Bu aydan umudum ol.adigi için pas geçmeyi düşündüm sonra bi bakayım dedim bu ay da olsa diğer ayda olsa kaşıma geliyor :))) Bu ay olursa 28 ekim olur doğum (oldu da doğması kaldı yaa) baktım. Dedim erken olursa hooop bildiğin terazi burcuna girer, ama önümüzdeki ay her türlü akrep olur :)) Böyle diyorum ya insanın istemediği olurmuş naz :))) Akrep burcu bebisler bizi bekliyor olmasın:))) Tabi ben bu planları yaptım ama koca grip oldu mu? Takvimsel olarak tam yumurtlama haftasindayim üstelik 3 gündür tik yok. Çocuk grip olmasın diyor bide :)))
Şimdi bu ayı es geçmedim ama (10.güne kadar) ben bu ay yumurtlamadım ya da erken yumurtladım.. o yüzden bu aydan beklentim yok. Bugün doktora gittim o da yumurta görmedi 13.gün bugün. Yumurtlamamışsın dedi. Progestan verdi kullanmam için, kullanan var mi? Iki türlü kullanılıyormuş hangisini önerirsiniz.
Birde kan pıhtılaşma testini sordum, en az iki düşük tespit edilecek ki biz o testi isteyelim dedi. Şu an istemenin anlamı yok dedi.
naz2018
Sen nerde yaptırdın kaç paraydı?
Birde ben adetin 21.günü progesteron testi yaptıracaktım. Şimdi bu ilacı içersem testi yaptırmama gerek yok değil mi?
Hilal coban
bal tarcın çörek otunu nasıl kullandın ne zaman kullanmak gerekiyor. Yumurtlamaya kadar mu?
Inofolic combiyi iki kadın doğumcuya sordum. Bizim için folik asit kullanmam önemli onu da alabilirsin dediler. Pko veya adet düzensizliği yok dedim o zaman vitamin bu onla alakalı değil kullanabilirsin dediler. TSH için 25 mg düşürdü ilacı şu an 1.30 TAG değerim. Benden haberler bu kadar. Yani bu ay naz istemeden es geçtim. Önümüzdeki ay es geçme lüksüm zamanim yok sanki. Sonuçta bizim dediğimiz değil Rabbimizin dediği oluyor bakalım ne dileyecek bizim için.