Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanda cikar canim 5 gun kala ama az daha sabredip adet olmazsan kan vermeni oneririm stres yapmamaya calis bende 7 gun vat dayanamadim ovulasyon testi yaptım koyulasma varmi diye orta koyulukta cikti ama tam toparlanamadı test anlamadim.
Fotoğrafını gönderebilirsin canm merak ettim nasıl koyulukta inşallah vardır bu ay ikimizde de hatta tüm isteyenler bu ay hamiş olsun

Fotoğrafını gönderebilirsin canm merak ettim nasıl koyulukta inşallah vardır bu ay ikimizde de hatta tüm isteyenler bu ay hamiş olsun
Bozuk diye attim canim yarin yaparim atarim bakariz bu ay bende hic belirti yok arada karnima sanci giriyor adet olcakmisim gibi ama hemen geciyor sadece sabahlari zor uyaniyorum o kadar sen de varmi birsey belirti filan canim.

Kızlar sabah ilk idrardan sonra akıntım çok azdı ve 1 tane kırmızı damar şeklinde idi. İkinci seferde ise kalın ve sarımsı bir akıntı geldi, sadece ucu açık kahverengiydi.

Âdet oluyorum sandım ama hâla başlamadı. İlk âdet akıntım normalde pembe gelir ve sancım olur. 2 gündür sancım sadece ara ara sol tarafta oluyor ve 2 gündür mide bulantım var. Bugün sabah başladı hâlâ midem kötü durumda.

BAT 10 Şubattı bu arada. 5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı. Acaba bu garip akıntılar neye işaret?

Bozuk diye attim canim yarin yaparim atarim bakariz bu ay bende hic belirti yok arada karnima sanci giriyor adet olcakmisim gibi ama hemen geciyor sadece sabahlari zor uyaniyorum o kadar sen de varmi birsey belirti filan canim.
Ya benim kasıklarımda batma ağrı oluyo bebek istemeye başladığımızdan beri iyice dengemiz şaştı onun dışında hiç bişey hissetmiyorum

Canim yumurtlama gununu takip etmismiydin acaba gec yumurtlmami oldu da cikmadi. Sonra test yaptinmi hic.

Canm doktora bi görünmelisin gebelik olmadı anladığım kadarıyla en azından adet olup önünüzdeki aylara rahatça bakabilin...

Canim yumurtlama gununu takip etmismiydin acaba gec yumurtlmami oldu da cikmadi. Sonra test yaptinmi hic.
Ovülasyon testi kullanmıyorum ama her ay sol kasık sancım olur canım yumurtlama dönemimde. 27 Ocak'ta olmuştu o da. Yani geç yumurtlama ve hatta ekstra olarak geç döllenme olsaydı bile çıkardı herhalde kanda. Kan verdiğim gün tahmini yumurtlamadan sonra 19. Gündü.

Dün test yapmıştım canım ama sanki hayali birşey vardı. Gölge var diyende oldu ama yok diyen de oldu. Sonuç negatif ama belli bir çizgi yok.

Kizlar merhaba E Efulimm41
Bugun kan vermeye geldim degerum 396 cikti doktir dış gebelik dedi kurtaja aldılar yarin kurtaj olucakmisim bu gece bekletiyol dua edin bana

Ayy inşallah canm yüzümüz gülsün bu ay... seninde sorunun olmadığını düşünüyorum ben tek sıkıntımız stres sanırım
Insallah canim ya 3 kere gittim doktora ama hep alttan bakip hersey guzel dediler hormon testi ve esime test yaptircaz bu ay biraz rahattim umarim guzel haberler aliriz.

Kizlar merhaba E Efulimm41
Bugun kan vermeye geldim degerum 396 cikti doktir dış gebelik dedi kurtaja aldılar yarin kurtaj olucakmisim bu gece bekletiyol dua edin bana
Ayy dış gebelik aklıma gelmişti ama yakıştıramamıştım. Allahtan çok ilerlemeden farkedildi çok şükür. İleriki aşamalarda daha zor oluyor. Çok geçmiş olsun canım.

Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olman lazim pko bile olsa normali bu bence bekle icini ferah tut bir topikte gormustum hatta kiza hamile degilsin dedim kan testi yaptirmisti hamile cikti sonra ayni senin gibiydi doktora gidince kan alir zaten belli olur insallah sende de boyle bir mucize olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…