Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pardon canim ben diger arkadasla karıştırdım nick nerdeyse ayni :)) ovulasyon haftasini degerlendirmissin artik heycanli bekleyis baslasin bende 3 gun ust uste degerlendirdim cuma da doktora kontole gitcem olmazsa hormon testi yaptircam.
İnşallah hayırlı haberleri alırız canım :)

çalışıyorum valla. ne kadar dinlenebilirsem artık.
düğün zamanı 1 ay evdeydim bol bol dinlendim yattım beslendim ama olmadı

Canım hapın etkisi 3 Ayda hemen geçmez bence çok uzun süre kullanmışsın bir kaç ay sonra etkisi tam geçer tahminimce tabi yine doktor daha iyi bilir
evet uzun süre kullandım
memnundum da
böyle kendi halime kalınca hormonlarım bi aşağı bi yukarı oynayıp duruyor
libido düşüklüğü ve vajinal kuruluk yapıyormuş bende hap onu anladım.
1o senedir 1 kerecik bile kaza kurşunu olmamasını neye bağlamalıyım acaba, belki de doğurganlığım yoktur boşuna hap içmişimdir onca sene gibi garip fikirler geliyor aklıma

Umarım seninde hemen olur evet daha çok yeni bizimde bu ilk ay ama aynen dediğiniz gibi hissediyor insan. Çok güzel herşeyin yolunda olması. O zaman tez vakitte güzel haberlerinizi bekliyoruz

aynı şekilde :)
bakalım biraz şans işi ya. sağlıklı bir çiftin ilk aydan gebelik elde etme şansı benim yaşımda %20 imiş.
zor iş.

sabahtan beri bayağı su içtim, cranberry de aldım gerçekten mucizevi bişey şu kırmızı meyveler. gebelikte de çok yararlıymış c vitamini deposuymuş haberiniz olsun.

ben nisan ayından beri korunmuyorum ve her ay olacak sanıyordum. bide pko var düşün yani nasıl bi kafa

yaa umut dünyası işte
bence herkes öyle.
pko engel değil sadece biraz denk getirmesi zorlaşıyor diye biliyorum
olur bence yakında

Ovulasyon testi kullan canım yumurtlama gününü bulursan çok kolay olur senin için hem haptan sonra yumurtlamayı takip etmek işine de yarar :)

Ovulasyon testi kullan canım yumurtlama gününü bulursan çok kolay olur senin için hem haptan sonra yumurtlamayı takip etmek işine de yarar :)

bu ay kullandım arkadaşım
18. günde yumurtladığımı tespit ettim
14 gün de yumurtlamadan sonrası sürüyormuş
demek ki benim döngüm aslında 32 günmüş

haplarla hormon alırken 28 oluyordu doğal olarak
meğer kendi kendine bırakınca 32 günmüş

yumurtlama gününü değerlendirdik de, artık gerisi biyolojik süreçlere kaldı :)

Yumurtlama olduysa sıkıntı yok o zaman canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah alırız hayırlı haberlerini :)

Canim bende keciboynuzu tuketiyorum degerlerim baya dusuktu esimede veriyrum caksir suyu da iciriyorum bana da denk gelmedi bir kursun.

Tamam canım.

İnşaAllah canım benim. O kadar şiddetli ki sancılarım dayanılmaz şu an.
Anlıyorum seni bende gecen ay adet oldum cok sancili agri kesici al oncesinde sicak corba ayakrlina da sicak su torbasi dizlerini karnina cek ve masaj yap karnina iyi gelcek eger evdeysen yapabilirsin ama.

Anlıyorum seni bende gecen ay adet oldum cok sancili agri kesici al oncesinde sicak corba ayakrlina da sicak su torbasi dizlerini karnina cek ve masaj yap karnina iyi gelcek eger evdeysen yapabilirsin ama.
500mg'lık hap attım. Karnıma da sıcak su torbasi koydum daha bana mısın demedi canım. Sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…