• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bak dusun rahmetli dedemi gordum ruyamda bana dioki bitane bezelye ye hamile kalicaksin sonra ruyamda ablami cagiriorim bi ruya gordum abla gel anlatim diorum ordan bi kadin cikio dioki eger ruyani anlatirsan gerceklesmez dio neyse uyandim kimseye anlatamiorum da ya cikmazda die1ay zor dolandim sonra bizim buzlukta bezelye vardi ise girdim demistimya nese bigun isten geldim gorumcem buzluktan bezelyeyi cikarmis pilav yapmis ben gordum şok oldum.nese hemen ruya aklima geldi bitanecik yedim sevmedigim icin nese beklemeye koyuldum sonra cok sukur o ay hamile kaldim sonrada herkese anlatiodum ruyami
Benim gecenlerde ruyama girdi emziriyodum falan ama ben tabi hemen sabah anlattim esime :-) begendim bu bezelye ruyasi guzelmis sanirim sıkıntı bende ruyama bile girmiyor vay anammm :)

Benim gecenlerde ruyama girdi emziriyodum falan ama ben tabi hemen sabah anlattim esime :-) begendim bu bezelye ruyasi guzelmis sanirim sıkıntı bende ruyama bile girmiyor vay anammm :)
Valla canim buauda test yapiodum cift cizgi cikiodu esime diodum nasil.cikar daha 1hafta var diodum ama ontestte bu yuklesigim gibi bozuk gibiydi gevende kan gordum ben heray adet olmadan adet oldugumu gorurum

Benim 11 ay oldu bu ay
Herşeyin bi zamanı vardir canim.bunu ancak Rabbim bilir.
Inşallah canım dediğin gibidir. Ilginç olan sancim yok sadece ayaklarım buz gibi daha tam sökülmedim sanırım yeni başladı sayılır
Çok hareketiz kalmak da ayak üşümesine sebep oluyor.
Ben çok abur cubur yiyorum yaa. Onları bırakmam lazım dimi. İçecek içmem hazır hiç bişeyi. Ama çikolata cips görünce dayanamıyorum eşim de öyle. Bunların içinde katkı var hep. Belki de bunlar bozuyor hormonları :KK43:
Inanmazsin sana cips yeme dicektim.cips yumurtlamayı çok bozuyor.sperm üretimini de etkiliyor.onun icin kısırlık yapiyor diyorlar.ben hamile kalmadan önce bıraktin.kesinlikle ağzima sürmedim bunu duyunca.bence sende yeme.

Kızlar bat 1 ocak ama yolda geliyor gibi benim stes oldum biraz kasıklarıma şancı doldu 1 2 saate olcak gibiyim
Canım benimde 1 ocak ayni şekilde banada oluyor ama o kadar siddeti yok yinede rahatsiz ediyo gazda oluştu agri giriyor ıslaklık hissediyorum oldum sanıp lavaboya gidiyorum bakiyorum yok

Teste ilk başladığında c çizgisi ( kontrol çizgisi) koyu, t çizgisi silik oluyor. Öncelikte t çizgisi c den daha koyu ya da en az c kadar koyu oluyor burada pik yapmış kabul ediliyor. Bunu görünce 24-36 saat içinde yumurtlayacağını anlıyorsun. Teste devam ediyorsun. T çizgisi silikleşince yumurtladığını anlıyorsun. Yumurta 24 saat canlı kalabiliyor o nedenle koyu çizgiyi ve silikleştiğini gördüğün günleri değerlendiriyorsun,

Peki çatladığını ya da çatlamadığını nasıl anlıyorsunuz?

Valla canim buauda test yapiodum cift cizgi cikiodu esime diodum nasil.cikar daha 1hafta var diodum ama ontestte bu yuklesigim gibi bozuk gibiydi gevende kan gordum ben heray adet olmadan adet oldugumu gorurum
Bak o bendede olur adet olmadan ruyamda gorurum hep. Ama hamileligi cok istememe ragmen goremedim 3 gun var bata demekki agrilarim adet agrisi gerci adet oldugumuda gormedim henuz :-)

Bende soğan kürü yaptım. Dualar ettim Meryem suresi okudum. Beni akrabalarım yeşil iri elma yerken,
Nane bahçesinde dolaşırken, can eriği toplarken ve beyaz elbise denerken gördüler. Ama hiç bişey olmadı. :) nasip işte. Vakti gelmemiş.
Yanlız görülen ruyalarin ortak noktası hepsnin yeşil renkle bir bağlantısının olması ilginç gercekten

Ben de adet olacağımı rüyamda görürüm sabahında da adet olurum
Kizlar ben gebelik testi yaptim iki cizgide gorunuyor ama biri basta biri sonda cok ayrik duruyorlar test mi bozuk yoksa boyle olabiliyor mu?
anaa hadi insallah kuzummm
Bak o bendede olur adet olmadan ruyamda gorurum hep. Ama hamileligi cok istememe ragmen goremedim 3 gun var bata demekki agrilarim adet agrisi gerci adet oldugumuda gormedim henuz :-)
Hala adet olmaman süper o zaman :D

Acitmiyor ama sadece ilk an bir irkilme oluyor. Tabi kendini rahat tutman lazım ama kendini sıksan bile acımaz yani..
Adet günü bu muayene için uygun olmaz. Ama adetin 3.günü hormon tahlilleri yaptırmak icin gitmen gerekir
A aayynnuurr

Back
X