Bizim ki 5mg seninkinden çok fazla.
400 mikrogramın içine bitkisel içeriği nasıl sığdırmışlar :)
Çok güzel. Özel doktor gibi. Güleryüzlü doktorları seviyorum. Aspirin de bi sıkıntı olsaydı söylerdi illa ki. Kullan bence de.Bugunkü ben de bakabikirmiyim dedim.monitoru bana cevirdi.bak bebeginin kalbi atiyor dedi.sonra kalbimi duyabilirmiyiz dedim.bi bakalim dedi.bana azcik dinletti.hemen kapatti.cok güzle tatlim.seni 1 ay sonra bekliyorum dedi.
Onecki gittigimde de ben kafamdan aspirin kullaniyorum dedim.güldü.yani ne bilim kizmadi.
Devam edecem
Ins bi yere gitmez.
İçerik olarak daha iyi ama miktar çok farklı. Bizim günlük aldığımızın 10 da biri kadar alıyorsun. Hamile kalınca doktoruna danışırsın o folik asitine bakıyor az görürse yüksek miktarda olandan yazar. Yoksa devam edersin.bilmiyorum ki neden gramları farklı ya da ne fark ediyor.
solgarın üstünde şunlar yazıyor:
Folik asit (folasin) 400 mcg
İçeriğinde şeker, buğday, tuz, nişasta, maya, soya ve süt ürünleri bulunmamaktadır.
Sentetik renklendirici, yapay tatlandırıcı veya koruyucu içermemektedir.
Bu maddelere hassasiyeti olanların ve vejetaryenlerin kullanımına uygundur.
folbiole de bakmıştım:
5 mg folik asit
Laktoz monohidrat, mısır nişastası, primojel, talk, magnezyum stearat
benim tercih etme sebebim nişasta vs. içermemesiydi.
Kuzum biliyorum bunu benden duymak biraz komik gelecek sana ama bugün rahatlayınca değeri gördükten sonra aklım başıma geldi normale döndüm. Ben ben oldum. Allahım karnımızdaki yavrularımıza yaşıcak ömür verdiyse onlar yaşayacaklar zaten. Tabiki bizde dikkat edicez elimizden geleni yapıcaz. Tabiki yine endişelenicez yine merak edicez bu annelik ama geçtiğimiz günlerdeki gibi olmak istemiyorum. Çok yordu beni bu durum bebeğimin sevincini bir gram yaşayamadım.Öyleymiş canım. Ama keseyi görünce bitmiyor İnan kalp atışına kadar 2 hafta bekle diyorlar o da geçmek bilmiyor valla.
Özeldeki dr da kullanma dedi.korkuttu beni.bi kanaman olursa 5 gün durdurmayiz dedi.Çok güzel. Özel doktor gibi. Güleryüzlü doktoru seviyorum. Aspirin de bi sıkıntı olsaydı söylerdi illa ki. Kullan bence de.
Acaba beklenen adetten sonra mı böyle çok artıyor ki7 şubat 21,5
9 şubat 112 (bat)
12 şubat 506
15'inde keseyi görmeye gittim kan vermedim ama 2500-2600 civarında dedi hesaplayarak mı buldu keseye göre mi karar verdi bilmiyorum.
TSH çok kısa sürede istenilen rakamlara indirilebiliyor. O yüzden aşırı yüksek olmadığı sürece sıkıntı etmiyorlar. Sen kanda pozitif görsen ilaç yazsa keseyi görene kadar 2,5'un altına iner.Bir dert bitiyor biri başlıyor ya. TSH'yi sormaya gittim kan çıktı. Demek ki o yüzden bende de çıktı. Annemin hep demiri eksik çıkar... Anneme çekmişim diye dolanıyorum 1 saattır, demek ki geçiyormuş o yüzdenmiş.
Hünnap'ın keçiboynuzu pekmezini yiyorum canım iyi gelir sanırım kansızlığa.
TSH'yi de sordum normal dedi 3.58... Gebelik için biraz yüksek ama, 2.5 ve altında olması gerekiyormuş 1. Trimester'da dedim, gebelik yok ama dedi güldü. Hiç düşünmüyorlar üzülür mü bu insan diye
Doktoruna keşke progestanı sorsaydın. Belki zaten kullanıyor olacağını düşünmüştür. Aspirin konusunda da haklı öyle düşünmemiştim. Sonuçta pıhtılaşma yok bebek sağ Salim büyüyor. Arada 2-3 günde bir bi tane atarsın ağzına. O kadardan bişey olmaz.Özeldeki dr da kullanma dedi.korkuttu beni.bi kanaman olursa 5 gün durdurmayiz dedi.
Kullanmiyorum.bide özeldeki doktora kahve akintim var dedim.progestan yazdi.lakin o gun akintim kesildi.kullanmadim.paket öylece duruyor.
Sen fazla olursa bebege zarari olur demistin ya.bende kullanmadim.zaten akinti yok.
Ben de folio kullanıyorumbilmiyorum ki neden gramları farklı ya da ne fark ediyor.
solgarın üstünde şunlar yazıyor:
Folik asit (folasin) 400 mcg
İçeriğinde şeker, buğday, tuz, nişasta, maya, soya ve süt ürünleri bulunmamaktadır.
Sentetik renklendirici, yapay tatlandırıcı veya koruyucu içermemektedir.
