• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlının her türlüsünü seviyor sucuk olarak sever bencede. Pestil aldım pek sevmedi ama deniim bi şansımı.

Evet canım adete 5 gün kala yumurtladım. İnşallah tutmuştur. Tutmadıysa da bomba gibi hazırım bi sonraki aya :KK70:
Bak pestili yememis.sen 2 kilo cevizli sucuk al.ikiniz de sabah aksam yiyin.
Ama ins bu ay hamis olursun da gerek kalmaz.

Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiyle hamile olduğunu anlayan var mı kızlar ?? 1 haftadır çekiyorum göğüs ve yumurtalık ağrısını hamiş olabilir miyim acaba bat 3 ocak
Göğüs hassasiyeti aynı zamanda adet belirtisi.
Benim tek farklı gördüğüm göğüs hassasiyetiyle birlikte uçlarında sızlama ve yeşil damarlar çıkıyorsa gebelik belirtisi olabiliyor. Tabi bu şekilde de olabilir. Sonuçta hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen de var :)

Kasık ağrısı bende de çok uzun zamandır var yumurtlamamdan öncede vardı. Bence yumurta fazla büyürse ağrı yapıyor gibi anladım ben. Topiktekiler olarak kasık ağrısını belirtilerden çıkardık biz :KK70:

Ins canim.yemezse ağzını açmazsa burnuna sok:)
Ne demek yemezse.el mecbur yicek.sinir oluyorum bunu yemem sunu yemem diyen erkeklere.
Benim esim herseyi yer.yeterki yenilecek icilecek bi sey olsun:kk77:
Yok çok şükür benim ki de herşeyi yer yemek seçmez. Boğa Burcu, fazlasıyla düşkün boğazına :D ama her gün yiyeceği için bıkar mı bi süre sonra dedim. Denemeden göremem. Yemezse dediğin gibi yaparım :D

Yok çok şükür benim ki de herşeyi yer yemek seçmez. Boğa Burcu, fazlasıyla düşkün boğazına :KK70: ama her gün yiyeceği için bıkar mı bi süre sonra dedim. Denemeden göremem. Yemezse dediğin gibi yaparım :KK70:
Bıkmaz.başka tatli bisey verme o günlerde.bunu tatlı diye yesin.
Valla bana sınirsiz verseler hergün yerim.çok seviyorum cevizli sucuğu.

Kızlar dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm baya umutlandım hatta bugun paraya koydum gittin predictor early 6 gün önce testi aldım okadar emindim ki 2.çizgi yi görmeye. Ama çıkmadı.. Gitti 25 liram :D
Bu da son test alışımdı.artık ne ovu testi ne de gebelik testi almam. Buraya Şubat batları ni da eklerim isteyen olursa kendimi ekleyeceğim çünkü.
Kızlar benim içim ocak ayında bebiş gelmedi ama inşallah şubatta gelir Şubat zaten benm doğum ayım.
Bana kızıyorsunuz testi erken yapıyorsun falan diye ama dayanamıyorum.
Olsa çıkardı dimi kızlar ya off

Kızlar dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm baya umutlandım hatta bugun paraya koydum gittin predictor early 6 gün önce testi aldım okadar emindim ki 2.çizgi yi görmeye. Ama çıkmadı.. Gitti 25 liram :KK70:
Bu da son test alışımdı.artık ne ovu testi ne de gebelik testi almam. Buraya Şubat batları ni da eklerim isteyen olursa kendimi ekleyeceğim çünkü.
Kızlar benim içim ocak ayında bebiş gelmedi ama inşallah şubatta gelir Şubat zaten benm doğum ayım.
Hayırlısı olsun diyelim canım üzülmek yok devam

Kızlar dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm baya umutlandım hatta bugun paraya koydum gittin predictor early 6 gün önce testi aldım okadar emindim ki 2.çizgi yi görmeye. Ama çıkmadı.. Gitti 25 liram :KK70:
Ya bi dur ya ne test aldin gene sen hemde bi suru para vermis bak artik kiziyorum ha :-) gulum biraz sabret cikmama ihtimali bile oluyor yeterki Allah istesin neler okuyoruz burda. Hem sana dedim beni ornek al bak benim sol taraf kasigimda resmen bicak saplaniyo gibi agri var ama umudumuda kaybetmiyorum olucam diyorum ama Allahtanda umut kesilmez demi uzme kendini. Ha bu arada ocak bat olanlar ya konu subata kalirsak devam edicek demi topik

Kızlar bugün eczaneye gittim.al bi diye bi marka vardi.almadim.nasil bi test.güvenemedim aćıkçasi.
Adı bana da güven vermedi canımm

Kızlar 2018 e cephanemi hazırladım bomba gibi giriyorum çarşıdan geldim şimdi fındık, badem ,çakşır otu suyu , keçi boynuzu aldim corek otu bal karışımı dün yaptım ovulasyon testi sipariş ettim daha ne olsun çifter çifter bebişler olsun Rabbim hayırlısı ile hepimize versin sağlıklı sıhhatli :KK71::halay:

Kızlar mrb benim testlere baksanıza ya bugün 14.günüm ovü günü mü bugün acaba sanki yarım cıkmıs gibi test
E Efulimm41
Eki Görüntüle 2087029
Canım sanki yumurtlama bugun olacak gibi
@
Kızlarr kırmızı kartı yedim bende bı dahaki bat 29 Ocak artık
Hadi bakalım yenşden hoş geldin canımm ne diyon biz de başlasak mı şu çakır suyuna?
Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiyle hamile olduğunu anlayan var mı kızlar ?? 1 haftadır çekiyorum göğüs ve yumurtalık ağrısını hamiş olabilir miyim acaba bat 3 ocak
Canım inşallah hamişsindir bende de kasık ağrısı vardı ama testler negatif çıkıyor

Keşke buraya yazsaydın biz seni durdururduk. :D kaç gün geçti yumdan.

Biz sabirsız kova burçları duramayız yerimizde.sana hak veriyorum canim.
Umudumuz şubata kaldi.
Ama belki doğum günümüzde en güzel hediyeyi alacaz.
Allahtan ümit kesilmez.
Ruya meselesine gelince ben rüyalarima guvenmiyorum.hep yanliş çikıyor.çünkü hep bu islerle haşır neşiriz.beynimiz bize oyun oynuyor.

Biz sabirsız kova burçları duramayız yerimizde.sana hak veriyorum canim.
Umudumuz şubata kaldi.
Ama belki doğum günümüzde en güzel hediyeyi alacaz.
Allahtan ümit kesilmez.
Ruya meselesine gelince ben rüyalarima guvenmiyorum.hep yanliş çikıyor.çünkü hep bu islerle haşır neşiriz.beynimiz bize oyun oynuyor.
Benim de Doğum günüm Mart'ta. En geç o zaman alırım inşallah güzel haber :)

Bende çok rüya görürüm ama hamile olduğumu değil. Bişey görüyorum anlamına bakıyorum kız bebek diyor. Başka bir şey görüyorum hayırlı evlat diyor. Yani benimkiler psikolojik değildir dimi. Mesela ben nerden bileyim yeşil elma yemenin kız çocuk demek olduğunu dimi :)

Back
X