Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaptım oldu sağol canım ya

sa gol canım Allah razi olsun .diyorum ki 2 veya 3 gün daha bekleyip iyice koyulasincami gideyim
Canim adetin gecmese bekle derdim ama bence suan bekleme git kan testi yaptır doktor kontrol etsin belki ilac filan verir ne olur ne olmaz doktor kontrolunde ol.

Canim adetin gecmese bekle derdim ama bence suan bekleme git kan testi yaptır doktor kontrol etsin belki ilac filan verir ne olur ne olmaz doktor kontrolunde ol.
haklısın canım eşim iste yarın yada öbür gün anca gidebilirim.rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .

KIzlar bu dün yumurtladım akıntı ve sancıdan anladım yumurtlamadan bir gün önce ilişki oldu bir de bugün olacak inşallah dün olmadı sizce kaçırmış mı oluyorum ?

KIzlar bu dün yumurtladım akıntı ve sancıdan anladım yumurtlamadan bir gün önce ilişki oldu bir de bugün olacak inşallah dün olmadı sizce kaçırmış mı oluyorum ?
Bır gun yapın bır gun ara verın sperm kalıtesı acısından yoksa verımlı olmaz

ınsAllah hamıssındır

maşAllah hamıssın hayırlı olsun

Bat a 5 günüm kaldı ama sabrım kalmadı :)
Elimde ovulasyon testi var
Yapsam mı ki? Bişey çıkar mı bat a 5 gün kala?
Sen sordukça benimde Batt tarihim aynı olduğu için hep aklıma düşüyor yapsam mı diye yada gidip kan mı versem? Ama sonra üzülmeyi göze alamayıp vazgeçiyorum. 5 gün kala kanda çıkar mı dersiniz?

Sen sordukça benimde Batt tarihim aynı olduğu için hep aklıma düşüyor yapsam mı diye yada gidip kan mı versem? Ama sonra üzülmeyi göze alamayıp vazgeçiyorum. 5 gün kala kanda çıkar mı dersiniz?
Kanda cikar canim 5 gun kala ama az daha sabredip adet olmazsan kan vermeni oneririm stres yapmamaya calis bende 7 gun vat dayanamadim ovulasyon testi yaptım koyulasma varmi diye orta koyulukta cikti ama tam toparlanamadı test anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…