• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kırmızının gününü beklemek çok sıkıcı hep bi tedirginlik hep bir umut sonradan kırmızılarda gelince moral filan kalmyr

Canım bende adet oldum benim trioitte yüksek ölçtureyim diyorum hangi bölüme gittin adetliykenmi gittin ogrenebilirmiyim
Ben dahiliyeye gittim burda endokrin yoktu.ikisi de olur farketmez.
Adetli olup olmamak farketmeZ canim.
Hemen basla bence hamile kalmayı engelliyor.

İnşallah canımm Allah bizim için en iyi zamanını bilir bakalım o zaman ne zaman

Stresten okuyor canım.
Aslında yanaklarım falan kızarmış vucudum hep sıcaktı bi ara
Tam adet günü vucudum buz gibi oldu o ara anlamıştım da
Adetim sonradan geldi işte.
Hayırlısı olsun demekten başka çarem iz yok şubata inşallah o zaman bakalim bende neler çıkacak

naz2018 naz2018 geçmiş olsun kuzum.üzülme lütfen canim.her seyde bi hayıŕ vardır.
Belki böylesi bizim icin en iyisi.
Şubatta güzel haberler alacaz seninle.
Yine beraber hamile kalacaz.ama bu sefer sağlıkla doğacak kuzularimiz.hadi bakalım morel bozmak yok.
Bu ay maçlar çetin geçecek:KK71:

Aynen canım ben de çok ümitliydim hatta o umuttan dolayı gelmiyormuş çünkü gece bir test daha yaptım hiç bir çizgi çıkmayınca demek ki psikolojikman artık ikna oldum ve geldi adetim

Aynen baby ben de belki de var ama testlerde çıkmıyor diyordum ama yokmuş kaç gün ki belirsizlikten sonra şuan ki durumuma şükür ediyorum

Olmazsın inşallah dur bakalım hayırlısı.
Aynen pek de üzülmedim ya hayırlısı bakalım Allah ne zaman nasip eder

Bence comfort doğru canımmm

inşallah canım ya comfort dan daha memnun herkes

Kızlar oğlum su çiçeği geçiriyor sabah bi kalktık her yerini basmış bi gecede doktora götürdük 1 hafta rapor verdi evden çıkmasın çocuklar yaklaşmasın yanına bulaşıcı dedi var mı daha önce tecrübe eden önerisi olan nasıl hafif atlatırız :(

Canim subatta bebis haberini aliriz insallah hic uzulme :KK66::KK66:
İnşallah canım :) :) :)
Hayırlısı olsun demekten başka çarem iz yok şubata inşallah o zaman bakalim bende neler çıkacak
İnşallah hamiş kalırsın kan sonucu ne oldu baby
naz2018 naz2018 geçmiş olsun kuzum.üzülme lütfen canim.her seyde bi hayıŕ vardır.
Belki böylesi bizim icin en iyisi.
Şubatta güzel haberler alacaz seninle.
Yine beraber hamile kalacaz.ama bu sefer sağlıkla doğacak kuzularimiz.hadi bakalım morel bozmak yok.
Bu ay maçlar çetin geçecek:KK71:
Aynen canım inşallah yine aynı zamanda hamiş kalacağız sen ne yaptın aldın mı sonuçlarını
Kizlar adet oldum
Tuana05 hayırlısı olsun canım, ne yapalım biz de şubattayız yeni bat ne zaman ekleyim mi listeye tekrar
Kızlar oğlum su çiçeği geçiriyor sabah bi kalktık her yerini basmış bi gecede doktora götürdük 1 hafta rapor verdi evden çıkmasın çocuklar yaklaşmasın yanına bulaşıcı dedi var mı daha önce tecrübe eden önerisi olan nasıl hafif atlatırız :KK43:
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin en kısa zamanda

kızlar yine test aldım sanırım adet gününe dek yapıcam
comfort taki silik çizgi kafamı kurcalıyor
taktım mı takıyorum

Günaydın Kızlar benim yumurtlama tarihlerinden sonra gögsüm şiş hassastı sonra şişliği biraz azalmıştı ama ucu sızlıyordu damarlar belliydi şimdi şişkinlik yine var ve damarlar yine belli kasık agrım ara ara geliyor ve bacağıma vuruyor. Kasıklarımda ve alt karnımda sertlik var İki haftadır farklı akıntım var ama göğsün ucundaki sızı azalmış hatta bitmiş gibi. gittikçe göğüs hassasiyetim azalıyor sanki.düşükten sonra 1 ay oldu bugün. 6 ocakta adet tarihim diye düşünüyorum. Sizce göğüs hassasiyetinin azalması hamilelik şüphesi için olumsuz bir durum mu
Aynı durumdayız galiba benim de geçen ay kimyasal oldu şuan vücudumda belirti arıyorum sürekli sanki var gibi bilmiyorum. Zaman gösterecek inşallah ne desek boş

Back
X