• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bir de prolaktin le uğraşmaktan sa ilacını iç daha iyi Rabbim şifa versin

Anladim canimcim Allahim sifa versin insallah. Bol bol ya şafi oku. Ilacta vermis zaten hemencecik duserde bebis gelir insallah moralini yuksek tut :)

canımmm inşallah bu ay şu tsh ı güzelce aşağı çekeceksin, artık olur Allahın izniyle
Inş canlarim.bi an evvel hayirlisiyla düşsun de kavuşsunlar yavrucaklar:KK19:

Bende tam sana bunu yaziyorduuum :KK70:

Kalp kalbe karşı :KK48: o zaman sıvı akıntın da geldiyse bence değerlendirin. Ama tabi bi de şaka bi yana sonrasını düşün olmadıgı taktirde acaba doktoru dinlemedik keşke dinleseydik diye etkilenebilcek biriysen yapma , aman öyle de böyle de nasipse olcak dye düşünüyosan da bence kesin yap ..

Kizlarr banada yardimci olurmusunuz benim bat 19 ocak. 2 gun once ve bugun ovulasyon testi yaptim bugunku koyu cikti sanki bi degerlendirsenizz:110: ustteki 2 gun once alttaki bugun yaptigim test yardimci olun ilk kez ovulasyon testi yapiyorumm:dua:

Eklentiler

• Screenshot_20180104-153657.webp
    Screenshot_20180104-153657.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 40
Kalp kalbe karşı :KK48: o zaman sıvı akıntın da geldiyse bence değerlendirin. Ama tabi bi de şaka bi yana sonrasını düşün olmadıgı taktirde acaba doktoru dinlemedik keşke dinleseydik diye etkilenebilcek biriysen yapma , aman öyle de böyle de nasipse olcak dye düşünüyosan da bence kesin yap ..

Sperm sayısı kalitesi etkilenirmi acaba ya ? Mesela sali gunu doktora gittim. Dedi ki bugun iliski yok. Carsamba oglen igneni vurul. Carsamba cuma cumartesi gecesi iliski dedi. Sali neden yok dedi kafamda deli sorulaaaarrrr

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende 1,5 yıllık evliyim bu ay tüp bebeğe başlıyacağız dualarınıza ihtiyacım var.
allah kimseyi yavrusuz bırakmasın.

Kizlarr banada yardimci olurmusunuz benim bat 19 ocak. 2 gun once ve bugun ovulasyon testi yaptim bugunku koyu cikti sanki bi degerlendirsenizz:110: ustteki 2 gun once alttaki bugun yaptigim test yardimci olun ilk kez ovulasyon testi yapiyorumm:dua:

bence kan testi yaptır canım. yada sabah ilk idrarda daha net sonuç alırsın.

Sperm sayısı kalitesi etkilenirmi acaba ya ? Mesela sali gunu doktora gittim. Dedi ki bugun iliski yok. Carsamba oglen igneni vurul. Carsamba cuma cumartesi gecesi iliski dedi. Sali neden yok dedi kafamda deli sorulaaaarrrr

İşte o an doktora sormak akla gelmiyor sonra böyle delidanalar gibi oluyoruz :KK49:

bence bugun çatlayacak bu yumuş bana öyle geldi
Kızlar kan testi verdim negatif :duduk:
canım bir de sen silik çizgiyi görmüştün değil mi? hayılırlısı olsun bakalım... ben bu ay ne ovu testi ne bişe akışına bıraktım amaaann
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende 1,5 yıllık evliyim bu ay tüp bebeğe başlıyacağız dualarınıza ihtiyacım var.
allah kimseyi yavrusuz bırakmasın.
hoş geldin canım inşallah rabbim yardımcınız olsun strese girme zaten olacağı varsa olur.
peki bir şey soracam tüm tahlillerinizi falan yaptırdınız mı acaba sebep neymiş?
naz2018 naz2018 canim dr bugün folik asit yaziyorum dedi yazdi.kullanacam.sende kullanacakmisin?
canımmm ben bi hamilelik oluşsun ondan sonra kullanayım diyorum

canım bir de sen silik çizgiyi görmüştün değil mi? hayılırlısı olsun bakalım... ben bu ay ne ovu testi ne bişe akışına bıraktım amaaann

hoş geldin canım inşallah rabbim yardımcınız olsun strese girme zaten olacağı varsa olur.
peki bir şey soracam tüm tahlillerinizi falan yaptırdınız mı acaba sebep neymiş?

Evet silik çizgi yüzünden hep ama hala adet olmamam offf nrmalde hiç aksamaz 2 gün önceden gelir

ya şimdi bu yumuş bugun çatladıysa cumartesine kalır mı ki bilemedim bu doktorları da anlamak zor canımmm.
keşke akıntıyla ilgili dese ki o zaman o öenmli değil dese

Catlasa su yumurta da rahatlasam yanii ne zor ismis hamile kalmak hicc boyle tahmin etmezdim:KK45::KK45:

Back
X