Bu maddelere hassasiyeti olanların ve vejetaryenlerin kullanımına uygundur.
folbiole de bakmıştım:
5 mg folik asit
Laktoz monohidrat, mısır nişastası, primojel, talk, magnezyum stearat
benim tercih etme sebebim nişasta vs. içermemesiydi.
Şimdi bi rahat nefes al ve hamileliğin tadını çıkar. Psikolojik olarak düzelmene sevindim. O duyguyu bende bilirim. Aynı yollardan geçtim. Şimdi tamam yaa doğacak belli ki gibi bi his var. güzel bi his :)Kuzum biliyorum bunu benden duymak biraz komik gelecek sana ama bugün rahatlayınca değeri gördükten sonra aklım başıma geldi normale döndüm. Ben ben oldum. Allahım karnımızdaki yavrularımıza yaşıcak ömür verdiyse onlar yaşayacaklar zaten. Tabiki bizde dikkat edicez elimizden geleni yapıcaz. Tabiki yine endişelenicez yine merak edicez bu annelik ama geçtiğimiz günlerdeki gibi olmak istemiyorum. Çok yordu beni bu durum bebeğimin sevincini bir gram yaşayamadım.
Dogru canım evet. Çok şükür troid şu an normal seviyede zaten çabuk düşer ilaçla Allah'ın izni ile. TSH'si benden düşük olanlara bile 25mcg'lık Euthyrox veriyorlarmış diye okuyunca n'olur n'olmaz diye bir sorayım dedim.TSH çok kısa sürede istenilen rakamlara indirilebiliyor. O yüzden aşırı yüksek olmadığı sürece sıkıntı etmiyorlar. Sen kanda pozitif görsen ilaç yazsa keseyi görene kadar 2,5'un altına iner.
Keçiboynuzu çok iyi ona devam et. Birebir kansızlığa. Özünü alırsan o daha da etkili.
Bence gerek yok.çok sükur simdilik bisey yok.kanama alani gorse dr dinlen yada progestan al derdi.bebegin gelisimini etkilemesin istiyorum.buyüsün minnakim.Doktoruna keşke progestanı sorsaydın. Belki zaten kullanıyor olacağını düşünmüştür. Aspirin konusunda da haklı öyle düşünmemiştim. Sonuçta pıhtılaşma yok bebek sağ Salim büyüyor. Arada 2-3 günde bir bi tane atarsın ağzına. O kadardan bişey olmaz.
İçerik olarak daha iyi ama miktar çok farklı. Bizim günlük aldığımızın 10 da biri kadar alıyorsun. Hamile kalınca doktoruna danışırsın o folik asitine bakıyor az görürse yüksek miktarda olandan yazar. Yoksa devam edersin.
Canım yakın yumurtala maKizlar ovulasyon testiyle ilgili ne dusunuyorsunuz? 10. Gunum daha erken ama dun yumurtlama akintisi gbi akinti geldgi icin bu ayki ilk ovulasyon testimi yapim dedim. Sizce ne durumdaym?
Bu arada yarin sabah esimden sperm testi verecegmz icin degerlendiremiyoruz bugunu
coraspıırınmı sadece aspıorınöı kullanıyorsun gunde bır sefer almayı dusunuyorumBugunkü ben de bakabikirmiyim dedim.monitoru bana cevirdi.bak bebeginin kalbi atiyor dedi.sonra kalbimi duyabilirmiyiz dedim.bi bakalim dedi.bana azcik dinletti.hemen kapatti.cok güzle tatlim.seni 1 ay sonra bekliyorum dedi.
Onecki gittigimde de ben kafamdan aspirin kullaniyorum dedim.güldü.yani ne bilim kizmadi.
Devam edecem
Ins bi yere gitmez.
Hicbisey kullanmiyirum canim.Rabbime emanet.Canım yakın yumurtala ma
coraspıırınmı sadece aspıorınöı kullanıyorsun gunde bır sefer almayı dusunuyorum
aspirin riskli bişey yaBugunkü ben de bakabikirmiyim dedim.monitoru bana cevirdi.bak bebeginin kalbi atiyor dedi.sonra kalbimi duyabilirmiyiz dedim.bi bakalim dedi.bana azcik dinletti.hemen kapatti.cok güzle tatlim.seni 1 ay sonra bekliyorum dedi.
Devam edecem
Ins bi yere gitmez.
Seninde 5 kat artmis demkki pek alakasi yok7 şubat 21,5
9 şubat 112 (bat)
12 şubat 506
15'inde keseyi görmeye gittim kan vermedim ama 2500-2600 civarında dedi hesaplayarak mı buldu keseye göre mi karar verdi bilmiyorum.
Benim 6.haftada bebegimin kalbi durmus.kurtaj oldum.sebebi belli degil.pihtilasma testi yaotirmadik.onun icin sebebi belki degil.kullanmadim.sence dogru mu yapiyorum.aspirin riskli bişey ya
bana kolesterolüm var diye dahiliye doktoru başlatmıştı
kardiyolojiye yönlendirdi
kalp doktoru bıraktırdı coraspini
sana daha erken, adet dönemin yoğun kanamalı geçer, düzeni de bozulur dedi.
o kullandığım dönemde bir yerim kanamıştı
kanı durdurmak zor olmuştu.
sanırım daha önce pıhtılaşma sorunu yaşamış gebelerde kan sulandırıcı kullandırıyorlar
sizin öyle bi durumunuz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?