• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:eek:

Bu aydan umudum ol.adigi için pas geçmeyi düşündüm sonra bi bakayım dedim bu ay da olsa diğer ayda olsa kaşıma geliyor :))) Bu ay olursa 28 ekim olur doğum (oldu da doğması kaldı yaa) baktım. Dedim erken olursa hooop bildiğin terazi burcuna girer, ama önümüzdeki ay her türlü akrep olur :)) Böyle diyorum ya insanın istemediği olurmuş naz :))) Akrep burcu bebisler bizi bekliyor olmasın:))) Tabi ben bu planları yaptım ama koca grip oldu mu? Takvimsel olarak tam yumurtlama haftasindayim üstelik 3 gündür tik yok. Çocuk grip olmasın diyor bide :)))

Şimdi bu ayı es geçmedim ama (10.güne kadar) ben bu ay yumurtlamadım ya da erken yumurtladım.. o yüzden bu aydan beklentim yok. Bugün doktora gittim o da yumurta görmedi 13.gün bugün. Yumurtlamamışsın dedi. Progestan verdi kullanmam için, kullanan var mi? Iki türlü kullanılıyormuş hangisini önerirsiniz.

Birde kan pıhtılaşma testini sordum, en az iki düşük tespit edilecek ki biz o testi isteyelim dedi. Şu an istemenin anlamı yok dedi. naz2018 naz2018 Sen nerde yaptırdın kaç paraydı?

Birde ben adetin 21.günü progesteron testi yaptıracaktım. Şimdi bu ilacı içersem testi yaptırmama gerek yok değil mi?

Hilal coban Hilal coban bal tarcın çörek otunu nasıl kullandın ne zaman kullanmak gerekiyor. Yumurtlamaya kadar mu?

Inofolic combiyi iki kadın doğumcuya sordum. Bizim için folik asit kullanmam önemli onu da alabilirsin dediler. Pko veya adet düzensizliği yok dedim o zaman vitamin bu onla alakalı değil kullanabilirsin dediler. TSH için 25 mg düşürdü ilacı şu an 1.30 TAG değerim. Benden haberler bu kadar. Yani bu ay naz istemeden es geçtim. Önümüzdeki ay es geçme lüksüm zamanim yok sanki. Sonuçta bizim dediğimiz değil Rabbimizin dediği oluyor bakalım ne dileyecek bizim için.
Burda detayli yaziyor ama yumurtlamanda yumurta kalitesinde sorun yoksa yapma canim baska hormonu bozarsin sonra Allah korusun
Screenshot_20171205-151813.webp

Kızlar benim adet gelecek gibi değil, fitilin de etkisi yokmuş geciktirmeyle falan okuduğuma göre. Sabah bi test daha mı yapsam acaba? Perşembe yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar bekleyeyim mi? Çok kararsızım
Kacinci gundesein kac gun gecti canim yap ama gec dollenmeyse cikmayabilir adet belirtin falan var mi

Soru sormamıştım canm sadece biraz teselliye ihtiyacım vardı sanırım :KK61:
Haklısın tabi canim hepimiz yiprandik heray umut edip kirmizilari gormekten rahim filmi cektirenlerin çoğu o ay hamile kaliyor canim sansin artiyor bir arkadaşımız da cektidigi ay hamile kaldi cok sukur doktor esinide baktimi baska sorununuz varmi ben de gidicem bu ay doktora ama hormon testi diger aya kaldi maydonoz sut buhari varmis onu deniycem bende icini ferah tut yumurtlma giblerinide iyi takip et sansin yuksek olcak bu ay cunku ama stres yaomamaya calis en buyuk dusmaniz o insallah yuzun guler bu ay cokmu oldu deneyeli bebek icin.

Haklısın tabi canim hepimiz yiprandik heray umut edip kirmizilari gormekten rahim filmi cektirenlerin çoğu o ay hamile kaliyor canim sansin artiyor bir arkadaşımız da cektidigi ay hamile kaldi cok sukur doktor esinide baktimi baska sorununuz varmi ben de gidicem bu ay doktora ama hormon testi diger aya kaldi maydonoz sut buhari varmis onu deniycem bende icini ferah tut yumurtlma giblerinide iyi takip et sansin yuksek olcak bu ay cunku ama stres yaomamaya calis en buyuk dusmaniz o insallah yuzun guler bu ay cokmu oldu deneyeli bebek icin.
İnşallah canm dua ediyorum bol bol tüm isteyenler için... 2buçuk yıllık evliyiz 6 aydır deniyoruz olmuyo doktor 6 ay olmazsa tüpleri kontrol edeceğiz ve eşinin sperm kalitesine bakılacak demişti zamanı geldi.. bal tarçın çörekotu kürünü uyguladım sonra soğan kürünü eşime de keçiboynuzu kürünü uyguladım sonuç alamadık. Bu ay hiç umursamıycam dedim memleketime geldik kardeşimin nişanı vs oldu ama sonucu hüsran oldu... çok yazdım kusura bakma canm ilgin için teşekkür ederim.

