Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ilk denemede ilişkiye girebilecek misiniz derken ne demek istedin bende böyle bir sıkıntı yaşadım beceremedik de ilkinde onu mu demek istedin acaba ben bir tek bizde oldu sanmıştım da :)
Canm benm ilk gece korkum vardi. O da gercek oldu. Iliskiye giremedm kastim kendimi. Vajinismus denen illetle 1bucuk 2 ay falan ugrastim. Sonra iliskiye girebldm. Burdaki arkadaslar sayesinde yendim. Yillarca iliskiye giremeyen de oluyormus meger onu ogrendim

Oyle yapcam artk herkes ayni seyi soyluyo. Aslinda bende istiyorum ama ne bleym evlenir evlenmez hamile kalrsam bide bsey anlamadan ondan cekinyodum :)

Ah canım çok şükür ki yenmişsin çok sevindim biz bildiğin tecrübesizlikten beceremedik çok açık oldu bu da ama artık söyledim :)

Bendede tam tersi hic korkum yok sevdigim adamla olcagm icin bakalm artk bide benim braz aci esigim yuksek sanrm ondanda korkmyo olablrm

doktorum bana bi 50 60 km uzakta 1 hafta sonra gene yakınlarda bir yerde kan testi yaptırıp değer yükselmişse gidicem yanına :) asistanıyla mesajlaşıyoruz öyle takip ediliyorum :)
Nerde yasiosunki canim en ufak birsey oldugunda direk ara asistani sor ilgilenmeleri guzel.

:))) benim de bu 2. Denemem bakalim her seyin hayirlisi. En azndan bende ve esimde sorun olmadgni biliyoruz test sonuclarina gore
Ya bendede akinti oluyo bitek o sorunum var gecen ayda gittim hastaneye bi sorun bulamadilar ilaclada gecmedi bi o akntmdan korkuyorm senelerde gecmiyo

Bendede tam tersi hic korkum yok sevdigim adamla olcagm icin bakalm artk bide benim braz aci esigim yuksek sanrm ondanda korkmyo olablrm
Benm de aci esigim yuksektir baya. Benm anlamadgm o minicik seye o nasil gircek bu imkansiz diyordm ama oluyormus. Kendini kasmamaya cals halledersin korkun yoksa :) halledemezsen de biz burdayz yazarsin:)

Canım ilk denemede ilişkiye girebilecek misiniz derken ne demek istedin bende böyle bir sıkıntı yaşadım beceremedik de ilkinde onu mu demek istedin acaba ben bir tek bizde oldu sanmıştım da :)
bende 1 ay sonra girmiştim tek değilsin canim ama korkucak birsey yokmuş gerci ben daha yeni alistim 1 sene hep korktum kastim simdi daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…