Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar haziranda dugunum var benim. Nisanlim hemen cocuk istiyor yasi 26 bu arada. Sizce hemen yapmak mantikli mi

Kizlar haziranda dugunum var benim. Nisanlim hemen cocuk istiyor yasi 26 bu arada. Sizce hemen yapmak mantikli mi
Canm zaten hemen olmuyor ki kolay kolay. Bakalim hemen iliskiye girebilecek misiniz. Bakalim ikinizde de hicbir sorun yok mu. Eger hicbir seyde sorun yoksa bile %15-20 ihtimalle gebe kaliniyor. Akisina birakin bence

Canm zaten hemen olmuyor ki kolay kolay. Bakalim hemen iliskiye girebilecek misiniz. Bakalim ikinizde de hicbir sorun yok mu. Eger hicbir seyde sorun yoksa bile %15-20 ihtimalle gebe kaliniyor. Akisina birakin bence
Anladim. Peki ya olurda ilk deneme de olursa diye folik asit kullanmalimiyim doktorlar 3 ay oncesinde oneriyor

Yap canım zaten hemen olmuyor keşke olsa ahhh ahhh :) ama gezmek tozmak istiyorsan ya da eşini bir süre daha tanımak istiyorsan bekle tabi bu sizin kararınız

4 sene sevgililik 1 sene nisanlilik olnca artk nisanlimda hemen istiyor. InsAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder.
Amin canım sende hiç korkma çocuk eve neşe getirir biraz yorar ama evlat çok tatlıdır hayali bile güzel eşinde ne mutlu istiyor istemeyen o kadar adam var ki bi bilsen :) bende beş tane doğurmuş gibi konuştum ama elde var sıfır

InsAllah nasip eder Rabbim. Siz ne zamandir deniyosunuz

Canım ilk denemede ilişkiye girebilecek misiniz derken ne demek istedin bende böyle bir sıkıntı yaşadım beceremedik de ilkinde onu mu demek istedin acaba ben bir tek bizde oldu sanmıştım da :)

4 sene sevgililik 1 sene nisanlilik olnca artk nisanlimda hemen istiyor. InsAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder.

ben eşimi tanıdığıma ve anlaştığıma iyice emin olduğum için hiç korunmadım. aylar geçti, elde var sıfır
severek flort ederek evlenenlere korunmayın diyorum :) hakkınızda hayırlısı olsun. folik asiti kullan. vucuduna da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…