Simdimi yapsamSen bence bi test daha yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdimi yapsamSen bence bi test daha yap
Böyle bir test ilk defa gördümÜste foto atttim test mı bozuk sence
İstersen yarın yap ama yok bekleyemem diyorsan bi daha yapSimdimi yapsam
Bu test bozuk benceİstersen yarın yap ama yok bekleyemem diyorsan bi daha yap
Kutuyu açtım içinde hiç bişe yok boşuna unutlandimBöyle bir test ilk defa gördüm
Benim adetinn 18. Ve 19. Günü yumurtlamaydı 2 günüde değerlendirdik yumurtlaöadan 6 gün sonra tekrar ovulasyon testi yaptım ve aynı seninki gibi çıktıBat a 9 gün çıkması hamilelik belirtisi olmaz ama bellide olmaz tabi
Testim evde ben işteyim canım ama açmıştım dün çizgi yoktu ordaSen de testini açar mısın bi orda bi çizgi var mı acaba
Bence tekrarla canım test bozuk sanırımYardım ediiiinnn
Koyulaşmış çizgi var benimkide dün ilk yaptığın gibiydi ben cesaret edemedim tekrarlamaya çizgin var canım MaşaAllah :)Birisi baksın ne olur açık olan test bu sabah yaptım diğerini dün yaptım çatlatma iğnesi olmuştum bat bugün
Test kaymışBence tekrarla canım test bozuk sanırım
Ümitlendirmek istemem ama sanki çooookkkk hafif bir çizgi var gibi uydurmuyorsamBirisi baksın ne olur açık olan test bu sabah yaptım diğerini dün yaptım çatlatma iğnesi olmuştum bat bugün
Gözle görülüyo burda çıkmadı pekÜmitlendirmek istemem ama sanki çooookkkk hafif bir çizgi var gibi uydurmuyorsam
Allah bilir canım bence bekle yarın sabah tekrar yap testi ya da verebiliyorsan kan ver hayırlısıyla vardır inşallahEşimi ikna edersem kan vercem çok heycanlıyım inşallah olmuştur bu defa ya iğne etkisi değildir dimi
Var çizgi canimBirisi baksın ne olur açık olan test bu sabah yaptım diğerini dün yaptım çatlatma iğnesi olmuştum bat bugün
Benim nickimin altındaki ayet çok hikmetli canım. Onu oku. Peygamber duası aynı zamanda. Bi de 7 gün boyunca 21er defa ya musavvir oku gün battıktan sonra. Bi de bolca estağfurullah çek.Var mı bildiğiniz dualar çocuk için