Bana ne kadar uzun geldiğini bilemezsinKiz daha yeni ya bende bayadir deniyosunuz zannetm
Düşün ki koca bir yaz tatili bebek beklemişsin ve gelmemiş öyle bir duygu :)))) hahahKiz daha yeni ya bende bayadir deniyosunuz zannetm
Bana ne kadar uzun geldiğini bilemezsin
Canm benm ilk gece korkum vardi. O da gercek oldu. Iliskiye giremedm kastim kendimi. Vajinismus denen illetle 1bucuk 2 ay falan ugrastim. Sonra iliskiye girebldm. Burdaki arkadaslar sayesinde yendim. Yillarca iliskiye giremeyen de oluyormus meger onu ogrendimCanım ilk denemede ilişkiye girebilecek misiniz derken ne demek istedin bende böyle bir sıkıntı yaşadım beceremedik de ilkinde onu mu demek istedin acaba ben bir tek bizde oldu sanmıştım da :)
Oyle yapcam artk herkes ayni seyi soyluyo. Aslinda bende istiyorum ama ne bleym evlenir evlenmez hamile kalrsam bide bsey anlamadan ondan cekinyodum :)ben eşimi tanıdığıma ve anlaştığıma iyice emin olduğum için hiç korunmadım. aylar geçti, elde var sıfır
severek flort ederek evlenenlere korunmayın diyorum :) hakkınızda hayırlısı olsun. folik asiti kullan. vucuduna da iyi gelir.
Ah canım çok şükür ki yenmişsin çok sevindim biz bildiğin tecrübesizlikten beceremedik çok açık oldu bu da ama artık söyledim :)Canm benm ilk gece korkum vardi. O da gercek oldu. Iliskiye giremedm kastim kendimi. Vajinismus denen illetle 1bucuk 2 ay falan ugrastim. Sonra iliskiye girebldm. Burdaki arkadaslar sayesinde yendim. Yillarca iliskiye giremeyen de oluyormus meger onu ogrendim
:))) benim de bu 2. Denemem bakalim her seyin hayirlisi. En azndan bende ve esimde sorun olmadgni biliyoruz test sonuclarina goreDüşün ki koca bir yaz tatili bebek beklemişsin ve gelmemiş öyle bir duygu :)))) hahah
Bendede tam tersi hic korkum yok sevdigim adamla olcagm icin bakalm artk bide benim braz aci esigim yuksek sanrm ondanda korkmyo olablrmCanm benm ilk gece korkum vardi. O da gercek oldu. Iliskiye giremedm kastim kendimi. Vajinismus denen illetle 1bucuk 2 ay falan ugrastim. Sonra iliskiye girebldm. Burdaki arkadaslar sayesinde yendim. Yillarca iliskiye giremeyen de oluyormus meger onu ogrendim
Gerçekten zaman hiç geçmiyor sanki beklerken :)ben 7 aydır deniyorum 7 sene gibi geliyor
Ay sorma. Haklisin valla :))Ah canım çok şükür ki yenmişsin çok sevindim biz bildiğin tecrübesizlikten beceremedik çok açık oldu bu da ama artık söyledim :)
Nerde yasiosunki canim en ufak birsey oldugunda direk ara asistani sor ilgilenmeleri guzel.doktorum bana bi 50 60 km uzakta1 hafta sonra gene yakınlarda bir yerde kan testi yaptırıp değer yükselmişse gidicem yanına :) asistanıyla mesajlaşıyoruz öyle takip ediliyorum :)
O zaman senin tek yapacağın ilişki sırasında bebek düşünmemek kendini rahat bırakmak canım hemen olur inşallah :):))) benim de bu 2. Denemem bakalim her seyin hayirlisi. En azndan bende ve esimde sorun olmadgni biliyoruz test sonuclarina gore
Ya bendede akinti oluyo bitek o sorunum var gecen ayda gittim hastaneye bi sorun bulamadilar ilaclada gecmedi bi o akntmdan korkuyorm senelerde gecmiyo:))) benim de bu 2. Denemem bakalim her seyin hayirlisi. En azndan bende ve esimde sorun olmadgni biliyoruz test sonuclarina gore
Benm de aci esigim yuksektir baya. Benm anlamadgm o minicik seye o nasil gircek bu imkansiz diyordm ama oluyormus. Kendini kasmamaya cals halledersin korkun yoksa :) halledemezsen de biz burdayz yazarsin:)Bendede tam tersi hic korkum yok sevdigim adamla olcagm icin bakalm artk bide benim braz aci esigim yuksek sanrm ondanda korkmyo olablrm
InsAllah canim cok heycanlandm smdi nedense :)O zaman senin tek yapacağın ilişki sırasında bebek düşünmemek kendini rahat bırakmak canım hemen olur inşallah :)
Cok tesekkur ederim cok mutlu oldumBenm de aci esigim yuksektir baya. Benm anlamadgm o minicik seye o nasil gircek bu imkansiz diyordm ama oluyormus. Kendini kasmamaya cals halledersin korkun yoksa :) halledemezsen de biz burdayz yazarsin:)
Insallah canm senin de hemen olur insallah. Kucaklarimiz bebis dolsun :)O zaman senin tek yapacağın ilişki sırasında bebek düşünmemek kendini rahat bırakmak canım hemen olur inşallah :)
bende 1 ay sonra girmiştim tek değilsin canim ama korkucak birsey yokmuş gerci ben daha yeni alistim 1 sene hep korktum kastim simdi daha iyiyim.Canım ilk denemede ilişkiye girebilecek misiniz derken ne demek istedin bende böyle bir sıkıntı yaşadım beceremedik de ilkinde onu mu demek istedin acaba ben bir tek bizde oldu sanmıştım da :)
Aminn aminnInsallah canm senin de hemen olur insallah. Kucaklarimiz bebis dolsun :)
Yumurtlama donemnde akinti olur bolca genelde. Seninki nasl bisey?Ya bendede akinti oluyo bitek o sorunum var gecen ayda gittim hastaneye bi sorun bulamadilar ilaclada gecmedi bi o akntmdan korkuyorm senelerde gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?