Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himm senin kan degerleri nasildi yazarmisin.

Deger en yuksegin iki kati .artik bunu arastirip dururum heralde

Eklentiler

• F66E62CE-D353-4BD8-AFD3-B5074A4F3398.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 50
Amin canim.cümlemizin...
Devlete yeni bi bayan dr gelmis.cok memnun kaldim.ozeldeki dr ilgisiz.telefonlarima bile cikmiyor.ama bu dr öyle degil.bundan devam etmeyi düsünüyorum.sonucta ozele de ilgi icin gidiyoruz ama adama resmen hemen bizi kapiya uğurluyor.bisey soramiyorum.cok konusmuyor.

İlgi için gidiyoruz tabi. İlgi göremiyorsan ne diye para vereceksin. Madem iyi bi doktor da bulmuşsun.

benimki solgar marka
daha bitkisel içerikliymiş diye aldım
bir de 400 mikrogram şeklinde günlük doz ayarlamışlar. o yüzden günde 1 tane almam yeterli oluyor.
Bizim ki 5mg seninkinden çok fazla.
400 mikrogramın içine bitkisel içeriği nasıl sığdırmışlar :)

İlgi için gidiyoruz tabi. İlgi göremiyorsan ne diye para vereceksin. Madem iyi bi doktor da bulmuşsun.
Aynen öyle canim.60 lira muayene 20 lira da yol parasi veriyorum.bide uzak.ona ragmen memnun kalamiyorum.
Bu dr da anlatiyor baya.gec tatlim diyor.beni 2 hafta once görmesine ragmen tanidi gülumsedi.benim utanmam kizmiyor.ne bilim bana cok sicak geldi.icim rahat etmese gitmem.esim diyorki ozele de gidelim.bende orda hic ilgi yok gitmem diyorum.

Kizlar ovulasyon testiyle ilgili ne dusunuyorsunuz? 10. Gunum daha erken ama dun yumurtlama akintisi gbi akinti geldgi icin bu ayki ilk ovulasyon testimi yapim dedim. Sizce ne durumdaym?
Bu arada yarin sabah esimden sperm testi verecegmz icin degerlendiremiyoruz bugunu

Eklentiler

• 20180219_190522.webp
    7 KB · Görüntüleme: 49
O doktor kalp sesini 2 sn duydurup kapatır aleti :) sen devam et bu doktora. Önemli olan memnuniyetin.

Kalabilirsin. Kalırsan doktor ilaç tedavisine başlatıp düşürür. Tabi önceden daha düşük olsa ihtimal artar. 2,5'un altında olursa süper olur.
Teşekkürler canım. Hekime de sordum aynı şeyi dedi ama ilaca gerek görmedi. Bir de Dahiliye'ye soracağım bakalım.
Kansızlık varmış onun ilacını verdi.

Yakındır yumurtlama test yapmaya devam et.

Teşekkürler canım. Hekime de sordum aynı şeyi dedi ama ilaca gerek görmedi. Bir de Dahiliye'ye soracağım bakalım.
Kansızlık varmış onun ilacını verdi.
Kansızlıkta sıkıntı. Çocuğa geçiyormuş direkt. Onu da halletmek lazım. Bol kuru dut ye

O doktor kalp sesini 2 sn duydurup kapatır aleti :) sen devam et bu doktora. Önemli olan memnuniyetin.
Bugunkü ben de bakabikirmiyim dedim.monitoru bana cevirdi.bak bebeginin kalbi atiyor dedi.sonra kalbimi duyabilirmiyiz dedim.bi bakalim dedi.bana azcik dinletti.hemen kapatti.cok güzle tatlim.seni 1 ay sonra bekliyorum dedi.
Onecki gittigimde de ben kafamdan aspirin kullaniyorum dedim.güldü.yani ne bilim kizmadi.
Devam edecem
Ins bi yere gitmez.

En geç yarın olursun yani. O da bebiş yoksa. Hadi bakalım çok heyecanlı :)
Belirti var mı test yaptın mı?

kuzummm adetten 2 gün sonra idrarda cıkarmı ben yıne olamadım da bugun 35 de bitti

32
28
27
24
32
35
32

yanız hicbir hamilelik le ilgili belirti yok . çok korkuyıorum

Kansızlıkta sıkıntı. Çocuğa geçiyormuş direkt. Onu da halletmek lazım. Bol kuru dut ye
Bir dert bitiyor biri başlıyor ya. TSH'yi sormaya gittim kan çıktı. Demek ki o yüzden bende de çıktı. Annemin hep demiri eksik çıkar... Anneme çekmişim diye dolanıyorum 1 saattır, demek ki geçiyormuş o yüzdenmiş.

Hünnap'ın keçiboynuzu pekmezini yiyorum canım iyi gelir sanırım kansızlığa.

TSH'yi de sordum normal dedi 3.58... Gebelik için biraz yüksek ama, 2.5 ve altında olması gerekiyormuş 1. Trimester'da dedim, gebelik yok ama dedi güldü. Hiç düşünmüyorlar üzülür mü bu insan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…