Canim cok kolay oldu ne açılmıyor ne agri ne kanama hic birsey olmadi ...bekledik tabi ona alışığız birsey olmaz :))) valla hersey cok iyiydi hele sonra getirdikleri kahvaltiNasil gecti zor oldu mu, yanimizda goturmemiz gereken bisi var mi. Yarinda benim var malum :)
Cok teşekkür ederim canimmmCanım hayırlı uğurlu olsuninşallah ikisi de süper ilerler yumurta sayısına gelince, doktorum sayı arttırma yolumuz yok ama takviye verip kalite arttırmaya çalışıyoruz dedi. Bana prowomen, biesteron ve teatrio verdi. Bir de biz üç boyutlu rahme iki boyutlu bakıyoruz, toplamadan önce belki bazı yumurtalar gözden kacabilirmis. Bana bu yumurta çoğaltma işi çok olası gelmiyor, yoksa böyle dünya kadın var, paraya para demezlerdi yani forumlarda denk geliyorum 20 lerim başında hiç yumurtası olmayan kişiler varmış, çok üzülmüştüm
İnşallah canım ne güzel demişsinHosgeldin canim. Tedavin hayırlı olsun, bol bol embriyon olsun, bebeğin kucağına konsun inşallah
Merhaba canim hosgeldin insallah bu kez bebislerin sagliklica gelir sanaSelam herkese benim d e haftaya toplama işlemim var bu 2.denemem olucak ilki negatift oldu 3.gün embriyosuydu şimdii dr ve hastenyi değiştirdim daha önce bi kere daha opu oldım aslında 3.opu işlemi olucak ilkinde embriyo dondurlmadı dediler eşim mikrotese olmştu şu anda dondurlan spermlerle deniyoruz.İnş bu sefer sağlıklı embriyom oluşurAllah herkesin yardımcısı olsun maddi ve manevi çok zor inşallah sağlıklı bebişlere kavuşuruz,
İnşallah canımRabbim kolaylık versin canım. İnşallah bu sefer güzel olur tedavin
Merb canım inşallah embriyom oluşur da tutunurMerhaba canim hosgeldin insallah bu kez bebislerin sagliklica gelir sana
Insallah ccanim hepimiz pozitif haberleri aliriz insallahMerb canım inşallah embriyom oluşur da tutunurhepimize nasip olsun inşallah çabalarmz boşa çıkmasın
Yok ben beklemedeyim henüz. Mart ya da nisanda başlayacağım inşallahİnşallah canımAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah siz transfer mi oldunuz peki
Anladım canım inşallah hayırlısı olur sizn için,Yok ben beklemedeyim henüz. Mart ya da nisanda başlayacağım inşallah
Özellerde tabi yemek verirler. Benim üniversitedeydiCanim cok kolay oldu ne açılmıyor ne agri ne kanama hic birsey olmadi ...bekledik tabi ona alışığız birsey olmaz :))) valla hersey cok iyiydi hele sonra getirdikleri kahvalti
Yanında götürmek gereken tek şey.nakit
Yarin hafta sonu ya gorelim bakalimCanim cok kolay oldu ne açılmıyor ne agri ne kanama hic birsey olmadi ...bekledik tabi ona alışığız birsey olmaz :))) valla hersey cok iyiydi hele sonra getirdikleri kahvalti
Yanında götürmek gereken tek şey.nakit
Bari basta deseler ya demiÖzellerde tabi yemek verirler. Benim üniversitedeydihiç birşey vermediler. Eşimi gönderdiler almaya
Caniim Allah'a şükür iyiyim. Sabah yine kan verdim tabii sonuç 0. Rabbim büyük hiç moralimi bozmuyorum zamani var demek kii. Insaallah hayrlisyla sizler pozitifi görürsünüz. Yumurtalarının ikiside döllenir ve çok kaliteli embriyolarin olur inşaallah canimm
Aynen canım. Acemiyiz. Bir de benim eşim aşırı yavaş hareket eden biriBari basta deseler ya demi
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah kendiliginden geliverir bu ay.Caniim Allah'a şükür iyiyim. Sabah yine kan verdim tabii sonuç 0. Rabbim büyük hiç moralimi bozmuyorum zamani var demek kii. Insaallah hayrlisyla sizler pozitifi görürsünüz. Yumurtalarının ikiside döllenir ve çok kaliteli embriyolarin olur inşaallah canimm❤
Insaallah canim. Dualarım hepinizleHakkinda hayirlisi olsun canim insallah kendiliginden geliverir bu ay. amin❤
Oda iyiymisAynen canım. Acemiyiz. Bir de benim eşim aşırı yavaş hareket eden birigitti gelmedi gelmedi
Hangi merkez acaba?ben de İzmir’deyim deAy valla çok uygunmuş fiyat canım. Ben izmirde bir merkezdeyim, tup bebek iğne hariç 9 bin, havuz yapılırsa yumurta toplama 5900 TL. İnanılmaz pahalı bir fiyat koymuş benim merkez. Senin ki çok iyiymiş, inşallah maddi manevi zorlamadan bol bol yumurta biriktirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?