Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook sağol canım ekran aldım yapacamKeçiboynuzu sabah akşam günde 2 kere bi yemek kaşığı. Mümkünse tahta kaşıkla.
Çakşır kökü suyu bi çay bardağının 3te 1'i kadar üzerine içme suyu koyarak. Günde 2 sefer. Sabah akşam yemeklerden önce.
Zeytinyağlı inciri bilmiyorum daha yapmadım. Çörekotuda sabah aç karnına 1 çay kaşığı at ağzına biraz beklet ağzında yumuşasın sonra iyice çiğne yut. balla karıştırıpta yiyebilirsin ama en iyi fayda çiğnenip yutulunca alınıyor çünkü içersinde ki hiç bi yağ uçmadan yutuveriyorsun.
Bunların hepsini hem kadın hem erkek yapabilir. Ama çakşırın kökü olursa tabi, otunda öyle olmuyor.
Canım memlekete kadar beklemek zorundayim artık buralarda doktor yok desem yeridirbaşka bir doktora git bebişim
bi yazı okudum yumurtlamadan sonraki 3 hafta beklemek lazım falan diye ,3 haftadan sonra kese olusuyormus...testinin fotosunu atabilir misin?
sanırım silik çıkmıştı,
adetin de geciktiğine göre inşallah hamişsin.
testin markası neydi ?
Evet canim herkes öyle söylüyor biz kafayı yiyeceğiz düşünürken planlarken biraz oluruna bırakmayı düşünüyorum bendeCanim herks stres yapmayin diyor yazilanlara baktım kim kafasindn azcik uzaklastirmis bebek gelivermis biraz beynimi dinlendircem başka cozmem gereken seyler var bu ay onlari halletcem.
Yarım saate alıcam canım ama karın ağrılarım başladı sanki adet olucam hiç ümidim YoK![]()
Anladım cnım yapacak bişe yok o zaman mecbur bekleyecenCanım memlekete kadar beklemek zorundayim artık buralarda doktor yok desem yeridir
Doğru canım, :)bi yazı okudum yumurtlamadan sonraki 3 hafta beklemek lazım falan diye ,3 haftadan sonra kese olusuyormus...![]()
Ne yaptın baby sana test yapmadan buraya gelmeyi yasaklıyoruzBak bak kac sayfa konusmuslar hatta yoneticiyle bile muhabbete girmisler. Hic beni soran yok ben geldim eheyyyy![]()
Ahahhhaa o zaman ben ptesiye kadar yokum canimNe yaptın baby sana test yapmadan buraya gelmeyi yasaklıyoruz![]()
Ben Ocak bat 4ü Şubat bat 1i ama inşallah şubatta hiçbirimiz olmayız@Repse
@mayissinegi
Kızlar sizin bat lar ne zaman?
Canım senin bugun nasil çıkacak ovu merak ediyorum
Seray yeni batını söyledin mi bulamadım?
Canım sen bana cevap yazmadın ya ben merak ediyordum sen neden direk tüp bebek düşünüyorsun diye
G gulerben sen de batını söylememişsin canım
april22 ne yaptınn bugun kan testine gidecektinn
BEN 50 Lİ ALDIM KUZUM DAHA İYİ OLUYO DÜŞÜNMEDEN BOL BOL YAPIOSUNKızlar ovülasyon testi sipariş ediyorum şimdi laboquick. Kaçlı söylemeliyim sizce. Fiyatları da bilmiyorum ki. Pahalı mı ucuz mu bilmiyorum. Bi bakar mısınız kazıklanmiim
Bunları buldum
Ben 40tlye yaptırıyorumKizlar progesteron tahlilinin fiyati hakkinda bilginiz var mi özel merkezlerde
Hihihihihihi :) :) :) tamm tamm şaka yaptımAhahhhaa o zaman ben ptesiye kadar yokum canim![]()
İnşallahhh benim de şubatın 3 ü bende bu ay soğan kürü yapacaöBen Ocak bat 4ü Şubat bat 1i ama inşallah şubatta hiçbirimiz olmayız
Bitkisel tedavi ne kiŞu bitkisel tedaviyle devam edelim bakalım benim daha adetine var ama hamile değilim biliyor um ve 44 güne bir adet olduğum için taaaa bat 23 Şubat
Hamile değilimişim canım Ümit’ler öbür aya kaldı :)Umidini kaybetmek yook. Her zaman biraz umit vardir![]()
Valla şaka maka ben sol tarafin agrisindan sirtimin belimin agrindan ölüyorum esimde kalk doktora gidelim ne bu agri diyo. Ptesiye kadar bekliyelim dedim. Bide sol gogsum cok agriyo arada sizliyo felaketHihihihihihi :) :) :) tamm tamm şaka yaptım
İnşallahhh benim de şubatın 3 ü bende bu ay soğan kürü yapacaö
Soğan kürü ben de yapmak istiyorum ama Dr klomen vercek birlikte nasıl olur diye tereddütlüyüm sen ilaç da kullanıyor musun yoksa sdc kür mü yapcanHihihihihihi :) :) :) tamm tamm şaka yaptım
İnşallahhh benim de şubatın 3 ü bende bu ay soğan kürü yapacaö
Bence de eşin haklı canım bu kadar ağrı çekmek yerine doktora gitseniz senin için daha iyi olmaz mı?3 gün daha çekeceksin belki azalacak belki artacak ama çekeceksin. Ben olsam çoktan gitmiştim :)Valla şaka maka ben sol tarafin agrisindan sirtimin belimin agrindan ölüyorum esimde kalk doktora gidelim ne bu agri diyo. Ptesiye kadar bekliyelim dedim. Bide sol gogsum cok agriyo arada sizliyo felaket