Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapma canım. Olsa da olmasa da sonuç değişmeyecek. Böyle düşün rahatla. Düşünmemeye çalış test yapacağını. Bi de stres sonucunu etkilemesin. Bak ne güzel Doğum günü var eğlenmene bak:)sağol kuzum sabahlar olmaz şimdi bana
Stres yapma canım. Olsa da olmasa da sonuç değişmeyecek. Böyle düşün rahatla. Düşünmemeye çalış test yapacağını. Bi de stres sonucunu etkilemesin. Bak ne güzel Doğum günü var eğlenmene bak:)
Güzel haberler duycaz gibi geliyor senden.
Ayy bu nasıl tatlış bi kedi böyle insan gibi oturuyor. Çok severim ben kedileri olsa da mıncıklasam :)ay canım inşallah
çok haklısınız ben de herkese aynı şeyi söylüyorum ama kendime gelince dayanamıyorum
dediğin gibi en azından bugün kafam dağılır ay durun kardeşimin kedisini yollayayım az gülelim :))
Ayy bu nasıl tatlış bi kedi böyle insan gibi oturuyor. Çok severim ben kedileri olsa da mıncıklasam :)
Benim çatladı ama yapmaya devam ediyom30 ovülasyon testi + 5 gebelik testi aldım. 35 lira. Kargo ücretsizdi zaten. Biterse yine sipariş veririm. Bunlar bana en az 2 ay gider.
İnşallah bir sorun yoktur. Hayırlısı gerçekten üzüldüm ama ne yapalımHayırlısı olsun canım. Zamanı gelmemiş demekki ne yapsak boş. Bende 4ncü gün gideceğim hormonlarım da bi sıkıntı var mı bi baktırayım. Bir sürü kür kullanıyorum da yan etki olmasın.
Ben adet oldum bugün yani kasıgımdaki sertlik hala var ama ümidim kalmadıAynen öyle canım heyecanla bekliyorum hemen yazarım tabikiiii :))) sen de yaz mutlakaa. İnşallah yüzümüz gülsün bu ay artık![]()
Insallah canim benim hakkinda hayirlisi olsun. Valla ben korkuyorum bakim bugunde bekliyimde. Senindemi agrilarin bu sekildeydi ?Hemen test yap canım belirtilerin benimki gibi idrar testi yaptım ben önce silik çizgiyi gördüm ertesi gün kan verdim 80 çıktı işte tekrarlamami söyledi doktor inşallah yükselir değerim
Amin canim insallah. Heveslenmiyorum korkuyorum gene uzulurum diye.Bende de öyleydi. Bacağım bile ağrıyordu normalden farklı olduğu için ümitlenmiştim ama fos çıktı
İnşallah senden güzel haberler alırız.
çok iyi maşallah canım inşallah tez zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)Eşimin sonuç çok şükür iyi :)
Amin inşallah canım çogu kişi şubata kalmış tam okuyamadım mesajlar çoktu sizde durum nasılçok iyi maşallah canım inşallah tez zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)
bende çoğunluğun içine girdim bugün umudum şubat artık :)Amin inşallah canım çogu kişi şubata kalmış tam okuyamadım mesajlar çoktu sizde durum nasıl
Hayırlısı olsun canım ya üzülme inşallah diğer aya alırsınız bebek haberinibende çoğunluğun içine girdim bugün umudum şubat artık :)
yok canım üzülmedim en hayırlı zamanı Rabbim bilir ben elimden geleni yapıp tevekkül ediyorum :)Hayırlısı olsun canım ya üzülme inşallah diğer aya alırsınız bebek haberini
yok canım üzülmedim en hayırlı zamanı Rabbim bilir ben elimden geleni yapıp tevekkül ediyorum :)