Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cankm bayı bekle kısıden kosoye degısıyo demekkı
Wuwww masAllahhhh
Bnde bel agrısı var gaz bar kasık agrısı var

Kimyasal olmaz artık bu katlanmalardan sonra. 4-5 kat artıyor cumartesi görülür ama gittiğinde göremezsen moralin bozulur. Bencede pazartesi garanti görürsün. Hem şekli şemali daha güzel büyük olur kese :)

Kimyasal olmaz artık bu katlanmalardan sonra. 4-5 kat artıyor cumartesi görülür ama gittiğinde göremezsen moralin bozulur. Bencede pazartesi garanti görürsün. Hem şekli şemali daha güzel büyük olur kese :)
Çok şükür bitti işkencem kuzum yaa. Keseyide gördüğüm zaman iyice rahatlarım. Adet sancılarıda çok normalmiş.

Süper canım. Nasıl bir duyguydu :) duygulandın mı
Canim benimkisi korkuyla karisik bi duyguydu.ya duyamazsam diye tedirgin gittim.ekranda oit pit attigini gorunce sevindim.doktora öteki bebis gittiginde cok üzülmüstüm yeniden nasip oldu dedim.tabi o sirada duygulandim.minicik gorünüyor ablası.Rabbim sana da nasip etsin ins duymayi görmeyi.

Çok şükür bitti işkencem kuzum yaa. Keseyide gördüğüm zaman iyice rahatlarım. Adet sancılarıda çok normalmiş.
Öyleymiş canım. Ama keseyi görünce bitmiyor İnan kalp atışına kadar 2 hafta bekle diyorlar o da geçmek bilmiyor valla.

Oyy çok güzel yaa. Kendini de bi an önce görürsün inşallah.

Ins canim.darisı başina.esim cok sevindi ya.gariban odaya gitmek istedi de almadilar.haberi benden aldi.simdi de dogun günumü kutluyor.hazirlik yaoiyor ben yatiyorum.
Amin canım inşallah.
Ayy niye almadılar yaa. Devlete mi gittin. Özele de bi gidin dinlesin bebeğinin sesini yaa :)
Ne güzel bi gün sizin için. İnşallah ömrümüz boyunca hep böyle güzel geçer günleriniz.

Dgere bakinca cogul denemiyomus tam olarak oyle okudum.katlanma hizi 2 den fazla .ya keske olsa ne guzel olur.
Benim 4-5 kat artıyordu ama tek kese göründü. Bazen 7-8 haftalarda ikinci bir kese görünebiliyormuş. Bende çok istiyorum ama tabi hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun. Bakamayacaksam zorlanacaksam tek daha iyi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…