Sen sordukça benimde Batt tarihim aynı olduğu için hep aklıma düşüyor yapsam mı diye yada gidip kan mı versem? Ama sonra üzülmeyi göze alamayıp vazgeçiyorum. 5 gün kala kanda çıkar mı dersiniz?
Sanirim öyle olacak valla sok oldum beklemiyordum bole bişey senin bi bilgin vsrmi canm dış gebelikteKese bu değerlerle çok zor zaten. Gündüz tekrar bi test yapar kesin tanıyı koyarlar.
Sagol canimCanim cok gecmis olsun.
Benim kanda 5 gün geciktiğimde 0.100 çıktı canım ama Allah o mucizeyi nasîb etsin inşaAllah.Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olman lazim pko bile olsa normali bu bence bekle icini ferah tut bir topikte gormustum hatta kiza hamile degilsin dedim kan testi yaptirmisti hamile cikti sonra ayni senin gibiydi doktora gidince kan alir zaten belli olur insallah sende de boyle bir mucize olur.
Biraz daha bekle bakalim canim elinde cok varsa test yap hatta ovulasyonda yapabilirsin bakariz.Benim kanda 5 gün geciktiğimde 0.100 çıktı canım ama Allah o mucizeyi nasîb etsin inşaAllah.
Bugün 10. Günümdü. Yarın testi tekrarlasam mı acaba? Gerçi 5 gün önce kanda bile çıkmayan gebelik yarın evde çıkmaz ama...
Hayır ilk kez deniyoruz doğum kontrol hapı kullanıyordum. Olmazsa bir daha ki ay yumurtlama testi alırım diye düşündüm. Başka türlü takip edeceğimi sanmıyorum var mı bir öneriniz. Zaten bilindiği üzere pco olduğum için her ay yumurtlama olmuyorYumurtlama gununu takip ettinmi cnm
Test elimde 3 tane kaldı canım. Yarın yapabilirim belki.Biraz daha bekle bakalim canim elinde cok varsa test yap hatta ovulasyonda yapabilirsin bakariz.
Hayırlıso cnm dr kontrolunde ol bı kncekı ay benımde yumurtlama olmamıstı adetm 45 gunde geldı bısonrakınay progestan kullanarak hamıle kaldm adet duzenlensın dıyeHayır ilk kez deniyoruz doğum kontrol hapı kullanıyordum. Olmazsa bir daha ki ay yumurtlama testi alırım diye düşündüm. Başka türlü takip edeceğimi sanmıyorum var mı bir öneriniz. Zaten bilindiği üzere pco olduğum için her ay yumurtlama olmuyorhapı yeni bıraktığım için ümitliyim
Haber verirsin sonucu canim simdi spora gitcem sonra o dedgim kisiyi bulcam topigini okursun.Test elimde 3 tane kaldı canım. Yarın yapabilirim belki.
Amin sağolunHayırlıso cnm dr kontrolunde ol bı kncekı ay benımde yumurtlama olmamıstı adetm 45 gunde geldı bısonrakınay progestan kullanarak hamıle kaldm adet duzenlensın dıye
Tamam canım sağ ol.Haber verirsin sonucu canim simdi spora gitcem sonra o dedgim kisiyi bulcam topigini okursun.
Dış gebeliğin nedeni genelde tüplerde yapışıklılık veya tıkanıklılıktan oluyor. Ama tıkanıklılık kısmi yani spermin geçeceği kadar açıklık var ama yumurta geçecek kadar açıklık yok. Bi de sperm ve yumurta kaliteli demek oluyor. Dölleniyorlar Ama tüplerden rahme gitmeye çalışırken bişey engel oluyor. Gidemeyince olduğu yerde Tüplerde gelişmeye çalışıyor döllenen yumurta. Buna dış gebelik deniyor.Sanirim öyle olacak valla sok oldum beklemiyordum bole bişey senin bi bilgin vsrmi canm dış gebelikte
Kese gozukuyormu pekiDış gebeliğin nedeni genelde tüplerde yapışıklılık veya tıkanıklılıktan oluyor. Ama tıkanıklılık kısmi yani spermin geçeceği kadar açıklık var ama yumurta geçecek kadar açıklık yok. Bi de sperm ve yumurta kaliteli demek oluyor. Dölleniyorlar Ama tüplerden rahme gitmeye çalışırken bişey engel oluyor. Gidemeyince olduğu yerde Tüplerde gelişmeye çalışıyor döllenen yumurta. Buna dış gebelik deniyor.
Canim cok gecmis olsun Rabbim bi daha yasatmasin yardimcin olsun insallah. Cok uzuldum kendini yipratma elde degil ama hakkinda hayirlisi olsun kuzum
Kese olur ama tüplerden birinde olur. Ama senin kese de oluşmamıştır. Çok erken evredesin.Kese gozukuyormu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?