İnşallah hayırlı haberleri alırız canım :)Pardon canim ben diger arkadasla karıştırdım nick nerdeyse ayni :)) ovulasyon haftasini degerlendirmissin artik heycanli bekleyis baslasin bende 3 gun ust uste degerlendirdim cuma da doktora kontole gitcem olmazsa hormon testi yaptircam.
Canim adet oncesi ogrendigin zaman boyle sknti olabiliyor arkadaslarda erken ogrndi tam sevinemediler kimyasalmi yukselecekmi sana onerim bol bol dinlen su ic ayaklarini sicak tut bitki cayi tuketme tekrar gittiginde deger artarsa kesinlesmis olur insallah hamileler grubumuza katilirsin.
Insallah canim.İnşallah hayırlı haberleri alırız canım :)
evet uzun süre kullandımCanım hapın etkisi 3 Ayda hemen geçmez bence çok uzun süre kullanmışsın bir kaç ay sonra etkisi tam geçer tahminimce tabi yine doktor daha iyi bilir
Umarım seninde hemen olur evet daha çok yeni bizimde bu ilk ay ama aynen dediğiniz gibi hissediyor insan. Çok güzel herşeyin yolunda olması. O zaman tez vakitte güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canim ilac alabilirsin bende olmustum hamile olma ihtimalime karsi cocuga etki etmeyen antibiyotik verdi birde sistit olcagini anladiginda pes pese su ic 2 veya 3 bardak illet birsey birkez oldum oldurdu beni artik daha dikkatliyim bir kac oneri verdi doktor olmuyorum cok sukur.
ben nisan ayından beri korunmuyorum ve her ay olacak sanıyordum. bide pko var düşün yani nasıl bi kafa
Bende bebek olcak diye isten ciktim olmadi hemen olmuyormus anlamis olduk:)))çalışıyorum valla. ne kadar dinlenebilirsem artık.
düğün zamanı 1 ay evdeydim bol bol dinlendim yattım beslendim ama olmadı
Yukselir merak etme benimde ilk yaptrdigim 12 cikti.boyle dusunup bu guzel ani heder etme benceteşekkür ederim. değer düşük diye sevinemiyorum.
Bende bebek olcak diye isten ciktim olmadi hemen olmuyormus anlamis olduk:)))
Ovulasyon testi kullan canım yumurtlama gününü bulursan çok kolay olur senin için hem haptan sonra yumurtlamayı takip etmek işine de yarar :)evet uzun süre kullandım
memnundum da
böyle kendi halime kalınca hormonlarım bi aşağı bi yukarı oynayıp duruyor
libido düşüklüğü ve vajinal kuruluk yapıyormuş bende hap onu anladım.
1o senedir 1 kerecik bile kaza kurşunu olmamasını neye bağlamalıyım acaba, belki de doğurganlığım yoktur boşuna hap içmişimdir onca sene gibi garip fikirler geliyor aklıma
aynı şekilde :)
bakalım biraz şans işi ya. sağlıklı bir çiftin ilk aydan gebelik elde etme şansı benim yaşımda %20 imiş.
zor iş.
sabahtan beri bayağı su içtim, cranberry de aldım gerçekten mucizevi bişey şu kırmızı meyveler. gebelikte de çok yararlıymış c vitamini deposuymuş haberiniz olsun.
yaa umut dünyası işte
bence herkes öyle.
pko engel değil sadece biraz denk getirmesi zorlaşıyor diye biliyorum
olur bence yakında
Tamam canım.Canim
Naz bu ara yok canim girince ekler ama hayirlisi olsun cok bekletti seni insallah bu ay senin icin guzel olur canim.
Ovulasyon testi kullan canım yumurtlama gününü bulursan çok kolay olur senin için hem haptan sonra yumurtlamayı takip etmek işine de yarar :)
Yumurtlama olduysa sıkıntı yok o zaman canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah alırız hayırlı haberlerini :)bu ay kullandım arkadaşım
18. günde yumurtladığımı tespit ettim
14 gün de yumurtlamadan sonrası sürüyormuş
demek ki benim döngüm aslında 32 günmüş
haplarla hormon alırken 28 oluyordu doğal olarak
meğer kendi kendine bırakınca 32 günmüş
yumurtlama gününü değerlendirdik de, artık gerisi biyolojik süreçlere kaldı :)
Canim bende keciboynuzu tuketiyorum degerlerim baya dusuktu esimede veriyrum caksir suyu da iciriyorum bana da denk gelmedi bir kursun.evet uzun süre kullandım
memnundum da
böyle kendi halime kalınca hormonlarım bi aşağı bi yukarı oynayıp duruyor
libido düşüklüğü ve vajinal kuruluk yapıyormuş bende hap onu anladım.
1o senedir 1 kerecik bile kaza kurşunu olmamasını neye bağlamalıyım acaba, belki de doğurganlığım yoktur boşuna hap içmişimdir onca sene gibi garip fikirler geliyor aklıma
aynı şekilde :)
bakalım biraz şans işi ya. sağlıklı bir çiftin ilk aydan gebelik elde etme şansı benim yaşımda %20 imiş.
zor iş.
sabahtan beri bayağı su içtim, cranberry de aldım gerçekten mucizevi bişey şu kırmızı meyveler. gebelikte de çok yararlıymış c vitamini deposuymuş haberiniz olsun.
yaa umut dünyası işte
bence herkes öyle.
pko engel değil sadece biraz denk getirmesi zorlaşıyor diye biliyorum
olur bence yakında
Anlıyorum seni bende gecen ay adet oldum cok sancili agri kesici al oncesinde sicak corba ayakrlina da sicak su torbasi dizlerini karnina cek ve masaj yap karnina iyi gelcek eger evdeysen yapabilirsin ama.Tamam canım.
İnşaAllah canım benim. O kadar şiddetli ki sancılarım dayanılmaz şu an.
500mg'lık hap attım. Karnıma da sıcak su torbasi koydum daha bana mısın demedi canım. Sağol.Anlıyorum seni bende gecen ay adet oldum cok sancili agri kesici al oncesinde sicak corba ayakrlina da sicak su torbasi dizlerini karnina cek ve masaj yap karnina iyi gelcek eger evdeysen yapabilirsin ama.
Dinlen bol bol azalir ben kac kere gittim doktora bu yuzden hastanelik oluyorum agridan birsey yok diyip gonderiliyorlar.500mg'lık hap attım. Karnıma da sıcak su torbasi koydum daha bana mısın demedi canım. Sağol.
Tamam canım teşekkür ederim.Dinlen bol bol azalir ben kac kere gittim doktora bu yuzden hastanelik oluyorum agridan birsey yok diyip gonderiliyorlar.
regl oldun mu500mg'lık hap attım. Karnıma da sıcak su torbasi koydum daha bana mısın demedi canım. Sağol.
Rica ederim canim.Tamam canım teşekkür ederim.
Yukselir merak etme benimde ilk yaptrdigim 12 cikti.boyle dusunup bu guzel ani heder etme bence
Bende bebek olcak diye isten ciktim olmadi hemen olmuyormus anlamis olduk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?