Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuyorum canım mesajlarını da geçen aile hekimi kese boş olsada değer yükselir dedi o kafama takıldı kalp atışı muhabbeti herşeyi kafama takıyorum sanki elim kolum bağlı bekliyorum inşallah hepimizin bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve isteyen herkesin de olur canım zor Muş ya gerçekten zor

4.ayda hamile kaldım canım tek sebebi kafaya takmakmis
Ahh benimde sanırım öyle beklemedeyim bakalım bu ay rahim filmi çektirdim eşimde spermogram testi yaptırdık her şey yolundaymış şükür inşallah yattığınız duyguları Rabbim tüm isteyenlere verir canm

Benimde öyle agrilarim oldu karin kasik agrisi doktora gittik allattan baktı rahim ağzında hafif bi kızarıklık var dedi birazda enfeksiyon varmis o ay sogan kürü yaptım diger ay hamile kaldim hemde en son ilişki adetin 12 günü oldu baska olmadi ama oldu çok şükür

Canım filmde n sonra şansın yüksek olduğunu biliyorum

Ben 6ncı denemede hamile kaldım. Bi değerim düşüktü yükselir yükselemez geldi güzel haber. Tüm sıkıntı oradaymış boşa beklemişim :) sonu güzel olsunda geç olmasına da razıyım.
Maşallah canm bende 6 deneme negatif sonuçlandı bu aydan ümitliyim inşallah... hiç bir problem olmamasına rağmen strese bağlı sanırım bizim..

Selam tatlım. Allah razı olsun. Ben 10 aylık evliyim hiç korunmadım ama ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım.
Bende kullanıyorum 3 aydır ovjlasyon testi ama işte nasipten ötesi olmadı canm.. bu ay bat o beklicem artık.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Bebişini canm

Bende kullanıyorum 3 aydır ovjlasyon testi ama işte nasipten ötesi olmadı canm.. bu ay bat o beklicem artık.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Bebişini canm
Rabbim bilir vereceği zamanı canım hiç kafana takma. Allah razı olsun canım inşallah. Rabbim herkese nasip etsin inşallh

Slm kızlar ben bugün sata göre 7+0im.esimle hastaneye gidecez 1 bucuk gibi.Allah izin verirse kalbini duymaya gidiyoruz.
Ne dersiniz duyabilirmiyiz karindan?
Çok korkuyorum.daha öncekinde kalbini duyamamistik.endisem cok.
Açıkçası bugün benim doğumgünüm...duyarsam çok guzel bi hediye olur bana.

Tabiki her ihtimal var hepimizin bebeği için. Kalp atışını duyunca endişe bitecek mi sanki. Annelik böyle birşeymiş işte öğrenmeye başladık bizlerde :) ama ben bu boşboğaz hemşirelerden ve doktorlardan sinir oluyorum. Öyle ihtimaller tabiki var ama bunu söylemenin ne gereği var. Streste bebeğe zararlı neden böyle bir strese sokuyorlar. Çok saygısızca bence çünkü bu bizim en hassas noktamız anneliğimiz.

Ayy inşallah duyarsını canım bende heyecanla kalp atışını duymak istiyorum ama 6+2 de gidecem sana hediye verir inşallah bebisin

Canim hamile oldugunu öğrendiğinde hemen gittinmi doktora gittiginde kaç haftalıkti :)
Silik çizgi görüp ertesi gün kan verdim. Sat'a göre 5 haftalık dediler ama 3 haftalık falandı anca. Geç yumurtlamıştım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…