- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
evet valla çok uygunn hem deTamam canimm hem 10tane gebelik testi var ya eczaneden bile dun alinca utandim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet valla çok uygunn hem deTamam canimm hem 10tane gebelik testi var ya eczaneden bile dun alinca utandim![]()
Aynn canim benim esim 2ay arayla gelio artik bidahaki ay alip denerim canimevet valla çok uygunn hem de
benim testim böyle değldi bence sen yarın bir daha tekrarla gerçi yarın bat günün,,Ole canım tabi ya senintestte mi boleydi canim benimkisi bozukmu bilmiorumki
inşallah hiç gerek kalmazAynn canim benim esim 2ay arayla gelio artik bidahaki ay alip denerim canim
senin bat gününe çok varmış daha şuan çıkmazki hata çok yakın bir zamanda yumurtlamış olmalısın. takip ettin mi?Ben ne zaman test yapsam ki heycanalaniyorumda korkuyorumda
amin Allah kabul etsin dualrını inşallahhhhHayirli cumalar canlar yasin okuyirum insallah namaz kiliyorumda rabbim dualarimiz kabul etsin insallah
Aminn caniminşallah hiç gerek kalmaz
amin canım inşalllah :)Merhaba kızlar bende femara kullandım bu ay 21 'inde çatlama iğnesi oldum bat 7 ocak hakkımızda hayırlısı neyse o olur insallah Rabbim çok bekletmesin
günaydın canımm nasılsın :)kızlar günaydın
ovulasyon testini gittigidiyor dan alabilirsiniz
hem çok uygun seçenekler var hem hızlı geliyor
Kurtajdan sonra cok duzensiz oldu adetten sonra her gunu degrrlediyrmsenin bat gününe çok varmış daha şuan çıkmazki hata çok yakın bir zamanda yumurtlamış olmalısın. takip ettin mi?
hoş geldin canım
https://urun.gittigidiyor.com/kozme...-30-adet-ovulasyon-10-gebelik-testi-317100656
bunu aldım canımm öneririm
Ben de bu marka aldım ama şimdi baktım bitmiş. Ben 59,49 tl 50 ad ovü+8 ad gebelik tesi almıstım kargosu da ücretsizdihoş geldin canım
https://urun.gittigidiyor.com/kozme...-30-adet-ovulasyon-10-gebelik-testi-317100656
bunu aldım canımm öneririm
Aynı gebelik testi gibi canım. Garantiye almak istersen adet bitince hemen basla ben öyle yaptım. Hergün yapıyosun kullanma klavuzu var içinde çok rahat yaa bence değer yani kaçırma şansın yok. :)Naz ben daha önce hiç ovulasyon testi yapmadım da bunu alsam nası kullancam? Her gün mü yapmam lazım adet bittikten sonra? Ya da kullanma klavuzu falan var mı ben de bu ay yapsam![]()
canım aslında kürtaj olalı 2 ay geçmiş gibi görünüyor eğer hala düzene girmediyse doktora gitmeni tavsiye ederimKurtajdan sonra cok duzensiz oldu adetten sonra her gunu degrrlediyrm
adet döngünün gün sayısına göre içinde başlaman gereken gün yazıyor.Naz ben daha önce hiç ovulasyon testi yapmadım da bunu alsam nası kullancam? Her gün mü yapmam lazım adet bittikten sonra? Ya da kullanma klavuzu falan var mı ben de bu ay yapsam![]()
hayırlsıyla inşallah olmazsın canım :) :)Evet canim bu ay adet olursan eyer gidicem insallah
Insallah canim benim rabbim hepimize nasip etsin insallahhayırlsıyla inşallah olmazsın canım :) :)