Kan vereceksin dimi bugün canım. Kaçta gideceksin ?İyiyim bende canım çok şükür.
Ben dürüst olup hep gerçek olanı söyledim ama hiç bişey yapmadılar strandart hormon tahlillerinden başka. Onda da üstüne düşmediler düşük olan hormonumun düşük olduğunu bile söylemediler. En son gittiğimde dayanamadım artık 14 aydır deniyoruz dedim. Bu sefer durum ciddileşti o yüzden 1 yıldan fazladır deniyoruz demeni tavsiye ederim. İlaç derse kabul etmezsin ama daha kaale alıyorlar kesinlikle.
Evet stres büyük bi etken. Ama şunu farkettim hiç sağlıklı beslenmiyormuşuz o da çok büyük bir etken. Eskiler o yüzden patır patır doğuruyorlardı:)Maşallah canm bende 6 deneme negatif sonuçlandı bu aydan ümitliyim inşallah... hiç bir problem olmamasına rağmen strese bağlı sanırım bizim..
Evet canım. Psikolojim bozuldu artık bekleye bekleye. Gebe değilim biliyorum. Az önce test yaptım negatif çıktı zaten. Bugün değerlendirmeye başlayacaktım normalde onu da yapamayacağımNiye bu kadar gecikmiş yaa. Doktor ne dedi adetim gelmedi deyince. Sen kan verdiğinde 5 gün geçmiş zaten.
Benimde öyle agrilarim oldu karin kasik agrisi doktora gittik allattan baktı rahim ağzında hafif bi kızarıklık var dedi birazda enfeksiyon varmis o ay sogan kürü yaptım diger ay hamile kaldim hemde en son ilişki adetin 12 günü oldu baska olmadi ama oldu çok şükür
Yumurtlama takibi yapmamış olsan çok geç yumurtladın derdim bişey derdim ama yumurtlama da olmuş. Hiç bilemedim ki canım yaa. Adet belirtin de mi yok hiç ?Evet canım. Psikolojim bozuldu artık bekleye bekleye. Gebe değilim biliyorum. Az önce test yaptım negatif çıktı zaten. Bugün değerlendirmeye başlayacaktım normalde onu da yapamayacağım
Doktor hiç birşey demedi. 1 hafta daha bekle olmazsan geri gel söktürücü verelim bile demedi. Gebe değilsin dedi yolladı. Kadın Doğum yok zaten Dahiliye doktoru bakıyor.
Ben dürüst olup hep gerçek olanı söyledim ama hiç bişey yapmadılar strandart hormon tahlillerinden başka. Onda da üstüne düşmediler düşük olan hormonumun düşük olduğunu bile söylemediler. En son gittiğimde dayanamadım artık 14 aydır deniyoruz dedim. Bu sefer durum ciddileşti o yüzden 1 yıldan fazladır deniyoruz demeni tavsiye ederim. İlaç derse kabul etmezsin ama daha kaale alıyorlar kesinlikle.
Evet kuzum vericem. 2 gibi gidicemKan vereceksin dimi bugün canım. Kaçta gideceksin ?
Canim edelim döngünün kaçıncı günündesin kaç günde bir adet oluyorsun test aldın mı alacak misinSmdi bu cizgiler neyin habercisi ay allah askina bna yaardim edin
Ovulasyon testi falan kullanmadım canım ama her ay yumurtladığımda sancım olur. Takvimde de aynı günlere denk gelir bu sancı. Öyle biliyorum yumurtladığımı. 27 Ocak'ta bu sancı vardı.Yumurtlama takibi yapmamış olsan çok geç yumurtladın derdim bişey derdim ama yumurtlama da olmuş. Hiç bilemedim ki canım yaa. Adet belirtin de mi yok hiç ?
Canim pembe yaöan söle yoksa bakmixorlarKızlar cevap bekliyorum ona göre randevu alacam
Ellerini sabunla parmagini vajinana sok kontrol et sis ve yularda ise gebesin ben öle anladimOvulasyon testi falan kullanmadım canım ama her ay yumurtladığımda sancım olur. Takvimde de aynı günlere denk gelir bu sancı. Öyle biliyorum yumurtladığımı. 27 Ocak'ta bu sancı vardı.
