Canım bende sadece aşırı bı bel ağrısı vardı başka hicbisey yoktu hamiş oldumKızlar Merhaba,
Bat 25 Şubat fakat inanılmaz bir bel ağrım var bu bir belirti mi gebelik için ve karnımda gerilme var. Sizin tüm belirtilerinizi okudum. Kasıklarımda bir ağrı yok herhangi bir yerleşme kanamam da olmadı ve göğüslerim de damarlar yok ama umut işte insan herşey de bir belirti arıyor.
Ayy İnşallah henüz il ayım ama nedense bilmiyorum umutluyum umarım yanılmam :)Canım bende sadece aşırı bı bel ağrısı vardı başka hicbisey yoktu hamiş oldum
Canim cikmasi mucize henuz adet gunu test yapmalısın suan henuz kana gecmistir bazilarinda cikiyor ama nadir seyler daha var bosuna stres yapma test yapip.
Kızlar Merhaba,
Bat 25 Şubat fakat inanılmaz bir bel ağrım var bu bir belirti mi gebelik için ve karnımda gerilme var. Sizin tüm belirtilerinizi okudum. Kasıklarımda bir ağrı yok herhangi bir yerleşme kanamam da olmadı ve göğüslerim de damarlar yok ama umut işte insan herşey de bir belirti arıyor.
Canım ben de hep kasık ağrısı falan oluyordu midem bulanıyor du ama boş çıkıyordu geçen ay şiddetli bel ağrım oldu ve umudum yoktu vitamin için kan verdim hamile olduğumu öğrendimAyy İnşallah henüz il ayım ama nedense bilmiyorum umutluyum umarım yanılmam :)
Yerinizde olsam test yapmam şahsen kendi adıma test yapmayı düşünmüyorum bat günüme kadar hatta geçtikten bir 5 gün sonra direk kan testi yaptırmak istiyorum. Kendinizi çok dinlemeyin sadece umudunuz olsun olur bence:) Her şey ilk olarak beyinde bitiyor. Çalışan bir kadınsanız kendinizi işinize adapte etmeye çalışın bu kalan 6 günde :) Umarım bebeğiniz tutunmuştur :)
Bugün bereketli bi gün ya ben de arada kaynarım belki dedim
kan sonucunu alan alana maşallah
En iyisi adet günüme kadar beklemek...
Benim de bat 25 şubat
Belim bile ağrımıyor
Kendimi dinler oldum
Ama yok yani hiç bir şeyim
Her zamanki ben gibiyim
Canim bugün gittim duydum.7+0 im.Canım sen ne zaman duydun kalp atışını. Ya da duydun mu daha doğrusu.
Aramizda 2 gun var benimde 27 subat gecen ay hep agri cektim bu ayda hic bir belirti yok az kaldi ikimizinde sabredelim.
Bugün bereketli bi gün ya ben de arada kaynarım belki dedim
kan sonucunu alan alana maşallah
En iyisi adet günüme kadar beklemek...
Benim de bat 25 şubat
Belim bile ağrımıyor
Kendimi dinler oldum
Ama yok yani hiç bir şeyim
Her zamanki ben gibiyim
Oha çok iyi. Sen yarın gitsen keseni görürsün. Bu arada günlerimiz aynıymış benim dün 50ydi değerim senin ikiz mikiz olmasın :))Cikti kizlar
Keske ama sanmam cogul biri yazmisti adet gunu 16 bindi gibi biseyOha çok iyi. Sen yarın gitsen keseni görürsün. Bu arada günlerimiz aynıymış benim dün 50ydi değerim senin ikiz mikiz olmasın :))
Bendim onu yazan 3üzdü benimkiler. Senin bata ne kadar kaldı?Keske ama sanmam cogul biri yazmisti adet gunu 16 bindi gibi bisey
Yerinizde olsam test yapmam şahsen kendi adıma test yapmayı düşünmüyorum bat günüme kadar hatta geçtikten bir 5 gün sonra direk kan testi yaptırmak istiyorum. Kendinizi çok dinlemeyin sadece umudunuz olsun olur bence:) Her şey ilk olarak beyinde bitiyor. Çalışan bir kadınsanız kendinizi işinize adapte etmeye çalışın bu kalan 6 günde :) Umarım bebeğiniz tutunmuştur :)
Süper canım. Nasıl bir duyguydu :) duygulandın mıCanim bugün gittim duydum.7+0 im.
Saol canımm. Çok şükür valla kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimiiOoooooooooo hadi hayırlı olsun. Gözün Aydın canım :)
Ahahha saol canım ya heyecanıma ortak oldunuzz. Çok şükür çok rahatladım. Doktorumla görüştüm pazartesi günü görücez allah izin verirse cteside görürüz ama ptesi kesin görürürz dedi kimyasal olayını sordum hayır yok öyle bi ihtimal artış çok güzel dediAyy yeminle ömrümden ömür gitti kız.
İnternet yavaş çok zor açıldı fotoğraf. Gülücük falan olmayınca da korktum. Ayy ağrı girdi karnıma kalp atışlarım hızlandı
Değerin çok güzel canım. En az 150 olmalıydı. Çok güzel artmış maşallah
Çok teşekkür ederim canımm :)Canim tekrar tebrik ederim:))
Çok şükür canım yaa rahatladım vallaOy masallah masallah cok guzel canm degerin
Canım tebrik ederim seninde gözün aydın teşekkür ederimAy hadi gozunaydin bende geldim sonucu almaya 10 dk dedi ama bekliyom
Teşekkürler :)Tebrikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?