Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhaba,
Bat 25 Şubat fakat inanılmaz bir bel ağrım var bu bir belirti mi gebelik için ve karnımda gerilme var. Sizin tüm belirtilerinizi okudum. Kasıklarımda bir ağrı yok herhangi bir yerleşme kanamam da olmadı ve göğüslerim de damarlar yok ama umut işte insan herşey de bir belirti arıyor.

Canım bende sadece aşırı bı bel ağrısı vardı başka hicbisey yoktu hamiş oldum

Canim cikmasi mucize henuz adet gunu test yapmalısın suan henuz kana gecmistir bazilarinda cikiyor ama nadir seyler daha var bosuna stres yapma test yapip.

Bugün bereketli bi gün ya ben de arada kaynarım belki dedim
kan sonucunu alan alana maşallah

En iyisi adet günüme kadar beklemek...

Benim de bat 25 şubat
Belim bile ağrımıyor
Kendimi dinler oldum
Ama yok yani hiç bir şeyim
Her zamanki ben gibiyim

Ayy İnşallah henüz il ayım ama nedense bilmiyorum umutluyum umarım yanılmam :)
Canım ben de hep kasık ağrısı falan oluyordu midem bulanıyor du ama boş çıkıyordu geçen ay şiddetli bel ağrım oldu ve umudum yoktu vitamin için kan verdim hamile olduğumu öğrendim

Yerinizde olsam test yapmam şahsen kendi adıma test yapmayı düşünmüyorum bat günüme kadar hatta geçtikten bir 5 gün sonra direk kan testi yaptırmak istiyorum. Kendinizi çok dinlemeyin sadece umudunuz olsun olur bence:) Her şey ilk olarak beyinde bitiyor. Çalışan bir kadınsanız kendinizi işinize adapte etmeye çalışın bu kalan 6 günde :) Umarım bebeğiniz tutunmuştur :)

Aramizda 2 gun var benimde 27 subat gecen ay hep agri cektim bu ayda hic bir belirti yok az kaldi ikimizinde sabredelim.

Ben de öyle düşünüyordum ama niye yaptıysam işte :)
Buradaki arkadaşların tahlilleri beni de etkiledi herhalde
Test yapamam zaten kalmadı
Ben de aynı iyi dilekleri sizin için diliyorum

Ooooooooooo hadi hayırlı olsun. Gözün Aydın canım :)
Saol canımm. Çok şükür valla kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimii
Ahahha saol canım ya heyecanıma ortak oldunuzz. Çok şükür çok rahatladım. Doktorumla görüştüm pazartesi günü görücez allah izin verirse cteside görürüz ama ptesi kesin görürürz dedi kimyasal olayını sordum hayır yok öyle bi ihtimal artış çok güzel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…