• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 14.gun ovu testi en koyu halindeydi, bu durumda o gun yumurtlama gunuydu diye hesapladim. Bugun 18. Gunumdeyim hafif silik test. Yumurtlamadan sonra adetin ilk gunune kadar ovu testi hala silik olabilir mi yoksa bembeyaz mi olur, tecrubelerinizi aktarabilir misiniz

Kizlar 14.gun ovu testi en koyu halindeydi, bu durumda o gun yumurtlama gunuydu diye hesapladim. Bugun 18. Gunumdeyim hafif silik test. Yumurtlamadan sonra adetin ilk gunune kadar ovu testi hala silik olabilir mi yoksa bembeyaz mi olur, tecrubelerinizi aktarabilir misiniz
ovu test genellikle silik çkar canım

Sanmıyorum belki kimyasaldı, kahverengi leke geldiği günkü beta negatif sonuçta. Öyle olsa beta hcg azda olsa çıkar. Sadece ben adete 5 gün kala gelen lekeyi ciddiye alıp kan testi yaptıracaktım.
O büyük ihtimal yerlesmeydi.

Şu adetin 21.günü yapılan testi bu ay yaptıracağım. Progesteronmudur nedir, belki onu kullanmam lazım. Tutunmaya ilgili sorunum var belli ki.
aynen kuzum söylediğin çok mantıklı

Kürtajdan sonra 25. günüm. Bu aydan hamile kalmayı beklemiyorum. Sol kasığım hafif ağrıyor ara sıra. Başkada bişeyim yok. Adet belirtim yok hiç sivilce basardı 1hafta önceden. 35günü bulucak sanırım adet olmam. Adet olsam yumurtlama günümü tespit etmem daha kolay oluyor. Hoş buayda akıntının olduğu günler çalıştık ama bekliyoruz kısmet.
Batı yaklaşanlar test yapın sonucunu hemen yazın sizden çok merak ediyorum valla:) biraz sevinelim mutlu olalım:KK200::anneadayı:

Merhaba hanımlar bende yeni evliyim esimle korunmadık cocuk istiyoruz adet gunum bugun daha olmadm bekliyorum bende :)

Özel de veriyorum. Gidip desem yapar laboratuarı sanırım. Devlete randevuyu 20 gün önce aldım daha günü gelmedi. Aile hekimi de ilk gittiğimde günüm geçti, özelde betahcg testi pozitif cıktı tekrar yaptıracam dedim. Daha bir hafta geçsin öyle yapalım dedi umursamadı, sonuçta kimyasal gebelik geçirdim. Belki o doktor onemseseydi farli olurdu. O yüzden devlet seni çok umursamıyor. Gider 30 lira verir yaptırırım tahlili.
Aynen canım haklısın o konuda. Devletin doktorları daha iyi farkındayım ama iyi olmak yetmez ki çok ç umursamazlar ve rahatlar. Bu bile insanı sinir etmeye yetiyor. Benim yakınımda özel hastane yok ama devlet hastanesi ve sağlık ocağı yakın. Bi tane de şehir hastanesi yapılıyor ama o bitene kadar 2nci çocuk telaşına düşerim :-)

olur canım benm ama hamilelikte de olmuştu
Hmm anladım canım ayırt edici değil o zaman. Test yapmayı düşünüyor musun. Az kalmış senin. Normal testte çıkması biraz zor gerçi, BAT 3 şubatsa bugün yumurtlamanın 10ncu günüdür. Çıkmayadabilir.

Back
X