Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iki gune bir iliski olmaliki spermler kaliteli olsun
Her gun olmaz bi de esime iliskiden yarim saat önce türk kahvesi icir ki hizli ulassinlsr yumurtaya
Tamam canım dediğini denicem ama bugün yaptığım ovulasyon testinde silikleşme var. En koyu hali dün 12.30da yaptığımdı.bugün 13.günüm.Ve silikleşmesi tuhaf geldi bana.Henüz piki göremedim anlicağın

Mecbur bekleyeceğim zaten canım yapabilecek başka birşey yok bu saatten sonra. Söktürücü de içmem zaten. Bütün âdet döngüm bozuldu ve o da çocuk istediğim zamanı buldu. Ne kadar bahtsızım
Oyle dusunme herseyde bi hayir vardir. Stres yapma belki ondanda olmuyosun. Vucudun yeni surece alismasina izin ver korunmayi biraktin haliyle duzenin bozuldu benimde olmustu 5 gun gecikmisti ama bende kist vardi o ay. Az daha bekle canim olursun mutlaka

Tamam canım haklısın. Mevsimsel değişiklikten de olabilir hatta. Sömestr'da Erzurum'un soğuğundan, Hatay'ın sıcağından tekrar Erzurum'a geçiş yapınca beden şaşırdı tabi. Bir de korunmamamın ilk ay'ıydı, o yüzdendir.

Tamam kuzum siparişi verdm eczacı getiri birazdan.
Bi de bunun içinde e vitamini çinko falan varmıs ekstradan almaya gerek var mı, fazla gelip zararı dokunmasn die tedirgin oldm ne diyosun

Tamam canım çom sağol :)
Bizimkinde de yazıyordu ama bunu şey gibi düşün. Yani hepsinden her vitaminden var ama azcık azcık. Ama e vitamini normal hayatımızda da bolca tüketmemiz gereken bi vitamin. Çinko almasanız bile e vitamini için bence ayrıca. Bunun bir kaşığında olsun olsun 10-20 mg olsun. Tabletin her birinde 400 mg e vitamini var. Keçiboynuzu yeterli gelmez yani.

Şimdi arada kaldım. Eczacıya sordum ekstradan almana gerek yok dedi :/
Ben söyledim dr falan önermedi takviye amaçlı kullanıcaz dedim ekstradan e vitamini ve cinko almana gerek yok dedi
Pofffff

Şimdi arada kaldım. Eczacıya sordum ekstradan almana gerek yok dedi :/
Ben söyledim dr falan önermedi takviye amaçlı kullanıcaz dedim ekstradan e vitamini ve cinko almana gerek yok dedi
Pofffff
Öyle dediyse e vitamini yoğun olabilir canım. Çünkü eczacılar satmaya uğraşır demekki gerçekten fazla gelecek. Bizdeki e vitamini miktarı daha düşüktür belki. Sizinkinde daha fazladır.

Devam et yapmaya ayni saat yap su icme ilk yarim saat

Olabilir kuzum vucudu anlamak zor. Doktorum demisti bana vucudun belli bi alisma suresi var zaman tanimak gerek diye. Rahat ol bitki cayi falan ic olmazsa ama hamile olmadigin kesinlessin oyle kullan hic degilse adet sokturur mesela biberiye kullanabilirsin.

Tamam canım teşekkur ederim :)
TSH değerim 3.58 çıkmış acaba bu değerle gebe kalabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…