Canim bariz belli cizgi adetinde gecti bence hemen kan testine git tekrar hayirli olsun
yaptım oldu sağol canım ya
sa gol canım Allah razi olsun .diyorum ki 2 veya 3 gün daha bekleyip iyice koyulasincami gideyimCanim bariz belli cizgi adetinde gecti bence hemen kan testine git tekrar hayirli olsun
Canim adetin gecmese bekle derdim ama bence suan bekleme git kan testi yaptır doktor kontrol etsin belki ilac filan verir ne olur ne olmaz doktor kontrolunde ol.yaptım oldu sağol canım ya
sa gol canım Allah razi olsun .diyorum ki 2 veya 3 gün daha bekleyip iyice koyulasincami gideyim
haklısın canım eşim iste yarın yada öbür gün anca gidebilirim.rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .Canim adetin gecmese bekle derdim ama bence suan bekleme git kan testi yaptır doktor kontrol etsin belki ilac filan verir ne olur ne olmaz doktor kontrolunde ol.
Amin canim haberdar edersin.haklısın canım eşim iste yarın yada öbür gün anca gidebilirim.rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .
tamam canım ederim :)))Amin canim haberdar edersin.
Allah razi olsun canım insaAllah hamileyimdir.kan testinden sonra emin olcam.
Çizgi bariz belli hayırlı olsun :)
sperm zaten vücutta 3 gün canlı kalabiliyor diye biliyorum canimKIzlar bu dün yumurtladım akıntı ve sancıdan anladım yumurtlamadan bir gün önce ilişki oldu bir de bugün olacak inşallah dün olmadı sizce kaçırmış mı oluyorum ?
Ay inşallah tutar o zaman canım :) teşekkür ederim :)sperm zaten vücutta 3 gün canlı kalabiliyor diye biliyorum canim
insaAllah canım rabbim hayırlı evlatlar versinAy inşallah tutar o zaman canım :) teşekkür ederim :)
Amin canım hayırlı olsun sanada inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)insaAllah canım rabbim hayırlı evlatlar versin
Amin canım hayırlı olsun sanada inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
Bır gun yapın bır gun ara verın sperm kalıtesı acısından yoksa verımlı olmazKIzlar bu dün yumurtladım akıntı ve sancıdan anladım yumurtlamadan bir gün önce ilişki oldu bir de bugün olacak inşallah dün olmadı sizce kaçırmış mı oluyorum ?
ınsAllah hamıssındırKızlar benim bat 22 şubat bugun cok hafif lekelenme var adet öncesi belirtileri de yasıyorum gerginlik huysuzluk karın agrısı gaz mide bulantım var. Gebelik testim kalmamış ovulasyon yapiim dedim iki çizgiyi 12.günde yasamıştım degerlendirdik bugun 25.günüm ovulasyonum 13. Günden itibaren tek çizgiydi bugun silik çizgi tekrar cıktı yorumlar mısınız? Üzülüyüm mü erken mi?
maşAllah hamıssın hayırlı olsun
sağol canım Allah razi olsun darısı bekleyenlere insaAllahınsAllah hamıssındır
maşAllah hamıssın hayırlı olsun
Sen sordukça benimde Batt tarihim aynı olduğu için hep aklıma düşüyor yapsam mı diye yada gidip kan mı versem? Ama sonra üzülmeyi göze alamayıp vazgeçiyorum. 5 gün kala kanda çıkar mı dersiniz?Bat a 5 günüm kaldı ama sabrım kalmadı :)
Elimde ovulasyon testi var
Yapsam mı ki? Bişey çıkar mı bat a 5 gün kala?
Kanda cikar canim 5 gun kala ama az daha sabredip adet olmazsan kan vermeni oneririm stres yapmamaya calis bende 7 gun vat dayanamadim ovulasyon testi yaptım koyulasma varmi diye orta koyulukta cikti ama tam toparlanamadı test anlamadim.Sen sordukça benimde Batt tarihim aynı olduğu için hep aklıma düşüyor yapsam mı diye yada gidip kan mı versem? Ama sonra üzülmeyi göze alamayıp vazgeçiyorum. 5 gün kala kanda çıkar mı dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?