• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saglikli bi gebelikse yukselir tabiki cok yeni hamileyse iki gun sonra tekrar baktirsin deger kucumsenecek gibi degil bence benim 0.6 falan cikiyor mesela 2 nin ustunde olsaydi ben bile umitlenirdim acikcasi gonlune gore versin rabbim insallah gebelik tir

Simdiden uzuldu bile. 2 senedir istiyolardi. Esinde varikosel vardi tam oldu derken doktorun sanki yokmus gibi konusmasi canini sıktı kizin. :110::110:

tatlım ben çift çizgiyi görüp emin olana kadar içicem sanırım
kızımda da dr gebesin dedi o oldu birdaha emzirirken dahi içmedim
ama kızım emmeyi bıraktığı gün bir kupa kahve ve sigaraya devam ettim :KK53:
şuan mg düşük bişey içiyorum ama içiyorum ben de elimde değil hele bu dönem

Insan bu zamanda cok daha stresli oluyor ve icmemek elde degil demi? Bende de durum ayni. Doktordan duyana kadar icmeye devam edecegim sanirim bende. Gecenlerde bi tiksinmistim iki gun falan icmedim ama su an fosur fosur tam gaz devam :KK14::KK14::KK70::KK70:

Insan bu zamanda cok daha stresli oluyor ve icmemek elde degil demi? Bende de durum ayni. Doktordan duyana kadar icmeye devam edecegim sanirim bende. Gecenlerde bi tiksinmistim iki gun falan icmedim ama su an fosur fosur tam gaz devam :KK14::KK14::KK70::KK70:
bende kocama biraktirmya çalışırken böle giderse baslicam:KK53:

arada ben de tiksiniyorum canım o zamanda mentollü alıyorum:)

Simdiden uzuldu bile. 2 senedir istiyolardi. Esinde varikosel vardi tam oldu derken doktorun sanki yokmus gibi konusmasi canini sıktı kizin. :110::110:
Varikosel tedavi edilir kendinde bir sorun yoksa bence canını sıkmasın beklesin ve kan testini tekrarlasin bakalım inşallah rabbim anne olmayı ona nasip eder

4 kala çok daha koyusunu gördüm canım adet ağrılarım var 3 kala erken gebelik testi yaptım tertemizdi bir ay daha başıma gelmişti adet oldum sonra koyulaşıp hamile olanlarda var ama bende çıkmadı boşuna umutlanma adet gününü bekle hcg yap derim ben cok üzüldüm sonra cunku

Evet kuzu zaten ben de başka topiclere baktım birkaç kişide de öyle olmuştu ama gebe degildiler sonra kırmızıları görünce onlar da çok üzülmüştüler :KK1: neyse bekleyip görecez dün test yaptım negatifti moralimde bozuldu :KK43: rabbim hayırlı zamanda versin inşallah :dua:

T
Nefret ediyorum kokusundan ama oda yanımda içiyor dedim eğer birakmazsan bende başlarım dedim:super:
Tehdit haa :KK70: biz kari koca ictigimiz icin kimse birbirini tehdit edemiyor :KK25::KK71:

Evet kuzu zaten ben de başka topiclere baktım birkaç kişide de öyle olmuştu ama gebe degildiler sonra kırmızıları görünce onlar da çok üzülmüştüler :KK1: neyse bekleyip görecez dün test yaptım negatifti moralimde bozuldu :KK43: rabbim hayırlı zamanda versin inşallah :dua:
Amin inşallah canım istersen testine devam et dahada koyu çıkmaya devam ederse yinede gebelik ihtimalin var

Back
X