Fotoğrafını gönderebilirsin canm merak ettim nasıl koyulukta inşallah vardır bu ay ikimizde de hatta tüm isteyenler bu ay hamiş olsunKanda cikar canim 5 gun kala ama az daha sabredip adet olmazsan kan vermeni oneririm stres yapmamaya calis bende 7 gun vat dayanamadim ovulasyon testi yaptım koyulasma varmi diye orta koyulukta cikti ama tam toparlanamadı test anlamadim.
Bozuk diye attim canim yarin yaparim atarim bakariz bu ay bende hic belirti yok arada karnima sanci giriyor adet olcakmisim gibi ama hemen geciyor sadece sabahlari zor uyaniyorum o kadar sen de varmi birsey belirti filan canim.Fotoğrafını gönderebilirsin canm merak ettim nasıl koyulukta inşallah vardır bu ay ikimizde de hatta tüm isteyenler bu ay hamiş olsun
Ya benim kasıklarımda batma ağrı oluyo bebek istemeye başladığımızdan beri iyice dengemiz şaştı onun dışında hiç bişey hissetmiyorumBozuk diye attim canim yarin yaparim atarim bakariz bu ay bende hic belirti yok arada karnima sanci giriyor adet olcakmisim gibi ama hemen geciyor sadece sabahlari zor uyaniyorum o kadar sen de varmi birsey belirti filan canim.
Canim yumurtlama gununu takip etmismiydin acaba gec yumurtlmami oldu da cikmadi. Sonra test yaptinmi hic.Kızlar sabah ilk idrardan sonra akıntım çok azdı ve 1 tane kırmızı damar şeklinde idi. İkinci seferde ise kalın ve sarımsı bir akıntı geldi, sadece ucu açık kahverengiydi.
Âdet oluyorum sandım ama hâla başlamadı. İlk âdet akıntım normalde pembe gelir ve sancım olur. 2 gündür sancım sadece ara ara sol tarafta oluyor ve 2 gündür mide bulantım var. Bugün sabah başladı hâlâ midem kötü durumda.
BAT 10 Şubattı bu arada. 5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı. Acaba bu garip akıntılar neye işaret?
Canim doktora gitmedigim icin bana olmadi gibi geliyor ama senin problem yok icimden bir ses tutucak diyor senin icin.Ya benim kasıklarımda batma ağrı oluyo bebek istemeye başladığımızdan beri iyice dengemiz şaştı onun dışında hiç bişey hissetmiyorum
Canm doktora bi görünmelisin gebelik olmadı anladığım kadarıyla en azından adet olup önünüzdeki aylara rahatça bakabilin...Kızlar sabah ilk idrardan sonra akıntım çok azdı ve 1 tane kırmızı damar şeklinde idi. İkinci seferde ise kalın ve sarımsı bir akıntı geldi, sadece ucu açık kahverengiydi.
Âdet oluyorum sandım ama hâla başlamadı. İlk âdet akıntım normalde pembe gelir ve sancım olur. 2 gündür sancım sadece ara ara sol tarafta oluyor ve 2 gündür mide bulantım var. Bugün sabah başladı hâlâ midem kötü durumda.
BAT 10 Şubattı bu arada. 5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı. Acaba bu garip akıntılar neye işaret?
Ayy inşallah canm yüzümüz gülsün bu ay... seninde sorunun olmadığını düşünüyorum ben tek sıkıntımız stres sanırımCanim doktora gitmedigim icin bana olmadi gibi geliyor ama senin problem yok icimden bir ses tutucak diyor senin icin.
Gecen ay cok agrim oldu gidemedim ama bu ay kesin gitcem canim ne var ne yok baksinlar.Canm doktora bi görünmelisin gebelik olmadı anladığım kadarıyla en azından adet olup önünüzdeki aylara rahatça bakabilin...
Erteleme canm inşallah gerek kalmaz da ya da Nebil için gidersin umarımGecen ay cok agrim oldu gidemedim ama bu ay kesin gitcem canim ne var ne yok baksinlar.
Ovülasyon testi kullanmıyorum ama her ay sol kasık sancım olur canım yumurtlama dönemimde. 27 Ocak'ta olmuştu o da. Yani geç yumurtlama ve hatta ekstra olarak geç döllenme olsaydı bile çıkardı herhalde kanda. Kan verdiğim gün tahmini yumurtlamadan sonra 19. Gündü.Canim yumurtlama gununu takip etmismiydin acaba gec yumurtlmami oldu da cikmadi. Sonra test yaptinmi hic.
Insallah canim ya 3 kere gittim doktora ama hep alttan bakip hersey guzel dediler hormon testi ve esime test yaptircaz bu ay biraz rahattim umarim guzel haberler aliriz.Ayy inşallah canm yüzümüz gülsün bu ay... seninde sorunun olmadığını düşünüyorum ben tek sıkıntımız stres sanırım
Ayy dış gebelik aklıma gelmişti ama yakıştıramamıştım. Allahtan çok ilerlemeden farkedildi çok şükür. İleriki aşamalarda daha zor oluyor. Çok geçmiş olsun canım.
Kese gozukmedi ama bu gece yapmadilar degerlerim çok ortadao dieAyy dış gebelik aklıma gelmişti ama yakıştıramamıştım. Allahtan çok ilerlemeden farkedildi çok şükür. İleriki aşamalarda daha zor oluyor. Çok geçmiş olsun canım.
Kese bu değerlerle çok zor zaten. Gündüz tekrar bi test yapar kesin tanıyı koyarlar.Kese gozukmedi ama bu gece yapmadilar degerlerim çok ortadao die
Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olman lazim pko bile olsa normali bu bence bekle icini ferah tut bir topikte gormustum hatta kiza hamile degilsin dedim kan testi yaptirmisti hamile cikti sonra ayni senin gibiydi doktora gidince kan alir zaten belli olur insallah sende de boyle bir mucize olur.Ovülasyon testi kullanmıyorum ama her ay sol kasık sancım olur canım yumurtlama dönemimde. 27 Ocak'ta olmuştu o da. Yani geç yumurtlama ve hatta ekstra olarak geç döllenme olsaydı bile çıkardı herhalde kanda. Kan verdiğim gün tahmini yumurtlamadan sonra 19. Gündü.
Dün test yapmıştım canım ama sanki hayali birşey vardı. Gölge var diyende oldu ama yok diyen de oldu. Sonuç negatif ama belli bir çizgi yok.
Burda da Kadın Doğum yok işte maalesef canım. Gebelik 5 gün öncesine kadar yoktu. Şimdi de yoktur herhalde.Canm doktora bi görünmelisin gebelik olmadı anladığım kadarıyla en azından adet olup önünüzdeki aylara rahatça bakabilin...
İnşallah canm benm güzel hayırlı haberler alırız inşallahInsallah canim ya 3 kere gittim doktora ama hep alttan bakip hersey guzel dediler hormon testi ve esime test yaptircaz bu ay biraz rahattim umarim guzel haberler aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?