Âdet belirtisi yok canım sadece BAT'tan beri kasık ağrım var. Gece terlemesi, mide bulantısı, baş dönmesi bile var ama gebelik yok. Göğüsler çok dolgunlaştı ve uçlar daha kabarık, montgomery bezleri de çıktı areolalarda birkaç gün önce. Âdet öncesi karın şişliği de gitti, vücudum 2 haftadır yanıyor. Sulu beyaz akıntı da 2 haftadır devam ediyor. Of
Tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz.Evet kuzum vericem. 2 gibi gidicem
Bende onu farkettim. Bekarken fitil kullandığımda elime bişey değmiyordu. İtiyordum bir süre sonra bir boşluğa düşüyordu sanki ilaç. Şimdi progestan koyarken farkediyorum bişey yolu kapatmış gibi itemiyorum bişeye takılıyor sanki.Ellerini sabunla parmagini vajinana sok kontrol et sis ve yularda ise gebesin ben öle anladim
Anladim canim belki kanda gec cikacak vallahi ne dicem bilemedim ama olmazsan bugunde bi test yap artik bence belirtilerin baya yogun cunkuTamam canım sağol yardımların için. İnşaAllah.
Âdet sancım BAT'tan beri var canım. Hatta o gün o kadar şiddetliydi ki ağlayacaktım artık ama âdet olmadım. O günden beri kasık bölgemde ki ağrı gitmedi zaten. Sanki birşeyler hareket ediyor bir kaç gündür. Akıntı 2 haftadır bembeyaz ve 2 haftadır yanıyorum. Bu gece, gece terlemesi yaşadım. Mide bulanıyor baş dönüyor. Psikolojik olamaz bunların hic biri. Bekle bekle bıkıyor insan9. Gün oldu artık.
Orama kendim birşey sokamam ben canım :)) ama 2 gündür ilişki oluyor, sanki aşağıda, canım yanıyor 2 seferdir. Bilmiyorum.Ellerini sabunla parmagini vajinana sok kontrol et sis ve yularda ise gebesin ben öle anladim
Geç yumurtlamış olsan bile ne kadar geç yumurtlayacaksın ki kanda çıkmayacak. Bilemedim yaa. Çok karışık durum. Belirtiler iyi güzel çoğu gebelik mide bulantısı hariç. Bi de montgomery bezleri bende bekarken de vardı hep var.Ovulasyon testi falan kullanmadım canım ama her ay yumurtladığımda sancım olur. Takvimde de aynı günlere denk gelir bu sancı. Öyle biliyorum yumurtladığımı. 27 Ocak'ta bu sancı vardı.
Âdet belirtisi yok canım sadece BAT'tan beri kasık ağrım var. Gece terlemesi, mide bulantısı, baş dönmesi bile var ama gebelik yok. Göğüsler çok dolgunlaştı ve uçlar daha kabarık, montgomery bezleri de çıktı areolalarda birkaç gün önce. Âdet öncesi karın şişliği de gitti, vücudum 2 haftadır yanıyor. Sulu beyaz akıntı da 2 haftadır devam ediyor. Of
Yani canım, çoktan çıkardı.Geç yumurtlamış olsan bile ne kadar geç yumurtlayacaksın ki kanda çıkmayacak. Bilemedim yaa. Çok karışık durum. Belirtiler iyi güzel çoğu gebelik mide bulantısı hariç. Bi de montgomery bezleri bende bekarken de vardı hep var.
Akıntı olması da güzel. Yaa şu belirtileri görünce nasıl olmuyor diyorum. Bence biraz sabret adetinin gelmesini bekle söktürücü kullanma. Daha ne kadar sabredebileceksen artık.
Canım doğru diyosun demese aklıma takilmazdiTabiki her ihtimal var hepimizin bebeği için. Kalp atışını duyunca endişe bitecek mi sanki. Annelik böyle birşeymiş işte öğrenmeye başladık bizlerde :) ama ben bu boşboğaz hemşirelerden ve doktorlardan sinir oluyorum. Öyle ihtimaller tabiki var ama bunu söylemenin ne gereği var. Streste bebeğe zararlı neden böyle bir strese sokuyorlar. Çok saygısızca bence çünkü bu bizim en hassas noktamız anneliğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?