Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen sordukça benimde Batt tarihim aynı olduğu için hep aklıma düşüyor yapsam mı diye yada gidip kan mı versem? Ama sonra üzülmeyi göze alamayıp vazgeçiyorum. 5 gün kala kanda çıkar mı dersiniz?

Valla kusura bakma seni de kendime benzettim.
Ben pazartesiye kadar sabredip bekliycem ya
Eczaneye gittim ama test almadım
Erken gösteren testlerden alcaktım vazgeçtim

Benim kanda 5 gün geciktiğimde 0.100 çıktı canım ama Allah o mucizeyi nasîb etsin inşaAllah.

Bugün 10. Günümdü. Yarın testi tekrarlasam mı acaba? Gerçi 5 gün önce kanda bile çıkmayan gebelik yarın evde çıkmaz ama...

Biraz daha bekle bakalim canim elinde cok varsa test yap hatta ovulasyonda yapabilirsin bakariz.

merhabalar yeni katılıyorum topiğe bende pco luyum bu ay çok ümitliyim inşallah güzel sonuçlar alır herkes
Tahmini bat 6 mart

Kızlar nasılsınız ben eve gelınce cok fena oldum davul gobı sıstım gaz oldu asırı ya bıde mıdem bulanıyo

Yumurtlama gununu takip ettinmi cnm
Hayır ilk kez deniyoruz doğum kontrol hapı kullanıyordum. Olmazsa bir daha ki ay yumurtlama testi alırım diye düşündüm. Başka türlü takip edeceğimi sanmıyorum var mı bir öneriniz. Zaten bilindiği üzere pco olduğum için her ay yumurtlama olmuyor hapı yeni bıraktığım için ümitliyim

Hayırlıso cnm dr kontrolunde ol bı kncekı ay benımde yumurtlama olmamıstı adetm 45 gunde geldı bısonrakınay progestan kullanarak hamıle kaldm adet duzenlensın dıye

Hayırlıso cnm dr kontrolunde ol bı kncekı ay benımde yumurtlama olmamıstı adetm 45 gunde geldı bısonrakınay progestan kullanarak hamıle kaldm adet duzenlensın dıye
Amin sağolun
Evet hapı bırakmadan adetimin üçüncü günü kontrol olmuştum dr 6 ay deneyin geçte olsa adet görüyormuşsun olabilir kendiliğinden dedi
Bakalım nasip

Sanirim öyle olacak valla sok oldum beklemiyordum bole bişey senin bi bilgin vsrmi canm dış gebelikte
Dış gebeliğin nedeni genelde tüplerde yapışıklılık veya tıkanıklılıktan oluyor. Ama tıkanıklılık kısmi yani spermin geçeceği kadar açıklık var ama yumurta geçecek kadar açıklık yok. Bi de sperm ve yumurta kaliteli demek oluyor. Dölleniyorlar Ama tüplerden rahme gitmeye çalışırken bişey engel oluyor. Gidemeyince olduğu yerde Tüplerde gelişmeye çalışıyor döllenen yumurta. Buna dış gebelik deniyor.

Kese gozukuyormu peki

Kizlar merhaba E Efulimm41
Bugun kan vermeye geldim degerum 396 cikti doktir dış gebelik dedi kurtaja aldılar yarin kurtaj olucakmisim bu gece bekletiyol dua edin bana
Canim cok gecmis olsun Rabbim bi daha yasatmasin yardimcin olsun insallah. Cok uzuldum kendini yipratma elde degil ama hakkinda hayirlisi olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…