• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydin kızlar.
Ben bugün çok tuhaf rüyalar gördüm.rüyamda hastaneye gelmis bi sürü yest yapiyordum.
Kimisi negatif çikiyotdu.kimisi pozitif.bazi testler de bozuk çıkıyordu.
Sanırım 20 tane test yaptim rüyamda.
Kafayı iyie bozduk ondan oldu bu rüyalar diye düsünüyorum.cünkü daha önce hiç görmemistim test hamilelik hastane filan.

Günaydin kızlar.
Ben bugün çok tuhaf rüyalar gördüm.rüyamda hastaneye gelmis bi sürü yest yapiyordum.
Kafayı iyie bozduk ondan oldu bu rüyalar diye düsünüyorum.cünkü daha önce hiç görmemistim test hamilelik hastane filan.
Canım bence bu tarz rüyalar bilinç altımızın bize oyunu çok istediğimiz düşündüğümüz için bi anlamı olmadığını düşünüyorum ben ama hayırlısı olsun yine de inşaAllah

Günaydin kızlar.
Kafaya taktığımız için oluyo banada oluyo

Birisi baksın ne olur açık olan test bu sabah yaptım diğerini dün yaptım çatlatma iğnesi olmuştum bat bugün

Canım üsttekinde çizgi gördüm ama alttakini çok anlamadım. İlacın etkisi artık geçmiştir sanırım bat gelmiş baksana. Umarım güzel haberler yoldadır :)

Kızlar ben test yaptım hemen bu sabah ama negatif 2 dakika bekledim sadece sonra attım çıkmayınca siz kaç dk bekliyorsunuz? Bide bat bugün kaç gün sonra testte kesin sonuç çıkar helpppp:110:
5 dakika içinde sonuç çıkıyor 10 dakikadan sonra çıkan sonuçları ise dikkate almayın yazıyor testlerde.

Kızlar ben test yaptım hemen bu sabah ama negatif 2 dakika bekledim sadece sonra attım çıkmayınca siz kaç dk bekliyorsunuz? Bide bat bugün kaç gün sonra testte kesin sonuç çıkar helpppp:110:
Ben yapıyorum koyuyorum kenara işlerime bakıyorum 10 dakika sonra gidip bakıyorum nolmuş diye :D ama atmıyorum bi kaç gün bekletiyorum öyle atıyorum hatta attıktan sonra bile çöpten alıp tekrar baktığım oluyor :D

Sen bilirsin ama ben olsam kan için acele etmezdim testin koyulaşsın iyice bi kaç gün daha yap öyle kan ver bence sonra 2 haneli rakamlarda sonuçlar çıkınca evham yapıyoruz :KK66:
Pardon 16. Gün bugün aynen kararsızım gecikmeyi beklemek en iyisi galiba

Ben yapıyorum koyuyorum kenara işlerime bakıyorum 10 dakika sonra gidip bakıyorum nolmuş diye :KK70: ama atmıyorum bi kaç gün bekletiyorum öyle atıyorum hatta attıktan sonra bile çöpten alıp tekrar baktığım oluyor :KK70:
Bende şimdi baktım hala negatif neyse hayırlısı bakalım kırmızıları bekleyelim :işsiz::KK48:

Birisi baksın ne olur açık olan test bu sabah yaptım diğerini dün yaptım çatlatma iğnesi olmuştum bat bugün
Canım bence var gibi

Günaydin kızlar.
Günaydın canımmmm. İşte kafaya çok taktığımız için oluyor
Bana niye cevap yazmıyorsunuz kızlaaar
Canım ben çok uzun süre atmıyorum :D
Elimde sadece bir adet test kaldı artık geçmesini mecburrr beklicem
Sen adetine kadar daha 10 tane daha test yaparsın gibiöw geliyor canımmm :) :) :)

Back
X