsak ne olacakEvet akrep burcu konusu beni de düşündürüyor ama sonra diyorum ki ya o ay bu aysa diyse o yüzden ara vermek istemiyorum. O yüzden tam gaz devam
Yok kız alrepler cok arkadas canlısı ınsanar bende akrebım bebıs terazı olcak dengelerı sasıyp arada kardesım terazıYok benmişim seninki terazi olur :) aynen akreplerin idare etmek gerekiyor yoksa kavga ediyorlar
Canim bir hormonlarima baktirayim buldugum doktor cok iyiymis evimede yakin gidip ne yapılması geriyorsa yaptircaz sali gelicekmis tatilden esimde baktircak herseye yumurtam da sorun yok catliyorda doktor oyle soylemisti gerisi yok ama gelsin hemen gidicem sabir kalmadi.Bir yılı geçmiş canım seninde hsg de çektir derim belki herşeyin normal ama tüplerin de tıkanıklık vardır sperm yumurta karşılaşmaz sonra yumurta takibi işte yumurtluyor musun baksın doktor yinede eşinize ihmal etme onu takibi çok kısa ve basit zaten canım sabah spermiyogram verse 2 saate çıkıyor akşama doktora gösterse sorun yoksa işi bitti bu kadar ama sorun görürse ondanda usg isteyebilir ek olarak
Canım sende inatçılık var mı :)Yok kız alrepler cok arkadas canlısı ınsanar bende akrebım bebıs terazı olcak dengelerı sasıyp arada kardesım terazı
Kacinci gundesein kac gun gecti canim yap ama gec dollenmeyse cikmayabilir adet belirtin falan var mi
Bak hersey normalimis sen daha şanslısın simdi esinede baktir filmide cektir gelir hemen bebis icini ferah tut sen benim kalbim temizdir gelicek yakinda bebisin insallah haberini de verirsinÜzülme canm benm inşallah olur seninde bebişin6 ay önce kan verdim ve alttan muayene oldum smaer testi yapıldı hormonların her şey normal demişti...
Bugün yarın adet olmam gerekiyor canım 22sinde doktora gittim yumurtan çatlamış demişti. Ama tam o gün mü yoksa ondan önceki günler mi çatladı bilmiyorum takip etmedim. 22sinde çatladıysa yarın adet olmam gerek. Şu an hiçbir belirtim yok adete yönelik. Perşembe test yapmıştım negatif çıktı.
Erken gebelik testi yapsana canim varsa cikar artik belirtinde yok belki geldi bebisin.Bugün yarın adet olmam gerekiyor canım 22sinde doktora gittim yumurtan çatlamış demişti. Ama tam o gün mü yoksa ondan önceki günler mi çatladı bilmiyorum takip etmedim. 22sinde çatladıysa yarın adet olmam gerek. Şu an hiçbir belirtim yok adete yönelik. Perşembe test yapmıştım negatif çıktı.
Öyle canım insan bilmek istiyor bende gittim herşeye baktı diyorum neden olmuyor olmaması için bir sebep yok diyor herşeyin çok iyi son olarak işte yumurtlaman oluyor mu ona bakalim dedi adet olunca arıcam sen adet oldun muCanim bir hormonlarima baktirayim buldugum doktor cok iyiymis evimede yakin gidip ne yapılması geriyorsa yaptircaz sali gelicekmis tatilden esimde baktircak herseye yumurtam da sorun yok catliyorda doktor oyle soylemisti gerisi yok ama gelsin hemen gidicem sabir kalmadi.
Bar ama bakarım karsımdakı korılcak gidicek yumsak tarafım duygusal tarafım daha fazla ınsanlar benımsevson ılgılensınn ısterm sevdıklermCanım sende inatçılık var mı :)
Hayırlısı olsun ya bakalım hesap yapmak da doğru değil aslında. :)Bar ama bakarım karsımdakı korılcak gidicek yumsak tarafım duygusal tarafım daha fazla ınsanlar benımsevson ılgılensınn ısterm sevdıklerm
Perşembe yaptıysan bir kaç gün daha bekle canım bence garanti olir pazartesi testini tekrarla istersen belli olur varsa o zamanBugün yarın adet olmam gerekiyor canım 22sinde doktora gittim yumurtan çatlamış demişti. Ama tam o gün mü yoksa ondan önceki günler mi çatladı bilmiyorum takip etmedim. 22sinde çatladıysa yarın adet olmam gerek. Şu an hiçbir belirtim yok adete yönelik. Perşembe test yapmıştım negatif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?