- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 35
Aksama randevum cnm calısıyorum 18:50 de ama kanın cıkması 9 u bukur zatengittinmi cnm doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksama randevum cnm calısıyorum 18:50 de ama kanın cıkması 9 u bukur zatengittinmi cnm doktora
olur canım benm ama hamilelikte de olmuştuNormalde bu zamanlarda sancın olur muydu canım ?
hayırlısı olsun cnm inşallah şubatta olur
3 şubat bebşm yumurtlama 2 gün geç oldu 5 şubat da olabilirkuzum ne zamandı batın
ovu test genellikle silik çkar canımKizlar 14.gun ovu testi en koyu halindeydi, bu durumda o gun yumurtlama gunuydu diye hesapladim. Bugun 18. Gunumdeyim hafif silik test. Yumurtlamadan sonra adetin ilk gunune kadar ovu testi hala silik olabilir mi yoksa bembeyaz mi olur, tecrubelerinizi aktarabilir misiniz
3 şubat bebşm yumurtlama 2 gün geç oldu 5 şubat da olabilir
aynen kuzum söylediğin çok mantıklıSanmıyorum belki kimyasaldı, kahverengi leke geldiği günkü beta negatif sonuçta. Öyle olsa beta hcg azda olsa çıkar. Sadece ben adete 5 gün kala gelen lekeyi ciddiye alıp kan testi yaptıracaktım.
O büyük ihtimal yerlesmeydi.
Şu adetin 21.günü yapılan testi bu ay yaptıracağım. Progesteronmudur nedir, belki onu kullanmam lazım. Tutunmaya ilgili sorunum var belli ki.
yapcam kıztest yapsana![]()
aminnnnnnAdet olmicaksın ins.ben sana dua ediyorum.bu ay Rabbim yüzünü güldürecek.
Hamilesin tabikiii . Tebrik ediyorum canımbeta hcg 78,8 kızlar hamilemiyimHilal coban
yaa gerçekten mi şoktayım benHamilesin tabikiii . Tebrik ediyorum canım
Canımmm hamilesin hadi hayırlı olsunbeta hcg 78,8 kızlar hamilemiyimHilal coban
Aynen canım haklısın o konuda. Devletin doktorları daha iyi farkındayım ama iyi olmak yetmez ki çok ç umursamazlar ve rahatlar. Bu bile insanı sinir etmeye yetiyor. Benim yakınımda özel hastane yok ama devlet hastanesi ve sağlık ocağı yakın. Bi tane de şehir hastanesi yapılıyor ama o bitene kadar 2nci çocuk telaşına düşerimÖzel de veriyorum. Gidip desem yapar laboratuarı sanırım. Devlete randevuyu 20 gün önce aldım daha günü gelmedi. Aile hekimi de ilk gittiğimde günüm geçti, özelde betahcg testi pozitif cıktı tekrar yaptıracam dedim. Daha bir hafta geçsin öyle yapalım dedi umursamadı, sonuçta kimyasal gebelik geçirdim. Belki o doktor onemseseydi farli olurdu. O yüzden devlet seni çok umursamıyor. Gider 30 lira verir yaptırırım tahlili.
beta hcg 78,8 kızlar hamilemiyimHilal coban
Hmm anladım canım ayırt edici değil o zaman. Test yapmayı düşünüyor musun. Az kalmış senin. Normal testte çıkması biraz zor gerçi, BAT 3 şubatsa bugün yumurtlamanın 10ncu günüdür. Çıkmayadabilir.olur canım benm ama hamilelikte de olmuştu