• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol kuzum sabahlar olmaz şimdi bana
Stres yapma canım. Olsa da olmasa da sonuç değişmeyecek. Böyle düşün rahatla. Düşünmemeye çalış test yapacağını. Bi de stres sonucunu etkilemesin. Bak ne güzel Doğum günü var eğlenmene bak:)
Güzel haberler duycaz gibi geliyor senden.

Stres yapma canım. Olsa da olmasa da sonuç değişmeyecek. Böyle düşün rahatla. Düşünmemeye çalış test yapacağını. Bi de stres sonucunu etkilemesin. Bak ne güzel Doğum günü var eğlenmene bak:)
Güzel haberler duycaz gibi geliyor senden.

ay canım inşallah
çok haklısınız ben de herkese aynı şeyi söylüyorum ama kendime gelince dayanamıyorum
dediğin gibi en azından bugün kafam dağılır ay durun kardeşimin kedisini yollayayım az gülelim :))

Eklentiler

• C8346DE0-5C46-46DF-9B82-0707DAB473ED.webp
    C8346DE0-5C46-46DF-9B82-0707DAB473ED.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 02CBBD9A-4EF8-46F9-B337-F2DF1CE092D6.webp
    02CBBD9A-4EF8-46F9-B337-F2DF1CE092D6.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 46
ay canım inşallah
çok haklısınız ben de herkese aynı şeyi söylüyorum ama kendime gelince dayanamıyorum
dediğin gibi en azından bugün kafam dağılır ay durun kardeşimin kedisini yollayayım az gülelim :))
Ayy bu nasıl tatlış bi kedi böyle insan gibi oturuyor. Çok severim ben kedileri olsa da mıncıklasam :)

30 ovülasyon testi + 5 gebelik testi aldım. 35 lira. Kargo ücretsizdi zaten. Biterse yine sipariş veririm. Bunlar bana en az 2 ay gider.
Benim çatladı ama yapmaya devam ediyom :D
Hani gebelik varsa adet zamanı yine pozitif çıkıyomuş ya belki bi umut öyle yakalarım diyorum :D :D

Hayırlısı olsun canım. Zamanı gelmemiş demekki ne yapsak boş. Bende 4ncü gün gideceğim hormonlarım da bi sıkıntı var mı bi baktırayım. Bir sürü kür kullanıyorum da yan etki olmasın.
İnşallah bir sorun yoktur. Hayırlısı gerçekten üzüldüm ama ne yapalım

Hemen test yap canım belirtilerin benimki gibi idrar testi yaptım ben önce silik çizgiyi gördüm ertesi gün kan verdim 80 çıktı işte tekrarlamami söyledi doktor inşallah yükselir değerim
Insallah canim benim hakkinda hayirlisi olsun. Valla ben korkuyorum bakim bugunde bekliyimde. Senindemi agrilarin bu sekildeydi ?

kızlar ömrümde ilk defa adetim kahverengi başladı hala öyle sökülmedi ağrıda gitti hala umudumu kaybetmiyorum ne inatçıyım yaa :D

Back
X