Kız korktun açılmış deyince:)Heee açılmış canım. Kuruntu yapma. Simsiyah işte
Acaba strestenmi gecikti adetin biraz bekle bakalim canim evet negatif gorunuyor valla belirtilerin cok yogun kafam karisti benimdeİlk idrarla yaptım canım negatifbugün değerlendirmeye başlayacaktım bu ayı.
Eki Görüntüle 2113065 Eki Görüntüle 2113066
Mecbur bekleyeceğim zaten canım yapabilecek başka birşey yok bu saatten sonra. Söktürücü de içmem zaten. Bütün âdet döngüm bozuldu ve o da çocuk istediğim zamanı buldu. Ne kadar bahtsızımAcaba strestenmi gecikti adetin biraz bekle bakalim canim evet negatif gorunuyor valla belirtilerin cok yogun kafam karisti benimde
Uzulme canim benim gittin mi dr aTatlımm günaydınn. İnşallah kaç gündür çok taktım çok üzüldüm. İnşallah yüzüm güler bugün. Bat olunca bugün daha heyecanlıyım :)
Canim pembe yaöan söle yoksa bakmixorlar
Bnm üc duduk olana kadar arastirmadilar rahim perdesi cikti en son
Rahim agzi sisiyor ve akinti oldugu zaman pismis yumurta beyazi gibi koyu kivamli akinti oluyorBende onu farkettim. Bekarken fitil kullandığımda elime bişey değmiyordu. İtiyordum bir süre sonra bir boşluğa düşüyordu sanki ilaç. Şimdi progestan koyarken farkediyorum bişey yolu kapatmış gibi itemiyorum bişeye takılıyor sanki.
Bende koyu kıvamlı değil kremsi bi akıntı var. Arada baya sulu oluyor. Yumurtlamadan beri vardı bende hala daha devam ediyor.Rahim agzi sisiyor ve akinti oldugu zaman pismis yumurta beyazi gibi koyu kivamli akinti oluyor
Canın senin resmi negatif yaptım bi inceleseneYani canım, çoktan çıkardı.
Bende yeni çıktı o bezler ama söktürücü kullanmam zaten nolur nolmaz.
Sağol canım uğraştığın için.Canın senin resmi negatif yaptım bi incelesene
Test aldim smdi eve gidoyorum once bi banyo yapip kuran okuduktan snra yapicam testiiCanim edelim döngünün kaçıncı günündesin kaç günde bir adet oluyorsun test aldın mı alacak misin
Yumurtama donemim gecti bakalim ama bn kndimi hamile gibi hissediyorum .s rabbim bni bos cevirmesin kapisindan insallahTest aldim smdi eve gidoyorum once bi banyo yapip kuran okuduktan snra yapicam testii
Kendi telefonumda yapınca hiç birşey çıkmıyor. Sanki seninkinde de göremiyorum artıkCanın senin resmi negatif yaptım bi incelesene
Bana sanki bi gölge varmış gibi geldi açıkçası bilemiyorum diğer arkadaşlar da bi baksın daKendi telefonumda yapınca hiç birşey çıkmıyor. Sanki seninkinde de göremiyorum artık
AL canım güzel bu. Günde 2 defa zayıfsanız yemeklerden sonra kiloluysanız yemeklerden 15-20 dk önce 1 yemek kaşığı içeceksiniz. Sende eşinde.eFuLim canım ekte resim atıorm bakar mısın
Tanıdık bi eczacımız var ona sordm bu varmış elinde
Markayı araştırdım sadece eczanelerde satılıyomus ve yılın en iyi ilaç dışı ürünü.ödülünü almış. Ne diyosun alıorum bunu. Bir de nasıl kullanıcak bunu cnm?
Hünnap iyidir canım biz bebeklere de bunu kullanıyoruzeFuLim canım ekte resim atıorm bakar mısın
Tanıdık bi eczacımız var ona sordm bu varmış elinde
Markayı araştırdım sadece eczanelerde satılıyomus ve yılın en iyi ilaç dışı ürünü.ödülünü almış. Ne diyosun alıorum bunu. Bir de nasıl kullanıcak bunu cnm?
İnşallah canım inşallah Adana'ya gitseydim biKorkma korkma herşey yolunda
O gölge inşaAllah başka birşeyin gölgesi değildir canım ama diğer resmi negatif yapınca o gölge çıkmıyor. Hayırlısı ne diyim. Teşekkürler.Bana sanki bi gölge varmış gibi geldi açıkçası bilemiyorum diğer arkadaşlar da bi baksın da
Tamam kuzum siparişi verdm eczacı getiri birazdan.AL canım güzel bu. Günde 2 defa zayıfsanız yemeklerden sonra kiloluysanız yemeklerden 15-20 dk önce 1 yemek kaşığı içeceksiniz. Sende eşinde.
Yemeklerden sonra kilo yapıyor, önce kilo verdiriyor.
Bir de tahta kaşıkla için vitamin değerleri azalıyor metal kaşıkla.
Tamam canım çom sağol :)Hünnap iyidir canım biz bebeklere de bunu kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?