Aynen bende oyle diyorum ama issizlik maasi aldim evlilik tazminatı birde 2 ay kaldi bitmeden olaydidayımın kızı da bebek olsun diye işten çıktı. işten çıkışının 7. veya 8. ayı hamile kaldı. gitti 7 aylık maaş diyor
Aynen bende oyle diyorum ama issizlik maasi aldim evlilik tazminatı birde 2 ay kaldi bitmeden olaydi
Amin canim sen ne zaman gitceksin doktora.inşallah olur o da. gençsiniz. geç değil... Rabbim gönlünüze göre versin.
Amin canim sen ne zaman gitceksin doktora.
Canm zaten hemen olmuyor ki kolay kolay. Bakalim hemen iliskiye girebilecek misiniz. Bakalim ikinizde de hicbir sorun yok mu. Eger hicbir seyde sorun yoksa bile %15-20 ihtimalle gebe kaliniyor. Akisina birakin benceKizlar haziranda dugunum var benim. Nisanlim hemen cocuk istiyor yasi 26 bu arada. Sizce hemen yapmak mantikli mi
Anladim. Peki ya olurda ilk deneme de olursa diye folik asit kullanmalimiyim doktorlar 3 ay oncesinde oneriyorCanm zaten hemen olmuyor ki kolay kolay. Bakalim hemen iliskiye girebilecek misiniz. Bakalim ikinizde de hicbir sorun yok mu. Eger hicbir seyde sorun yoksa bile %15-20 ihtimalle gebe kaliniyor. Akisina birakin bence
Kullan canm iyi olurAnladim. Peki ya olurda ilk deneme de olursa diye folik asit kullanmalimiyim doktorlar 3 ay oncesinde oneriyor
Yap canım zaten hemen olmuyor keşke olsa ahhh ahhh :) ama gezmek tozmak istiyorsan ya da eşini bir süre daha tanımak istiyorsan bekle tabi bu sizin kararınızKizlar haziranda dugunum var benim. Nisanlim hemen cocuk istiyor yasi 26 bu arada. Sizce hemen yapmak mantikli mi
4 sene sevgililik 1 sene nisanlilik olnca artk nisanlimda hemen istiyor. InsAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder.Yap canım zaten hemen olmuyor keşke olsa ahhh ahhh :) ama gezmek tozmak istiyorsan ya da eşini bir süre daha tanımak istiyorsan bekle tabi bu sizin kararınız
Saol canim oneriler icinKullan canm iyi olur
Amin canım sende hiç korkma çocuk eve neşe getirir biraz yorar ama evlat çok tatlıdır hayali bile güzel eşinde ne mutlu istiyor istemeyen o kadar adam var ki bi bilsen :) bende beş tane doğurmuş gibi konuştum ama elde var sıfır4 sene sevgililik 1 sene nisanlilik olnca artk nisanlimda hemen istiyor. InsAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder.
InsAllah nasip eder Rabbim. Siz ne zamandir deniyosunuzAmin canım sende hiç korkma çocuk eve neşe getirir biraz yorar ama evlat çok tatlıdır hayali bile güzel eşinde ne mutlu istiyor istemeyen o kadar adam var ki bi bilsen :) bende beş tane doğurmuş gibi konuştum ama elde var sıfır
Canım ilk denemede ilişkiye girebilecek misiniz derken ne demek istedin bende böyle bir sıkıntı yaşadım beceremedik de ilkinde onu mu demek istedin acaba ben bir tek bizde oldu sanmıştım da :)Canm zaten hemen olmuyor ki kolay kolay. Bakalim hemen iliskiye girebilecek misiniz. Bakalim ikinizde de hicbir sorun yok mu. Eger hicbir seyde sorun yoksa bile %15-20 ihtimalle gebe kaliniyor. Akisina birakin bence
Ben 7 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz canım :)InsAllah nasip eder Rabbim. Siz ne zamandir deniyosunuz
Vajinusmus demek istemis benceCanım ilk denemede ilişkiye girebilecek misiniz derken ne demek istedin bende böyle bir sıkıntı yaşadım beceremedik de ilkinde onu mu demek istedin acaba ben bir tek bizde oldu sanmıştım da :)
4 sene sevgililik 1 sene nisanlilik olnca artk nisanlimda hemen istiyor. InsAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder.
Kiz daha yeni ya bende bayadir deniyosunuz zannetmBen 7 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?