Ya daha önceki de bahceciydi kuru sandviç vermislerdi 1 taneÖzellerde tabi yemek verirler. Benim üniversitedeydihiç birşey vermediler. Eşimi gönderdiler almaya
Dün 6. Günümdü normal kaset test yaptım ama negatif çıktı pazartesi 9. Gün tekrar yapıcam bakalım inşallah güzel bi sonuç çıkar hemen yazarım
Erken test için canim...cift embriyomuydu senin kiDün 6. Günümdü normal kaset test yaptım ama negatif çıktı pazartesi 9. Gün tekrar yapıcam bakalım inşallah güzel bi sonuç çıkar hemen yazarım
Sen çift embriyo transferi mi oldun aysunErken test için canim...cift embriyomuydu senin ki
Hayır canım 3. Gün dondurulmuş tek embiriyoErken test için canim...cift embriyomuydu senin ki
6 embriyo devam ediyor bugün 2.günMerhaba nasil gidiyor embriyolarinizin durumu? Benden 22 yumurta topladilar 19 u isleme alindi 9 tanesi dollenmisti bugun 1 i gitmis 8 tane var fakat anormal gelisiyorlarmis
Ne guzel benimkiler 5 tane kalmis ama hicbiri 5. gune gitmezmis yumurtalarim cok kalitesizmis bu zamana kadar esimden kaynakli saniyoduk problemi doktor dahil herkes saskin6 embriyo devam ediyor bugün 2.gün
Canim benim ozaman daha belli olmaz stres yapma erken tabiHayır canım 3. Gün dondurulmuş tek embiriyo
Canim ben daha o aşamaya gelemedimSen çift embriyo transferi mi oldun aysun
Süper haber inşallah güzel haberi alırsın canımKizlarrrrr 2 yumurtadan 2 si de dollenmis gayet iyiler ama pazartesi onemli dediinsallah devam ederler
Edecek Allah ın izniyle yüreğini ferah tut inşallah annesine gelp sıkı sıkı tutunacak iki bebiş olacaklarCanim ben daha o aşamaya gelemedimdun opu oldum 2 tane yumurta oldu..2 side dollenmis ama tabi devam ederler mi bekleyefegiz
Merhaba, siz hiç takviye kullanmış mıydınız? Yani vitamine fln rağmen mi böyleymiş, yoksa siz erkek faktörü diye hiç vitamin vs. kullanmamış mıydınız?Ne guzel benimkiler 5 tane kalmis ama hicbiri 5. gune gitmezmis yumurtalarim cok kalitesizmis bu zamana kadar esimden kaynakli saniyoduk problemi doktor dahil herkes saskin
Ayy çok heyecanlı, hadi inşallah pazartesi de güzel haberler gelir.. şu 1 hafta bi geçse de benimkilerde toplansa, güzelce büyüselerde en azından embriyo stresini biraz azaltsakKizlarrrrr 2 yumurtadan 2 si de dollenmis gayet iyiler ama pazartesi onemli dediinsallah devam ederler
Masallah masallahKizlarrrrr 2 yumurtadan 2 si de dollenmis gayet iyiler ama pazartesi onemli dediinsallah devam ederler
Hic vitamin kullanmamistim esimde sayi azligi vardi fakat normal yolla hamile kalabilicegimi soylemislerdi daha oncede farkli doktorlara gitmistik aslinda tup bebek tedavisine baslarken tamamen keyfi gibiydi doktorda garanti olarak bakiyodu tedaviye bugun doktorda aradi ve cok saskin oldugunu hic beklemedigi bi durum oldugunu soyledi catlama ignesini erken yapmistim yumurtalar gec toplandi umarim bu sebep olmustur aksi takdirde cok cok zormus tedavisiMerhaba, siz hiç takviye kullanmış mıydınız? Yani vitamine fln rağmen mi böyleymiş, yoksa siz erkek faktörü diye hiç vitamin vs. kullanmamış mıydınız?
Insallah o kalan 5 tanesi supriz bi sekilde ilerlemeye devam eder. Bugun 3aylar girdi bol dua et. Yine hersey tersine doner ve beklediginiz olur insallahHic vitamin kullanmamistim esimde sayi azligi vardi fakat normal yolla hamile kalabilicegimi soylemislerdi daha oncede farkli doktorlara gitmistik aslinda tup bebek tedavisine baslarken tamamen keyfi gibiydi doktorda garanti olarak bakiyodu tedaviye bugun doktorda aradi ve cok saskin oldugunu hic beklemedigi bi durum oldugunu soyledi catlama ignesini erken yapmistim yumurtalar gec toplandi umarim bu sebep olmustur aksi takdirde cok cok zormus tedavisi
Ya ben bu tedaviler başlarken bazı önlemleri neden önden almıyorlar hiç anlamış değilim.. o kadar emek veriyoruz, stres oluyoruz, para veriyoruz, her ihtimale karşılık bir vitamin vermek fln bu kadar zor olmamalı.. sıkmayın canınızı, inşallah toplanan yumurtalar güzel sonuçlar getirir, olmazsa da kalite arttırıcı takviyeler alırsınız. Benim amh’ım düşük, onun için yumurta kalitesi önemli, doktorum saf arı sütü önermişti. İnşallah bu tedaviniz pozitif olur ama olmazsa da üzülmeyinHic vitamin kullanmamistim esimde sayi azligi vardi fakat normal yolla hamile kalabilicegimi soylemislerdi daha oncede farkli doktorlara gitmistik aslinda tup bebek tedavisine baslarken tamamen keyfi gibiydi doktorda garanti olarak bakiyodu tedaviye bugun doktorda aradi ve cok saskin oldugunu hic beklemedigi bi durum oldugunu soyledi catlama ignesini erken yapmistim yumurtalar gec toplandi umarim bu sebep olmustur aksi takdirde cok cok zormus tedavisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?