Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tünaydın kızlar, yine ben...

Bugün akıntım kırmızı kan damarlıydı. Az önce de kalın ve sarımsı bir akıntı vardı, sadece ucu açık kahverengiydi. Âdet oluyorum sandım damarlıdan sonra ama az önceki akıntı farklı. Normalde âdete başlarken pembe akıntım olur ve devamı gelir. Hâlâ âdet olamadım ama yerleşme kanaması da bu kadar geç olamaz herhalde...

Benim de kahverengi gb normalde adet bitiminde böyle olur du ama batada iki üç gün var

Bat a 5 günüm kaldı ama sabrım kalmadı :)
Elimde ovulasyon testi var
Yapsam mı ki? Bişey çıkar mı bat a 5 gün kala?
Aynı durumdayız canım. Benim çiftten sonra hep tek çizgiydi bugun meraktan yaptım silik çizgi geri çıktı ama bence adet olcam hissiyatım o yönde ve yine çok üzülüyorum. İnş senin güzel haberlerini alırız

Bat a 5 günüm kaldı ama sabrım kalmadı :)
Elimde ovulasyon testi var
Yapsam mı ki? Bişey çıkar mı bat a 5 gün kala?
Yap nolucak ama hamilemisin degilmisin bi karra warmazsin cunku gebelik testinde bile 10.gun anca cikiyo o da asiri silik halde.lh in surekli pozitif ciktigini dusunursek bi sonuca warmaazsin

ya ben bu işlerin cahiliyim heralde.ekran resmini aldıktan sonra yapmam gereken işlem ne .dosya yükleyen bastığında sarı oluyor dosya yükle bölümü resim gelmiyor
Dosya yukleyebastiginda galeri tarzi biryere yonlendirmesi lazim

Eklentiler

• 50A0055C-0675-4FF3-8DAD-C48CC1FF9646.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 60

Ben hiçbir şey hissetmiyorum
Sadece sağ kasık tarafımda bi ağrı mı diyim bi şey var ama ağrı diyemem tam olarak. Bi rahatsızlık hissi var.
Pms den de olabilir

Benim vucut şaşırdı heralde ilk korunmasız aydı ne zormuş bu işler ya bütün arkadaslarım hamile kalınca ilk ay dur biz de bi deniyelim dedik tutturamadık heralde

Ben de ilk kez denedim bu ay.

Yap nolucak ama hamilemisin degilmisin bi karra warmazsin cunku gebelik testinde bile 10.gun anca cikiyo o da asiri silik halde.lh in surekli pozitif ciktigini dusunursek bi sonuca warmaazsin

Boş yere atraksiyon yapmayayım o zaman :)
Pazartesiye kadar sabredip kan vermeyi düşünüyorum
Tabi o zamana kadar adet olmazsam

sağol canım Allah razi olsun .ama hala sevinemedim şu resmi aramıyorum ya
Anlatayim sana cnm ama once google uzenrinden kadi lar kulubune girmen lazim sonra resmi galerinde kirp kucult dosya tukleye tikla belgeler cikar oradan yap eger telefondan uygulamadan girersen atamazsin.

Benim vucut şaşırdı heralde ilk korunmasız aydı ne zormuş bu işler ya bütün arkadaslarım hamile kalınca ilk ay dur biz de bi deniyelim dedik tutturamadık heralde
Aynen canım benim de ilk ayımdı bu ay. İlk aydan gebe kalamamak daha iyi canım. Yanlışlıkla hamile kalmayız işte ilerde.

Anlatayim sana cnm ama once google uzenrinden kadi lar kulubune girmen lazim sonra resmi galerinde kirp kucult dosya tukleye tikla belgeler cikar oradan yap eger telefondan uygulamadan girersen atamazsin.
Aaaaaa ben telefon uygulamadan giriyorum bekle yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…