Okuyorum canım mesajlarını da geçen aile hekimi kese boş olsada değer yükselir dedi o kafama takıldı kalp atışı muhabbeti herşeyi kafama takıyorum sanki elim kolum bağlı bekliyorum inşallah hepimizin bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve isteyen herkesin de olur canım zor Muş ya gerçekten zorSorma canım sorma belki benim yazılarımıda okumuşsundur. Ben asla bu kadar ısrarcı insanları boğarcasına soru soran biri değildim. Bu bebek beni başka biri yaptı resmen. Stresten endişeden bir hal oldum günlerdir. Bende hiçbirşey bilmiyormuşum kimyasal gebeliği buradan öğrendim. Bi yandan iyiki öğrenmişim bilmesem ve başıma gelse hazırlıksız yakalanacaktım daha çok kendimi kaptırmışken yıkılacaktım belki. Ama bi yandanda bana çok stres yaptı. İyi düşünecez iyi olacak inşallah. Rabbim can verdiyse yaşayacak ömür verdiyse yaşıcaklar yoksa kendimizide parçalasak elden ne gelir. Sakin ol bakalım az kalmış bak. Birşey olduğunu zannetmiyorum ben. Herşey güzel olacak inşallah
Ahh benimde sanırım öyle beklemedeyim bakalım bu ay rahim filmi çektirdim eşimde spermogram testi yaptırdık her şey yolundaymış şükür inşallah yattığınız duyguları Rabbim tüm isteyenlere verir canm4.ayda hamile kaldım canım tek sebebi kafaya takmakmis
Benimde öyle agrilarim oldu karin kasik agrisi doktora gittik allattan baktı rahim ağzında hafif bi kızarıklık var dedi birazda enfeksiyon varmis o ay sogan kürü yaptım diger ay hamile kaldim hemde en son ilişki adetin 12 günü oldu baska olmadi ama oldu çok şükürCanım endişeye kapılma sebebim başka.. üç aydır korunmuyoruz ve üç aydır ciddi bi karın ağrım var.. artıyo azalıyo ama hiç geçmiyo.. her ay acaba bebek mi diye düşünüyordum ama yine bebek değilse gitmem gerekiyo sanırım :/
Canım filmde n sonra şansın yüksek olduğunu biliyorumAhh benimde sanırım öyle beklemedeyim bakalım bu ay rahim filmi çektirdim eşimde spermogram testi yaptırdık her şey yolundaymış şükür inşallah yattığınız duyguları Rabbim tüm isteyenlere verir canm
Maşallah canm bende 6 deneme negatif sonuçlandı bu aydan ümitliyim inşallah... hiç bir problem olmamasına rağmen strese bağlı sanırım bizim..Ben 6ncı denemede hamile kaldım. Bi değerim düşüktü yükselir yükselemez geldi güzel haber. Tüm sıkıntı oradaymış boşa beklemişim :) sonu güzel olsunda geç olmasına da razıyım.
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin canmBen
ben beşinci ayimda hamile kaldım cok şükür :)
İnşallah tek duam o:) Rabbim herkese nasip etsin aratmasın inşallah :)Allah kucağınıza almayı da nasip etsin canm
Bende kullanıyorum 3 aydır ovjlasyon testi ama işte nasipten ötesi olmadı canm.. bu ay bat o beklicem artık.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Bebişini canmSelam tatlım. Allah razı olsun. Ben 10 aylık evliyim hiç korunmadım ama ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım.
Amin canm benm sağol inşallahİnşallah tek duam o:) Rabbim herkese nasip etsin aratmasın inşallah :)
Bende öyle biliyorum canm bakalım hayırlısıyla inşallah nasip olurCanım filmde n sonra şansın yüksek olduğunu biliyorum
İnşallah kuzum inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinBende öyle biliyorum canm bakalım hayırlısıyla inşallah nasip olur
Rabbim bilir vereceği zamanı canım hiç kafana takma. Allah razı olsun canım inşallah. Rabbim herkese nasip etsin inşallhBende kullanıyorum 3 aydır ovjlasyon testi ama işte nasipten ötesi olmadı canm.. bu ay bat o beklicem artık.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Bebişini canm
Tabiki her ihtimal var hepimizin bebeği için. Kalp atışını duyunca endişe bitecek mi sanki. Annelik böyle birşeymiş işte öğrenmeye başladık bizlerde :) ama ben bu boşboğaz hemşirelerden ve doktorlardan sinir oluyorum. Öyle ihtimaller tabiki var ama bunu söylemenin ne gereği var. Streste bebeğe zararlı neden böyle bir strese sokuyorlar. Çok saygısızca bence çünkü bu bizim en hassas noktamız anneliğimiz.Okuyorum canım mesajlarını da geçen aile hekimi kese boş olsada değer yükselir dedi o kafama takıldı kalp atışı muhabbeti herşeyi kafama takıyorum sanki elim kolum bağlı bekliyorum inşallah hepimizin bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve isteyen herkesin de olur canım zor Muş ya gerçekten zor
Ayy inşallah duyarsını canım bende heyecanla kalp atışını duymak istiyorum ama 6+2 de gidecem sana hediye verir inşallah bebisinSlm kızlar ben bugün sata göre 7+0im.esimle hastaneye gidecez 1 bucuk gibi.Allah izin verirse kalbini duymaya gidiyoruz.
Ne dersiniz duyabilirmiyiz karindan?
Çok korkuyorum.daha öncekinde kalbini duyamamistik.endisem cok.
Açıkçası bugün benim doğumgünüm...duyarsam çok guzel bi hediye olur bana.
Niye bu kadar gecikmiş yaa. Doktor ne dedi adetim gelmedi deyince. Sen kan verdiğinde 5 gün geçmiş zaten.Kanı verdiğimde 19 gün geçmişti canım. Bugün 23. Günsanırım gebelik falan yok bende boş boş hayal kuruyorum.
Heee açılmış canım. Kuruntu yapma. Simsiyah işteS
On ovulasyon testini yaptım sanki açılmış gibi geldi kötü oldumEki Görüntüle 2113030 bu bugün Eki Görüntüle 2113031 bu gecenki
Silik çizgi görüp ertesi gün kan verdim. Sat'a göre 5 haftalık dediler ama 3 haftalık falandı anca. Geç yumurtlamıştım çünkü.Canim hamile oldugunu öğrendiğinde hemen gittinmi doktora gittiginde kaç haftalıkti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?