• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAr birisi yazsın nolur ? Dün ovulasyon günümdü ve değerlendirdik. Haftaya havuza girmemde bir sakınca olur mu ?

KIZLAr birisi yazsın nolur ? Dün ovulasyon günümdü ve değerlendirdik. Haftaya havuza girmemde bir sakınca olur mu ?
Canim girmeyiver sende.havalar soģuk.enfeksiyon kapabilirsin.sen hamilelik düsinıyorsun.hamile kalsan enfeksiyondan kaybedebilirsin.dikkatli olmakta yarar var.

Tamm ya bu ay kür ayı olacak sanırım.. Kistim var ya bişe yapar mı bu kür acaba :)
Valla iyi cesaretli hissediyorum şuan kendimi normalde acayip korkarım bu kür olaylarından.bu ay ayrı bi cesaret geldi :KK70:
:):) aşırıya kaçmadığın sürece bişey olmaz canım Allah'ın izniyle. Gastrit falan yok dimi sende ?

Kizlar kimde enfenksiyon vardi.hani vajinal enfeksiyon.
Enfeksiyon tespiti icin hangi tahliller yapiliyor?
Bende gidip bi baktiracam.
Bide enfeksiyon belirtisi nasil oluyor.bilen varsa yazabilir mi lütfen.

Kizlar kimde enfenksiyon vardi.hani vajinal enfeksiyon.
Enfeksiyon tespiti icin hangi tahliller yapiliyor?
Bende gidip bi baktiracam.
Bide enfeksiyon belirtisi nasil oluyor.bilen varsa yazabilir mi lütfen.
Akintin cokmu canim bide alttan muayene ettiginde bana demisti cook once az bi enfeksiyon var diye doktor. En iyisi fitil hemen etki ediyor diye biliyorum canim.

Akintin cokmu canim bide alttan muayene ettiginde bana demisti cook once az bi enfeksiyon var diye doktor. En iyisi fitil hemen etki ediyor diye biliyorum canim.
Akintim da pek yok ama camasırıma bazen sarı bi leke geliyor.günde 2 çamasir degistiriyorum.rahat edemiyorum.fitili eczaneden rectesiz alabilirmiyim.doktora gitmek istemiyorum.burdaki kadindogumcularin hepsi erkek.

Akintim da pek yok ama camasırıma bazen sarı bi leke geliyor.günde 2 çamasir degistiriyorum.rahat edemiyorum.fitili eczaneden rectesiz alabilirmiyim.doktora gitmek istemiyorum.burdaki kadindogumcularin hepsi erkek.
Alirsin heralde canim verilmiyecek bisey degil antibiyotigi vermiyolar diye biliyorum istersen bulur yazarim adini heralde duruyordu bana verdigi ilaclar bide ilac seklinde vardi iyi gelmisti gercekten

Alirsin heralde canim verilmiyecek bisey degil antibiyotigi vermiyolar diye biliyorum istersen bulur yazarim adini heralde duruyordu bana verdigi ilaclar bide ilac seklinde vardi iyi gelmisti gercekten
Saol canim.bulabilirsen sevinirim.bide sadece bir tane mi fitil yoksa ilac gibi birden fazla mi.gormedim.daha once.

Pardon canım gebelik sandım
Sorun değil canim.

Saol canim.bulabilirsen sevinirim.bide sadece bir tane mi fitil yoksa ilac gibi birden fazla mi.gormedim.daha once.

Sorun değil canim.
Bakayimda yazayim sana hemen canim yok bi kac tane ilac gibi ama antibiyotigin az daha buyugunu dusun zaten eriyor oraya koydugun zaman etkisini en cabuk o gosteriyor hatta isminden bakarsin nete yazip

kızlar iyi geceler ben kasım ayında düşük yaptım doktor korunmana gerek yok dedi şu an kasık göğüs baş ağrısı tüm hepsini yaşıyorum gündüz uyuyorum ancak gece ayaktayım:) aşırı akıntım var bat 13 ocak sizce hamilemiyim yada ben bi ağrı kesici içim mi :))

Back
X