İnşallah canm dua ediyorum bol bol tüm isteyenler için... 2buçuk yıllık evliyiz 6 aydır deniyoruz olmuyo doktor 6 ay olmazsa tüpleri kontrol edeceğiz ve eşinin sperm kalitesine bakılacak demişti zamanı geldi.. bal tarçın çörekotu kürünü uyguladım sonra soğan kürünü eşime de keçiboynuzu kürünü uyguladım sonuç alamadık. Bu ay hiç umursamıycam dedim memleketime geldik kardeşimin nişanı vs oldu ama sonucu hüsran oldu... çok yazdım kusura bakma canm ilgin için teşekkür ederim.
Olurmu istedigin kadar yapabilirsin canim bende esimle gidicem ona sperm testi bana hormon testleri alttan baktirdim hic sorun yok dediler ama olmuyor birde yumurtlama gunumu bile biliyorum demekki bir sorun var bende esime keciboynuzu ozu varmis kur degil ondan alcam birde caksir koku suyu saolsun arkadaşlardan ogrendik bunlari ise yariyormus sperm kalitesi icin hormonlarına baktirdinmi hic eger sorun yoksa tuplerinde ise sorun film cekildikten sonra insallah yuzun guler 1 sene olmamasi normalmis oyle düşün morelini bozma bende 14 aylik evliyim korunmadim hic ama onceleri onemsemedm doktorda sorun yok dedi hormon testi filan hic demedi sanirim yeni evliyiz diye simdi bir doktor buldum izinden donsun direk gitcem yasda geldi ne gerekiyorsa yapilsin diye bende uzuluyorum.

Bn ayda bır gıdıyom cnm sımdı hamıle olunca nasıl olur hoc bılmıyorum zaten arabamozda yok sıkıntı
Hamile olunca onlar sana gelir artık. Hele Doğum yapınca torun aşkıyla koşar gelirler :)
Bursa da kuzenim var köprüden 2.5 saatte geliyor. Ama arabaları var onların. Biraz maliyetli oluyor ama hem benzin hem köprü geçişi

Bende bursadayim canım:)
Aaaa ne guzel aynı sehırd
Hamile olunca onlar sana gelir artık. Hele Doğum yapınca torun aşkıyla koşar gelirler :)
Bursa da kuzenim var köprüden 2.5 saatte geliyor. Ama arabaları var onların. Biraz maliyetli oluyor ama hem benzin hem köprü geçişi
ben mudanyaya yarım saaatım gemıyle 1:40 dk cnm oyuzden kopru galan cok malıyetı gemıyle gel gıt 70 80 tl ıkı koso araclada 300 falan

Sende bizim canımızsin canim:)
Sen bi niyet et illaki Rabbim verir.
Mesela bebis icin bisey al koy.bu senin niyetin yerine gecer.Rabbim de verir.
Ben bu ay bebek albümü aldim.esim de ne gerek var alma dedi.bende belki bebisimiz olur dedim.oldu valla.
Ben hep böyle yaparim.
Evlenmeden once de anneme bi tepsi aldırdim.annem niye alalim ki zaten isteyen yok simdi dedi.bende sen al belki olur dedim.
Üstüne esim beni istemeye geldi.evlendik.
Ins senin niyetin de gercek olur canim.
Ayy benimde surekli bisiler alasim gelio icimden gidip bi tulum alayim bari belki olur ahaha canim yaa evet rabbimden istemeyi kesmemek gerekiyor biz umudumuzu kesersek rabbim de alinir

Ayy benimde surekli bisiler alasim gelio icimden gidip bi tulum alayim bari belki olur ahaha canim yaa evet rabbimden istemeyi kesmemek gerekiyor biz umudumuzu kesersek rabbim de alinir
Ben ıntten bılac bebek kıyafetı aldm ıygundu bebek dusunuyoduk zaten tutqmadm aldm 1 hafta sonra hamıle oldugumu ogrendım

Olurmu istedigin kadar yapabilirsin canim bende esimle gidicem ona sperm testi bana hormon testleri alttan baktirdim hic sorun yok dediler ama olmuyor birde yumurtlama gunumu bile biliyorum demekki bir sorun var bende esime keciboynuzu ozu varmis kur degil ondan alcam birde caksir koku suyu saolsun arkadaşlardan ogrendik bunlari ise yariyormus sperm kalitesi icin hormonlarına baktirdinmi hic eger sorun yoksa tuplerinde ise sorun film cekildikten sonra insallah yuzun guler 1 sene olmamasi normalmis oyle düşün morelini bozma bende 14 aylik evliyim korunmadim hic ama onceleri onemsemedm doktorda sorun yok dedi hormon testi filan hic demedi sanirim yeni evliyiz diye simdi bir doktor buldum izinden donsun direk gitcem yasda geldi ne gerekiyorsa yapilsin diye bende uzuluyorum.
Bir yılı geçmiş canım seninde hsg de çektir derim belki herşeyin normal ama tüplerin de tıkanıklık vardır sperm yumurta karşılaşmaz sonra yumurta takibi işte yumurtluyor musun baksın doktor yinede eşinize ihmal etme onu takibi çok kısa ve basit zaten canım sabah spermiyogram verse 2 saate çıkıyor akşama doktora gösterse sorun yoksa işi bitti bu kadar ama sorun görürse ondanda usg isteyebilir ek olarak

Üzülme canm benm inşallah olur seninde bebişin:dua: 6 ay önce kan verdim ve alttan muayene oldum smaer testi yapıldı hormonların her şey normal demişti...

Back
X