Tamam canım dediğini denicem ama bugün yaptığım ovulasyon testinde silikleşme var. En koyu hali dün 12.30da yaptığımdı.bugün 13.günüm.Ve silikleşmesi tuhaf geldi bana.Henüz piki göremedim anlicağınIki gune bir iliski olmaliki spermler kaliteli olsun
Her gun olmaz bi de esime iliskiden yarim saat önce türk kahvesi icir ki hizli ulassinlsr yumurtaya
Kan vericem canım doktora gitmicem dahaUzulme canim benim gittin mi dr a
Oyle dusunme herseyde bi hayir vardir. Stres yapma belki ondanda olmuyosun. Vucudun yeni surece alismasina izin ver korunmayi biraktin haliyle duzenin bozuldu benimde olmustu 5 gun gecikmisti ama bende kist vardi o ay. Az daha bekle canim olursun mutlakaMecbur bekleyeceğim zaten canım yapabilecek başka birşey yok bu saatten sonra. Söktürücü de içmem zaten. Bütün âdet döngüm bozuldu ve o da çocuk istediğim zamanı buldu. Ne kadar bahtsızım
Tamam canım haklısın. Mevsimsel değişiklikten de olabilir hatta. Sömestr'da Erzurum'un soğuğundan, Hatay'ın sıcağından tekrar Erzurum'a geçiş yapınca beden şaşırdı tabi. Bir de korunmamamın ilk ay'ıydı, o yüzdendir.Oyle dusunme herseyde bi hayir vardir. Stres yapma belki ondanda olmuyosun. Vucudun yeni surece alismasina izin ver korunmayi biraktin haliyle duzenin bozuldu benimde olmustu 5 gun gecikmisti ama bende kist vardi o ay. Az daha bekle canim olursun mutlaka
Bizimkinde de yazıyordu ama bunu şey gibi düşün. Yani hepsinden her vitaminden var ama azcık azcık. Ama e vitamini normal hayatımızda da bolca tüketmemiz gereken bi vitamin. Çinko almasanız bile e vitamini için bence ayrıca. Bunun bir kaşığında olsun olsun 10-20 mg olsun. Tabletin her birinde 400 mg e vitamini var. Keçiboynuzu yeterli gelmez yani.Tamam kuzum siparişi verdm eczacı getiri birazdan.
Bi de bunun içinde e vitamini çinko falan varmıs ekstradan almaya gerek var mı, fazla gelip zararı dokunmasn die tedirgin oldm ne diyosun
Tamam canım çom sağol :)
Çok saol canim.ins duyarim.hayirlisiyla.Ayy inşallah duyarsını canım bende heyecanla kalp atışını duymak istiyorum ama 6+2 de gidecem sana hediye verir inşallah bebisin
Şimdi arada kaldım. Eczacıya sordum ekstradan almana gerek yok dedi :/Bizimkinde de yazıyordu ama bunu şey gibi düşün. Yani hepsinden her vitaminden var ama azcık azcık. Ama e vitamini normal hayatımızda da bolca tüketmemiz gereken bi vitamin. Çinko almasanız bile e vitamini için bence ayrıca. Bunun bir kaşığında olsun olsun 10-20 mg olsun. Tabletin her birinde 400 mg e vitamini var. Keçiboynuzu yeterli gelmez yani.
Öyle dediyse e vitamini yoğun olabilir canım. Çünkü eczacılar satmaya uğraşır demekki gerçekten fazla gelecek. Bizdeki e vitamini miktarı daha düşüktür belki. Sizinkinde daha fazladır.Şimdi arada kaldım. Eczacıya sordum ekstradan almana gerek yok dedi :/
Ben söyledim dr falan önermedi takviye amaçlı kullanıcaz dedim ekstradan e vitamini ve cinko almana gerek yok dedi
Pofffff
Canım sen ne zaman duydun kalp atışını. Ya da duydun mu daha doğrusu.Çok saol canim.ins duyarim.hayirlisiyla.
Devam et yapmaya ayni saat yap su icme ilk yarim saatTamam canım dediğini denicem ama bugün yaptığım ovulasyon testinde silikleşme var. En koyu hali dün 12.30da yaptığımdı.bugün 13.günüm.Ve silikleşmesi tuhaf geldi bana.Henüz piki göremedim anlicağın
Olabilir kuzum vucudu anlamak zor. Doktorum demisti bana vucudun belli bi alisma suresi var zaman tanimak gerek diye. Rahat ol bitki cayi falan ic olmazsa ama hamile olmadigin kesinlessin oyle kullan hic degilse adet sokturur mesela biberiye kullanabilirsin.Tamam canım haklısın. Mevsimsel değişiklikten de olabilir hatta. Sömestr'da Erzurum'un soğuğundan, Hatay'ın sıcağından tekrar Erzurum'a geçiş yapınca beden şaşırdı tabi. Bir de korunmamamın ilk ay'ıydı, o yüzdendir.
Canım gittin mi çıktı mı sonucunKan vericem canım doktora gitmicem daha
Bekliyorum canım 2 bucukta verdimCanım gittin mi çıktı mı sonucun
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.Bekliyorum canım 2 bucukta verdim
Hadi müjdexi ver bizeBekliyorum canım 2 bucukta verdim
Hadi bakalim benimkide cikamamis hala bekliyorumKızlar verdim kan bekliyorum. Dualarınızı bekliyorum
Tamam canım teşekkur ederim :)Olabilir kuzum vucudu anlamak zor. Doktorum demisti bana vucudun belli bi alisma suresi var zaman tanimak gerek diye. Rahat ol bitki cayi falan ic olmazsa ama hamile olmadigin kesinlessin oyle kullan hic degilse adet sokturur mesela biberiye kullanabilirsin.
:))) tamam tamam az kaldıı benim yine çarpıntım tuttuSearte hdiiiiii ben kendi sonucumu böyle beklemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?