- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
Cankm bayı bekle kısıden kosoye degısıyo demekkıYumurtlamanın 8. Günü oluyor sanırım
11 şubatta ovulasyonda çift çizgi çıkmıştı
Demek bu kadar erken bişey çıkmıyomuş öğrenmiş olduk
Bence olmadı ya benim
Zaten hiçbir belirtim de yok
Eki Görüntüle 2113227
Wuwww masAllahhhhCikti kizlar
Bnde bel agrısı var gaz bar kasık agrısı varKızlar Merhaba,
Bat 25 Şubat fakat inanılmaz bir bel ağrım var bu bir belirti mi gebelik için ve karnımda gerilme var. Sizin tüm belirtilerinizi okudum. Kasıklarımda bir ağrı yok herhangi bir yerleşme kanamam da olmadı ve göğüslerim de damarlar yok ama umut işte insan herşey de bir belirti arıyor.
Kimyasal olmaz artık bu katlanmalardan sonra. 4-5 kat artıyor cumartesi görülür ama gittiğinde göremezsen moralin bozulur. Bencede pazartesi garanti görürsün. Hem şekli şemali daha güzel büyük olur kese :)Saol canımm. Çok şükür valla kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimii
Ahahha saol canım ya heyecanıma ortak oldunuzz. Çok şükür çok rahatladım. Doktorumla görüştüm pazartesi günü görücez allah izin verirse cteside görürüz ama ptesi kesin görürürz dedi kimyasal olayını sordum hayır yok öyle bi ihtimal artış çok güzel dedi
Çok şükür bitti işkencem kuzum yaa. Keseyide gördüğüm zaman iyice rahatlarım. Adet sancılarıda çok normalmiş.Kimyasal olmaz artık bu katlanmalardan sonra. 4-5 kat artıyor cumartesi görülür ama gittiğinde göremezsen moralin bozulur. Bencede pazartesi garanti görürsün. Hem şekli şemali daha güzel büyük olur kese :)
Canim benimkisi korkuyla karisik bi duyguydu.ya duyamazsam diye tedirgin gittim.ekranda oit pit attigini gorunce sevindim.doktora öteki bebis gittiginde cok üzülmüstüm yeniden nasip oldu dedim.tabi o sirada duygulandim.minicik gorünüyor ablası.Rabbim sana da nasip etsin ins duymayi görmeyi.Süper canım. Nasıl bir duyguydu :) duygulandın mı
Hahaa senmiydinKeske ama sanmam cogul biri yazmisti adet gunu 16 bindi gibi bisey
Oha çok iyi. Sen yarın gitsen keseni görürsün. Bu arada günlerimiz aynıymış benim dün 50ydi değerim senin
12 subat 12.1
14 subat 62
19 subat 1260
İki kattan fazla artiyo cogul gebelikte artis hizinin onemi warmi.
Öyleymiş canım. Ama keseyi görünce bitmiyor İnan kalp atışına kadar 2 hafta bekle diyorlar o da geçmek bilmiyor valla.Çok şükür bitti işkencem kuzum yaa. Keseyide gördüğüm zaman iyice rahatlarım. Adet sancılarıda çok normalmiş.
Oyy çok güzel yaa. Kendini de bi an önce görürsün inşallah.Canim benimkisi korkuyla karisik bi duyguydu.ya duyamazsam diye tedirgin gittim.ekranda oit pit attigini gorunce sevindim.doktora öteki bebis gittiginde cok üzülmüstüm yeniden nasip oldu dedim.tabi o sirada duygulandim.minicik gorünüyor ablası.Rabbim sana da nasip etsin ins duymayi görmeyi.
O zaman beklenen doğum tarihin 4 gün önce olması lazımHahaa senmiydinbenim bat 20 subat ama bugun yumurtlamann 17.veya 16.gunu
Ins canim.darisı başina.esim cok sevindi ya.gariban odaya gitmek istedi de almadilar.haberi benden aldi.simdi de dogun günumü kutluyor.hazirlik yaoiyor ben yatiyorum.Oyy çok güzel yaa. Kendini de bi an önce görürsün inşallah.
Folbiol bebisim.Kizlar folik asit ne marka kullaniyosunuz
Amin canım inşallah.Ins canim.darisı başina.esim cok sevindi ya.gariban odaya gitmek istedi de almadilar.haberi benden aldi.simdi de dogun günumü kutluyor.hazirlik yaoiyor ben yatiyorum.
Sagol kuzum alip kullanmayi dusunuyorumda :)Folbiol bebisim.
Dgere bakinca cogul denemiyomus tam olarak oyle okudum.katlanma hizi 2 den fazla .ya keske olsa ne guzel olur.Bendim onu yazan 3üzdü benimkiler. Senin bata ne kadar kaldı?
Pko varsa inofolic yoksa folbiol al. Ben folbiol kullandım.Kizlar folik asit ne marka kullaniyosunuz
Pko yok canim yum. Duzenli dedi doktor sıkıntı yokmus ama folic asit yazmadiPko varsa inofolic yoksa folbiol al. Ben folbiol kullandım.
Benim 4-5 kat artıyordu ama tek kese göründü. Bazen 7-8 haftalarda ikinci bir kese görünebiliyormuş. Bende çok istiyorum ama tabi hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun. Bakamayacaksam zorlanacaksam tek daha iyi tabi.Dgere bakinca cogul denemiyomus tam olarak oyle okudum.katlanma hizi 2 den fazla .ya keske olsa ne guzel olur.
Nasıl yazmadı yaa. Folik asit ilaç değil ki vitamin. Hamilelik düşünen herkesin kullanması gereken bi vitamin. Sen doktora bakma al kullan.Pko yok canim yum. Duzenli dedi doktor sıkıntı yokmus ama folic asit yazmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?