Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ilk defa duydum havuzun bi zarari olurmuki doktora gidiyomusun kontrole? Eger gidiyosan arayip sorsana doktoruna canimBu hafta değil sonraki hafta ??
Canim girmeyiver sende.havalar soģuk.enfeksiyon kapabilirsin.sen hamilelik düsinıyorsun.hamile kalsan enfeksiyondan kaybedebilirsin.dikkatli olmakta yarar var.KIZLAr birisi yazsın nolur ? Dün ovulasyon günümdü ve değerlendirdik. Haftaya havuza girmemde bir sakınca olur mu ?
:):) aşırıya kaçmadığın sürece bişey olmaz canım Allah'ın izniyle. Gastrit falan yok dimi sende ?Tamm ya bu ay kür ayı olacak sanırım.. Kistim var ya bişe yapar mı bu kür acaba :)
Valla iyi cesaretli hissediyorum şuan kendimi normalde acayip korkarım bu kür olaylarından.bu ay ayrı bi cesaret geldi![]()
Tamam canım :):)Yediklerinden olabilir belkide üsüttün canim dikkat et kendine bugun en cok duydugum cumle :)
Akintin cokmu canim bide alttan muayene ettiginde bana demisti cook once az bi enfeksiyon var diye doktor. En iyisi fitil hemen etki ediyor diye biliyorum canim.Kizlar kimde enfenksiyon vardi.hani vajinal enfeksiyon.
Enfeksiyon tespiti icin hangi tahliller yapiliyor?
Bende gidip bi baktiracam.
Bide enfeksiyon belirtisi nasil oluyor.bilen varsa yazabilir mi lütfen.
Akintim da pek yok ama camasırıma bazen sarı bi leke geliyor.günde 2 çamasir degistiriyorum.rahat edemiyorum.fitili eczaneden rectesiz alabilirmiyim.doktora gitmek istemiyorum.burdaki kadindogumcularin hepsi erkek.Akintin cokmu canim bide alttan muayene ettiginde bana demisti cook once az bi enfeksiyon var diye doktor. En iyisi fitil hemen etki ediyor diye biliyorum canim.
Alirsin heralde canim verilmiyecek bisey degil antibiyotigi vermiyolar diye biliyorum istersen bulur yazarim adini heralde duruyordu bana verdigi ilaclar bide ilac seklinde vardi iyi gelmisti gercektenAkintim da pek yok ama camasırıma bazen sarı bi leke geliyor.günde 2 çamasir degistiriyorum.rahat edemiyorum.fitili eczaneden rectesiz alabilirmiyim.doktora gitmek istemiyorum.burdaki kadindogumcularin hepsi erkek.
Pardon canım gebelik sandımBen yeni adet oldum.canim.bugün 7.gün.
Ben kist var diye süpheleniyorym.
Saol canim.bulabilirsen sevinirim.bide sadece bir tane mi fitil yoksa ilac gibi birden fazla mi.gormedim.daha once.Alirsin heralde canim verilmiyecek bisey degil antibiyotigi vermiyolar diye biliyorum istersen bulur yazarim adini heralde duruyordu bana verdigi ilaclar bide ilac seklinde vardi iyi gelmisti gercekten
Sorun değil canim.Pardon canım gebelik sandım
Iste o biraz karisik o akinti adete yakinda geliyor surekli beyaz yapiskan koyu bir akinti surekli oluyor anlamadim gittiCanım yapışkan bir akıntı geliyor mu Çatlama akıntısı oluyor ya
Bakayimda yazayim sana hemen canim yok bi kac tane ilac gibi ama antibiyotigin az daha buyugunu dusun zaten eriyor oraya koydugun zaman etkisini en cabuk o gosteriyor hatta isminden bakarsin nete yazipSaol canim.bulabilirsen sevinirim.bide sadece bir tane mi fitil yoksa ilac gibi birden fazla mi.gormedim.daha once.
Sorun değil canim.
Canim neo penotran forte vermis bana. Baktim netten icerigine bunu kullanabilirsin canim :)Saol canim.bulabilirsen sevinirim.bide sadece bir tane mi fitil yoksa ilac gibi birden fazla mi.gormedim.daha once.
Sorun değil canim.
Saol canim.ins ters tepmez.Bakayimda yazayim sana hemen canim yok bi kac tane ilac gibi ama antibiyotigin az daha buyugunu dusun zaten eriyor oraya koydugun zaman etkisini en cabuk o gosteriyor hatta isminden bakarsin nete yazip
Tamam canim ćok saol.Allah razı olun canim.Canim neo penotran forte vermis bana. Baktim netten icerigine bunu kullanabilirsin canim :)
Yok ters tepecek bi ilac degil ben cok kullandim canim enfeksiyon oluyodu kasinti oluyodu mantar vardi surekli tekrarlardi eskiden bunu cok kullandim cokta rahatlatiyo. Allah sendende razi olsun ben yatiyorum hayirli geceler :)Tamam canim ćok saol.Allah razı olun canim.
Sana da iyi geceler canim.öptüm yanaktan.Yok ters tepecek bi ilac degil ben cok kullandim canim enfeksiyon oluyodu kasinti oluyodu mantar vardi surekli tekrarlardi eskiden bunu cok kullandim cokta rahatlatiyo. Allah sendende razi olsun ben yatiyorum hayirli geceler :)