• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan suyunu klomenle yapan var mı acaba yapsam bi sıkıntı olur mu doktora da soramamki onlar saçma buluyor böyle şeyleri

Canım
Daha da yüksekmiş ilaç dozun nasıl? Ne kadar sürede ideal aralığa döner acaba? Bunu bilmiyorum ama 3 ay sonra kesin düşecek doktorlar dozu ona göre veriyor. Hiç 3 aydan kısa zamanda bakılmadı bana tam ne kadar zamanda düştüğünü bilmiyorum o nedenle. Ama bu aya yetişmezse bir dahaki aya yetişir umarım.
Gecen ay 4.45 ti.yükselmis.dr euytrox 25 mcg verdi.15 gün sonra gel dedi.bence bu aya yetismez.şubata kaldi.

Kizzzzzz o neee maşallah bizde şimdi keçi boynuzu özü var incir zeytinyağı yapmicam da şu çakışır suyu nu nerden bulurum acep soğan suyu ben bu ay 10 gün yapmıştım:eğlence:
Çakşır kökü suyu aktarlarda var. Muazzam bişey ama yaa. Mutlaka kullan. :D erkek kullanınca sperm kalitesi artıp hızlanıyor. Kadında da yumurta geliştiriyor. İncir zeytinyağı da çok iyi diyorlar. Ben sırf elimde kürden kalan incirler var diye yapcam.
Sen hepsini yapma sorunun neyse ona göre yap. He bende bişey yok ama biran önce olsun diyorsan hepsini kullan fazlaya kaçmamak şartıyla hepsi sağlıklı doğal şeyler.

Soğan suyunu klomenle yapan var mı acaba yapsam bi sıkıntı olur mu doktora da soramamki onlar saçma buluyor böyle şeyleri
Soğan kürünü klomene başlamadan önce yapsaydın keşke ikisi birlikte ağır olabilir. Bi de kist mi var niye kullanacaksın soğan kürünü ?

Gecen ay 4.45 ti.yükselmis.dr euytrox 25 mcg verdi.15 gün sonra gel dedi.bence bu aya yetismez.şubata kaldi.
25 mcg biraz az sanki dediğin gibi hızlı düşürmeyebilir. Ama 15 gün sonra gel dediğine göre etkisini görüp doz ayarlaması yapacak. 25 mcg iki haftada düşürecek olmasa çağırmazdı sanırım ama ne kadar düşürecek? Bence en iyi sonucu Şubat ayında alacaksın.

Soğan kürünü klomene başlamadan önce yapsaydın keşke ikisi birlikte ağır olabilir. Bi de kist mi var niye kullanacaksın soğan kürünü ?
Kist yok ama bi Dr a gore polikistik over diğerine göre multikistikover yumurtlama tembelliği falan. Soğan kürü nü çok övdüler denemek istiyorum ama Dr da klomenden devam napsam bilemedim

Kist yok ama bi Dr a gore polikistik over diğerine göre multikistikover yumurtlama tembelliği falan. Soğan kürü nü çok övdüler denemek istiyorum ama Dr da klomenden devam napsam bilemedim
Senin durumun karışıkmış canım bilemedim. Ama ben olsam soğan kürünü yine de yapardım. Klomene etkisi olacağını sanmıyorum. Ama en fazla klomen etki etmez bebiş 1 ay geç gelir. Ama rahmin temizlenir. Enfeksiyon kist varsa temizlenir. Gebelik oluşursa daha sağlıklı ilerler. Yine de sen bilirsin tabi. Ben kendimi senin yerine koyup böyle düşündüm.

Bi de sana bişey söyliim mi yumurtanın büyümesini engelleyen şeyi ortadan kaldırmak varken sıkıntı durduğu halde zorla yumurtayı büyütmeye çalışmak mantıken de saçma geldi bana. Bence doktor önce sıkıntıyı ortadan kaldırmaya odaklanmalı.
Büyük ihtimalle klomen de beklendiği etkiyi göstermeyecek zaten.

Çakşır kökü suyu aktarlarda var. Muazzam bişey ama yaa. Mutlaka kullan. :KK70: erkek kullanınca sperm kalitesi artıp hızlanıyor. Kadında da yumurta geliştiriyor. İncir zeytinyağı da çok iyi diyorlar. Ben sırf elimde kürden kalan incirler var diye yapcam.
Sen hepsini yapma sorunun neyse ona göre yap. He bende bişey yok ama biran önce olsun diyorsan hepsini kullan fazlaya kaçmamak şartıyla hepsi sağlıklı doğal şeyler.
Bizde de bişey yok ama destek olsun diye :KK53:

Kızlar bat bugün ama hiç gelen giden yok hala bekliyorum bir de aşırı gazım var kasık ağrısı mı gaz sancısı mı ayırt edemiyorum

Bizde de bişey yok ama destek olsun diye :KK53:
O zaman yap bişey olmaz. Sadece çakşır kökü suyunu dikkatli kullanın. Normalde günde 2 defa bi çay bardağının üçte biri kadar koyuyorsun üzerini içme suyuyla tamamlayıp öyle içiliyo. Ama garanti olsun çabuk olsun deyip fazla alınacak bir bitki değil depresyona sokuyormuş fazlası.

O zaman yap bişey olmaz. Sadece çakşır kökü suyunu dikkatli kullanın. Normalde günde 2 defa bi çay bardağının üçte biri kadar koyuyorsun üzerini içme suyuyla tamamlayıp öyle içiliyo. Ama garanti olsun çabuk olsun deyip fazla alınacak bir bitki değil depresyona sokuyormuş fazlası.
Tamam canım çok sağol o zaman keci boynuzu özü incir ve o otu bulmam lazım

Bugun birliktelik olsun mu peki sence
Canım şimdi bir şey diyemem ki ben olsam sanırım kafam ne kadar karışık olsa da doktoru dinlerdim
benide eklermisiniz? BAT ne demek oldgunu sonunda öğrendim BAT 2 ocaktı benim o_O:dua::KK54:
Hoş geldin canım :) :) hamiş olma ihtimalin çok yüksek inşallah hamişsindir
Nazom yavrum ben de üzüldüm senin adına ama, napalım kısmet değilmiş deyip mücadeleye devam dicez
Valla ya bu ay bakacaz artık
naz2018 naz2018 canım hamilelik planlayınca başlıyor doktorlar genelde 3 ay önce başlanıyor. Hamile kalmayı kolaylaştırmıyor benim bildiğim bebeğin sağlıklı gelişimi için yeterli bulunması gerekiyor o nedenle de hamilelik planlayınca eksiklik varsa giderilsin diye 3 ay önceden başlanıyor.
İnofolic herkes tarafından kullanılabiliyor mu
Hayırlısı olsun canım bende bekliyorum dün sabahtan beri agrım var dun gece ağrı kesici aldim bi kac gune bende olcam galiba şubata devam pes etmeden insallah
Kız adetin gelmeden niye ağrı kesici aldın tövbe tövbe

Back
X