Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

canım öncelikle sana da çok geçmiş olsun inşalllah bekleyen herkes en yakın zamanda istediği haberi alır hiç denemedik kür takviye verdi doktor ürologtan bile fikir alın demedi. evet canım milyon. kür ne öneririsin henüz eşime hormon testi falan yaptırmadık .

Ileei hiz icinn esim saracoglundan bir kur qlmisti ise yaradı.. keçiboynuzu de yapmıştık o da ise yaradı.. bir arastir istersen

Ya ama amh degeri hadi yanlis ölçülmesi olsun ama yumurta sayisi da değişmiş kadının..bilemedim ki 2 2 toplanınca da insanın zoruna gidiyor...6.idi benim sayım 3 4 ay once
Yaş faktörü girince sıkıntı oluyor. Maddi yönden çok rahat olunacak ki stressiz devam edelim. Benim de 2 ay önce 2 toplandı ve dollenmedi bile. Çarşamba 4 toplandı, bir tane dollenmis, dondurup havuz sistemine geçtiler. Doktor yumurta oluyor, olanı toplayalım, neden sıkıntı yapıyorsun diyor. Zorlu bir süreç.

2 adet toplandi ikisi de olgun dedi yıkama islemi ugulamslar..yarin haber verecekler...transfer olmayacak duruma göre 1 toplama daha yapacağız dedi adetle gene gelecegim
Az olsun kaliteli olsun, çok güzel, umarım bir dahakine daha fazla olur

Sizde de benle ayni sıkıntılar var desene..valla az olması çok zor ya onca ilqc igne ama 1 2 hadi oyle oluyor bari döllense ilerlese..Neyse ki havuz yöntemi bu kadar pahali degilmis..3950 dediler

hadi hayırlı olsun canım. bir toplama daha yapmak daha iyi gibi şimdilik senin için
Aynen canim ya belki hic dollenmeyecek ya da 1 tane kalacak elimizde...oda tuttu tutmadı diye stres yapmaktan tutmaz ki zaten...sonra sil baştan tedavi 20 bin TL bulmak ta zor...havuz yönteminde toplama parası 3950 alıyorlarmış yari yarıya tutuyor yani daha iyi gene.

Sizde de benle ayni sıkıntılar var desene..valla az olması çok zor ya onca ilqc igne ama 1 2 hadi oyle oluyor bari döllense ilerlese..Neyse ki havuz yöntemi bu kadar pahali degilmis..3950 dediler
Ben sizi sessiz takipteydim. İnşallah güzel haberi alırsınız yarın

Canim gecmis olsun, atlattin bugunu. Kalitelidir insallah bencede stres olup elindeki de gidene kadar havuz yapip biriktirmek mantikli. Transferinde rahat olursun bari.

2 adet toplandi ikisi de olgun dedi yıkama islemi ugulamslar..yarin haber verecekler...transfer olmayacak duruma göre 1 toplama daha yapacağız dedi adetle gene gelecegim
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah ikisi de süper ilerler yumurta sayısına gelince, doktorum sayı arttırma yolumuz yok ama takviye verip kalite arttırmaya çalışıyoruz dedi. Bana prowomen, biesteron ve teatrio verdi. Bir de biz üç boyutlu rahme iki boyutlu bakıyoruz, toplamadan önce belki bazı yumurtalar gözden kacabilirmis. Bana bu yumurta çoğaltma işi çok olası gelmiyor, yoksa böyle dünya kadın var, paraya para demezlerdi yani forumlarda denk geliyorum 20 lerim başında hiç yumurtası olmayan kişiler varmış, çok üzülmüştüm

Ay valla çok uygunmuş fiyat canım. Ben izmirde bir merkezdeyim, tup bebek iğne hariç 9 bin, havuz yapılırsa yumurta toplama 5900 TL. İnanılmaz pahalı bir fiyat koymuş benim merkez. Senin ki çok iyiymiş, inşallah maddi manevi zorlamadan bol bol yumurta biriktirirsin

Selam herkese benim d e haftaya toplama işlemim var bu 2.denemem olucak ilki negatift oldu 3.gün embriyosuydu şimdii dr ve hastenyi değiştirdim daha önce bi kere daha opu oldım aslında 3.opu işlemi olucak ilkinde embriyo dondurlmadı dediler eşim mikrotese olmştu şu anda dondurlan spermlerle deniyoruz.İnş bu sefer sağlıklı embriyom oluşur Allah herkesin yardımcısı olsun maddi ve manevi çok zor inşallah sağlıklı bebişlere kavuşuruz,

Hosgeldin canim. Tedavin hayırlı olsun, bol bol embriyon olsun, bebeğin kucağına konsun inşallah

Rabbim kolaylık versin canım. İnşallah bu sefer güzel olur tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…