Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı canım olabiliyorsa gitmişken Baktır tabiiKIZlar ben 10buçuk gibi kan vermeye gidicem kesin çözüm sonucu size yazarım ilk defa kan vericem sizce başka değerlerimede baktırayım mı??
Normalde adetin 3.günü olacaktı kanda kesin çıkar artık var mı yok mu değil miHadi hayırlısı canım olabiliyorsa gitmişken Baktır tabii
Yumurtlama gününü biliyorsan eminsen çıkar geç yumurtladıysan yine çıkmaz canimNormalde adetin 3.günü olacaktı kanda kesin çıkar artık var mı yok mu değil mi
Saglikli bi gebelikse yukselir tabiki cok yeni hamileyse iki gun sonra tekrar baktirsin deger kucumsenecek gibi degil bence benim 0.6 falan cikiyor mesela 2 nin ustunde olsaydi ben bile umitlenirdim acikcasi gonlune gore versin rabbim insallah gebelik tir
Çıkar inşaAllah canımNormalde adetin 3.günü olacaktı kanda kesin çıkar artık var mı yok mu değil mi
Benimki 3.gün çıktı .Hakkınızda hayırlısı canimNormalde adetin 3.günü olacaktı kanda kesin çıkar artık var mı yok mu değil mi
tatlım ben çift çizgiyi görüp emin olana kadar içicem sanırım
kızımda da dr gebesin dedi o oldu birdaha emzirirken dahi içmedim
ama kızım emmeyi bıraktığı gün bir kupa kahve ve sigaraya devam ettim
şuan mg düşük bişey içiyorum ama içiyorum ben de elimde değil hele bu dönem
bende kocama biraktirmya çalışırken böle giderse baslicamInsan bu zamanda cok daha stresli oluyor ve icmemek elde degil demi? Bende de durum ayni. Doktordan duyana kadar icmeye devam edecegim sanirim bende. Gecenlerde bi tiksinmistim iki gun falan icmedim ama su an fosur fosur tam gaz devam![]()
Insan bu zamanda cok daha stresli oluyor ve icmemek elde degil demi? Bende de durum ayni. Doktordan duyana kadar icmeye devam edecegim sanirim bende. Gecenlerde bi tiksinmistim iki gun falan icmedim ama su an fosur fosur tam gaz devam![]()
bende kocama biraktirmya çalışırken böle giderse baslicam![]()

Nefret ediyorum kokusundan ama oda yanımda içiyor dedim eğer birakmazsan bende başlarım dedimAman ha illet bisey hiic bulasma. Ilk ictigin gune lanet ediyorum bazen. Brni resmen esir almis pis nikotin![]()

Varikosel tedavi edilir kendinde bir sorun yoksa bence canını sıkmasın beklesin ve kan testini tekrarlasin bakalım inşallah rabbim anne olmayı ona nasip ederSimdiden uzuldu bile. 2 senedir istiyolardi. Esinde varikosel vardi tam oldu derken doktorun sanki yokmus gibi konusmasi canini sıktı kizin.![]()
4 kala çok daha koyusunu gördüm canım adet ağrılarım var 3 kala erken gebelik testi yaptım tertemizdi bir ay daha başıma gelmişti adet oldum sonra koyulaşıp hamile olanlarda var ama bende çıkmadı boşuna umutlanma adet gününü bekle hcg yap derim ben cok üzüldüm sonra cunku

Tehdit haaNefret ediyorum kokusundan ama oda yanımda içiyor dedim eğer birakmazsan bende başlarım dedim![]()
Varikosel tedavi edilir kendinde bir sorun yoksa bence canını sıkmasın beklesin ve kan testini tekrarlasin bakalım inşallah rabbim anne olmayı ona nasip eder

Amin inşallah canım istersen testine devam et dahada koyu çıkmaya devam ederse yinede gebelik ihtimalin varEvet kuzu zaten ben de başka topiclere baktım birkaç kişide de öyle olmuştu ama gebe degildiler sonra kırmızıları görünce onlar da çok üzülmüştülerneyse bekleyip görecez dün test yaptım negatifti moralimde bozuldu
rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
![]()
Kaç çıkmıştı değerin canımBenimki 3.gün çıktı .Hakkınızda hayırlısı canim
Oyy oyy bir gün sigara değilde acaba bebeğimiz i konuşur muyuzT
Tehdit haabiz kari koca ictigimiz icin kimse birbirini tehdit edemiyor
![]()

arada ben de tiksiniyorum canım o zamanda mentollü alıyorum:)