• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor öyle diyorsa demek ki etkiliyor canım.. Tedbirli davranmış belki diğerlerinden daha titizleniyor ama sonuçta faydası varsa çok da iyi yapmış :)
Cok guzel ilgileniodu canm nerdeyse yrm saat benle ilgileniodu digerlerine bi ton para veriodum kiz 5dk konusmuolardi bile cimbizla laf aliodum agizlarindan hamileyken 7.ayimda anca doktora karar vermistim ben gezip duruodum begenmiodum

Çok garip.iki defa mi yumurtladin acaba

naz2018 naz2018 sana memnuniyetle yardimci olur canim.olursun dimi nazcim?
Tabikii.
Şimdi eğer yüklediğin foto çok yüklü ye foto yüklenmiyor o yüzden çektiğin fotoyu ekran görüntüsü alıp yüklemen gerekir.
Böyle de olmuyorsa diğer seçenek geliyor akla uygulamadan mı giriyorsun? E Eda3883

Bat 17 ocak benimde :dua::dua: insallahh hepimizin son reglleri olmus olur simdiki satlar ve batlar olmaz
Nilay hoşgeldin inşallah bu bat gelemeyen bat olur :) listeye ekleyeceğim

Tamam canim cok sagol sirf bu agrili gecmesi yuzunden 1 hafta oncesinden beni stresi sarıyor bu ay fazla dusunmedim ama haber gelince isler degisti
Sakin ol canımm stres yapma. Sana zararı var relaks relaks :KK76::spor::KK73::KK6:

Cok guzel ilgileniodu canm nerdeyse yrm saat benle ilgileniodu digerlerine bi ton para veriodum kiz 5dk konusmuolardi bile cimbizla laf aliodum agizlarindan hamileyken 7.ayimda anca doktora karar vermistim ben gezip duruodum begenmiodum
Zor olmuş ama bulmuşsun sonunda doktorunu. Ona mı devam ediyorsun şu an ? BEnce doktorun iyisi seni rahatlatan seni anlayan doktor :)

2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyorEn Büyük TÜRKİYE
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
Hanımlar bi yardımcı olurmusunuz takvim de ovulasyon pazar günü görünüyor ama ben neolır ne olmaz diye takipteyim yumurtlamışmıyım acaba yoksa daha var gibi mi

Eklentiler

• 386F4A5B-A1B0-489B-BA0D-798DEE5FA87C.webp
    386F4A5B-A1B0-489B-BA0D-798DEE5FA87C.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 45
Back
X