Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Efulimm41 canım senden de yardım ve fikir bekliyorum
Ben dürüst olup hep gerçek olanı söyledim ama hiç bişey yapmadılar strandart hormon tahlillerinden başka. Onda da üstüne düşmediler düşük olan hormonumun düşük olduğunu bile söylemediler. En son gittiğimde dayanamadım artık 14 aydır deniyoruz dedim. Bu sefer durum ciddileşti o yüzden 1 yıldan fazladır deniyoruz demeni tavsiye ederim. İlaç derse kabul etmezsin ama daha kaale alıyorlar kesinlikle.

Maşallah canm bende 6 deneme negatif sonuçlandı bu aydan ümitliyim inşallah... hiç bir problem olmamasına rağmen strese bağlı sanırım bizim..
Evet stres büyük bi etken. Ama şunu farkettim hiç sağlıklı beslenmiyormuşuz o da çok büyük bir etken. Eskiler o yüzden patır patır doğuruyorlardı:)

Niye bu kadar gecikmiş yaa. Doktor ne dedi adetim gelmedi deyince. Sen kan verdiğinde 5 gün geçmiş zaten.
Evet canım. Psikolojim bozuldu artık bekleye bekleye. Gebe değilim biliyorum. Az önce test yaptım negatif çıktı zaten. Bugün değerlendirmeye başlayacaktım normalde onu da yapamayacağım

Doktor hiç birşey demedi. 1 hafta daha bekle olmazsan geri gel söktürücü verelim bile demedi. Gebe değilsin dedi yolladı. Kadın Doğum yok zaten Dahiliye doktoru bakıyor.

İnşallah benimkide o kadar basit bi şeydir ve inşallah bebeğin gelmeme sebebi de odur :/

Yumurtlama takibi yapmamış olsan çok geç yumurtladın derdim bişey derdim ama yumurtlama da olmuş. Hiç bilemedim ki canım yaa. Adet belirtin de mi yok hiç ?

Canım çok teşekkür ederim:/ sağol çok yardımcı oldu cevabın

Yumurtlama takibi yapmamış olsan çok geç yumurtladın derdim bişey derdim ama yumurtlama da olmuş. Hiç bilemedim ki canım yaa. Adet belirtin de mi yok hiç ?
Ovulasyon testi falan kullanmadım canım ama her ay yumurtladığımda sancım olur. Takvimde de aynı günlere denk gelir bu sancı. Öyle biliyorum yumurtladığımı. 27 Ocak'ta bu sancı vardı.

Âdet belirtisi yok canım sadece BAT'tan beri kasık ağrım var. Gece terlemesi, mide bulantısı, baş dönmesi bile var ama gebelik yok. Göğüsler çok dolgunlaştı ve uçlar daha kabarık, montgomery bezleri de çıktı areolalarda birkaç gün önce. Âdet öncesi karın şişliği de gitti, vücudum 2 haftadır yanıyor. Sulu beyaz akıntı da 2 haftadır devam ediyor. Of

Ellerini sabunla parmagini vajinana sok kontrol et sis ve yularda ise gebesin ben öle anladim

Ellerini sabunla parmagini vajinana sok kontrol et sis ve yularda ise gebesin ben öle anladim
Bende onu farkettim. Bekarken fitil kullandığımda elime bişey değmiyordu. İtiyordum bir süre sonra bir boşluğa düşüyordu sanki ilaç. Şimdi progestan koyarken farkediyorum bişey yolu kapatmış gibi itemiyorum bişeye takılıyor sanki.

Anladim canim belki kanda gec cikacak vallahi ne dicem bilemedim ama olmazsan bugunde bi test yap artik bence belirtilerin baya yogun cunku

Geç yumurtlamış olsan bile ne kadar geç yumurtlayacaksın ki kanda çıkmayacak. Bilemedim yaa. Çok karışık durum. Belirtiler iyi güzel çoğu gebelik mide bulantısı hariç. Bi de montgomery bezleri bende bekarken de vardı hep var.
Akıntı olması da güzel. Yaa şu belirtileri görünce nasıl olmuyor diyorum. Bence biraz sabret adetinin gelmesini bekle söktürücü kullanma. Daha ne kadar sabredebileceksen artık.

Yani canım, çoktan çıkardı.
Bende yeni çıktı o bezler ama söktürücü kullanmam zaten nolur nolmaz.

Canım doğru diyosun demese aklıma takilmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…