Benim bat 20 ovulsayon testinde gebelige baktim asiri koyu cikiyor.belki senin
gebelik warsa asiri kiyu cikiyor ben de dun metak edip yaptim
Lh ile bhcg nin benzer alt yapilari war .bhcg artinca lh testinde de koyulasma oluyor.Hmmmm nasıl yani lh artıyor mu gebelik varsa?
ben de anlamadım ama demek ki artıyormuşHmmmm nasıl yani lh artıyor mu gebelik varsa?
Benim de kahverengi gb normalde adet bitiminde böyle olur du ama batada iki üç gün varTünaydın kızlar, yine ben...
Bugün akıntım kırmızı kan damarlıydı. Az önce de kalın ve sarımsı bir akıntı vardı, sadece ucu açık kahverengiydi. Âdet oluyorum sandım damarlıdan sonra ama az önceki akıntı farklı. Normalde âdete başlarken pembe akıntım olur ve devamı gelir. Hâlâ âdet olamadım ama yerleşme kanaması da bu kadar geç olamaz herhalde...
Lh ile bhcg nin benzer alt yapilari war .bhcg artinca lh testinde de koyulasma oluyor.
Aynı durumdayız canım. Benim çiftten sonra hep tek çizgiydi bugun meraktan yaptım silik çizgi geri çıktı ama bence adet olcam hissiyatım o yönde ve yine çok üzülüyorum. İnş senin güzel haberlerini alırızBat a 5 günüm kaldı ama sabrım kalmadı :)
Elimde ovulasyon testi var
Yapsam mı ki? Bişey çıkar mı bat a 5 gün kala?
Aynen canım bitiş öyle olur normalde. Benim BAT 10 Şubattı.Benim de kahverengi gb normalde adet bitiminde böyle olur du ama batada iki üç gün var
Benim vucut şaşırdı heralde ilk korunmasız aydı ne zormuş bu işler ya bütün arkadaslarım hamile kalınca ilk ay dur biz de bi deniyelim dedik tutturamadık heraldeAynen canım bitiş öyle olur normalde. Benim BAT 10 Şubattı.
sağol canım Allah razi olsun .ama hala sevinemedim şu resmi aramıyorum yaBak cikti ikinci cizgi belirti aramaya gerek yok vucutta ben şimdiden hayirli olsun diyim testi atarsin bakariz canim tebrik ederim
Yap nolucak ama hamilemisin degilmisin bi karra warmazsin cunku gebelik testinde bile 10.gun anca cikiyo o da asiri silik halde.lh in surekli pozitif ciktigini dusunursek bi sonuca warmaazsinBat a 5 günüm kaldı ama sabrım kalmadı :)
Elimde ovulasyon testi var
Yapsam mı ki? Bişey çıkar mı bat a 5 gün kala?
ya ben bu işlerin cahiliyim heralde.ekran resmini aldıktan sonra yapmam gereken işlem ne .dosya yükleyen bastığında sarı oluyor dosya yükle bölümü resim gelmiyorCanım ekran resmini al fotoğrafın öyle gönder yada resmi kırp
Dosya yukleyebastiginda galeri tarzi biryere yonlendirmesi lazimya ben bu işlerin cahiliyim heralde.ekran resmini aldıktan sonra yapmam gereken işlem ne .dosya yükleyen bastığında sarı oluyor dosya yükle bölümü resim gelmiyor
ya ben bu işlerin cahiliyim heralde.ekran resmini aldıktan sonra yapmam gereken işlem ne .dosya yükleyen bastığında sarı oluyor dosya yükle bölümü resim gelmiyor
geçen ay 17 de olmuştum. hala olmadım. ayy sevinemedim ya.bu arada teşekkür ederim canimTebrikler şimdiden... bat geçti mi erken mi yaptın testi ?
Dosya yukleyebastiginda galeri tarzi biryere yonlendirmesi lazim
Telin markasi neheh iste bende bu çıkmıyor ya
Aynı durumdayız canım. Benim çiftten sonra hep tek çizgiydi bugun meraktan yaptım silik çizgi geri çıktı ama bence adet olcam hissiyatım o yönde ve yine çok üzülüyorum. İnş senin güzel haberlerini alırız
Benim vucut şaşırdı heralde ilk korunmasız aydı ne zormuş bu işler ya bütün arkadaslarım hamile kalınca ilk ay dur biz de bi deniyelim dedik tutturamadık heralde
Yap nolucak ama hamilemisin degilmisin bi karra warmazsin cunku gebelik testinde bile 10.gun anca cikiyo o da asiri silik halde.lh in surekli pozitif ciktigini dusunursek bi sonuca warmaazsin
Anlatayim sana cnm ama once google uzenrinden kadi lar kulubune girmen lazim sonra resmi galerinde kirp kucult dosya tukleye tikla belgeler cikar oradan yap eger telefondan uygulamadan girersen atamazsin.sağol canım Allah razi olsun .ama hala sevinemedim şu resmi aramıyorum ya
Aynen canım benim de ilk ayımdı bu ay. İlk aydan gebe kalamamak daha iyi canım. Yanlışlıkla hamile kalmayız işte ilerde.Benim vucut şaşırdı heralde ilk korunmasız aydı ne zormuş bu işler ya bütün arkadaslarım hamile kalınca ilk ay dur biz de bi deniyelim dedik tutturamadık heralde
Aaaaaa ben telefon uygulamadan giriyorum bekle yapayimAnlatayim sana cnm ama once google uzenrinden kadi lar kulubune girmen lazim sonra resmi galerinde kirp kucult dosya tukleye tikla belgeler cikar oradan yap eger telefondan uygulamadan girersen atamazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?