Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda detayli yaziyor ama yumurtlamanda yumurta kalitesinde sorun yoksa yapma canim baska hormonu bozarsin sonra Allah korusun
Eki Görüntüle 2105746

Yumurta kalitesinde sorun olup olmadığını nerden bilecegim. Yumurta takibi yapildiginda mi anlamis olacagim. Bu ay doktor yumurta görmedi bu ay bilmiyorum gec mi yumurtlayacağım. Bi dahaki ay klomen kullanıcam onla birlikte yapsam daha mi kötü olur.

Canim adet bitimi gidiyormuşsun doktor gün aşırı genelde yumurtanın nasıl büyüdüğünü takip ediyor sana gün veriyormuş çatladığını düşünürse progesteron testi istiyormuş benimki bu ay o şekilde takip edecek galiba adet olunca ara beni dedi gun verecek heralde

He anladım sen pas geçmen fsrketmiyor o zaman :) :) :) aslında var ya benimkide 9 kasıma geliyor bir hafta erken doğsa ne olur ki
Dur kız ben de belki pas geçmem
Ben özel genetik merkezinde yaptırdım 250 ye yaptırdım canım. Devlet iki taneden sonra bakıyormuş ama biz yaptıralım ne olur ne olmaz dedik..
Onun sonucunun açıklanması da adet bitimime denk geliyor.
Benm için iyi olacak.
Progesteron alırsan progesteron a baktırmana gerek kalmaz diye düşünüyorum.

İşte bebişim bak sen de kovasın akreple anlaşamıyorsun aynı benim benim
Gibi. Ben de akrep fobisi var Allah da başıma veriyormuş

Yok canim tamam sen daha yumurta takibi yaptirmamissin. Adet oldun bittimi bu ay suan durumun ne

Bende akrep burcuyum genelde alttan alan taraf olurum ama içimde patlar sinirim o ayrı :) hem hiç belli olmaz erken doğumu var allah göatermesin öyle hesaplar yapamazsınız ki :)
Canım sen istisnasın demek ki benm babam akrep :) valla annem cennetlik :) ben babamı gördüm bi de em yakın arkadaşım dan biri akrep onu da hep idare etmem gerekiyor yoksa kavga ediyor işte çocuğum da öyle olur diyorum :)

Akrepler baskın burç. Her burç anlaşamaz. Benim en yakın arkadaşlarım hep akrep çok iyi tanıyorum. İdare etmek gerekiyor akrepleri. Alttan almak gerekiyor :) benim bu ay olursa akrep olmaz dimi
Yok benmişim seninki terazi olur :) aynen akreplerin idare etmek gerekiyor yoksa kavga ediyorlar

İnşallah canım hadi inşaAllah :) ::) sen de bu ay bebişle müjdelenirsin :)

Evet akrep burcu konusu beni de düşündürüyor ama sonra diyorum ki ya o ay bu aysa diyse o yüzden ara vermek istemiyorum. O yüzden tam gaz devam
Ahahaha düşünsene bu ay olsa olacaktı ama olmadı gene bir sene bekleyip seneye şubatta hamiş kalırsak ne olacak Allah korusun

Canim bir hormonlarima baktirayim buldugum doktor cok iyiymis evimede yakin gidip ne yapılması geriyorsa yaptircaz sali gelicekmis tatilden esimde baktircak herseye yumurtam da sorun yok catliyorda doktor oyle soylemisti gerisi yok ama gelsin hemen gidicem sabir kalmadi.

Kacinci gundesein kac gun gecti canim yap ama gec dollenmeyse cikmayabilir adet belirtin falan var mi

Bugün yarın adet olmam gerekiyor canım 22sinde doktora gittim yumurtan çatlamış demişti. Ama tam o gün mü yoksa ondan önceki günler mi çatladı bilmiyorum takip etmedim. 22sinde çatladıysa yarın adet olmam gerek. Şu an hiçbir belirtim yok adete yönelik. Perşembe test yapmıştım negatif çıktı.

Üzülme canm benm inşallah olur seninde bebişin 6 ay önce kan verdim ve alttan muayene oldum smaer testi yapıldı hormonların her şey normal demişti...
Bak hersey normalimis sen daha şanslısın simdi esinede baktir filmide cektir gelir hemen bebis icini ferah tut sen benim kalbim temizdir gelicek yakinda bebisin insallah haberini de verirsin

Kız nabıyosun senın cıkmadı uzun zamandır

Erken gebelik testi yapsana canim varsa cikar artik belirtinde yok belki geldi bebisin.

Öyle canım insan bilmek istiyor bende gittim herşeye baktı diyorum neden olmuyor olmaması için bir sebep yok diyor herşeyin çok iyi son olarak işte yumurtlaman oluyor mu ona bakalim dedi adet olunca arıcam sen adet oldun mu

Perşembe yaptıysan bir kaç gün daha bekle canım bence garanti olir pazartesi testini tekrarla istersen belli olur varsa o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…