Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Ne guzel benimkiler 5 tane kalmis ama hicbiri 5. gune gitmezmis yumurtalarim cok kalitesizmis bu zamana kadar esimden kaynakli saniyoduk problemi doktor dahil herkes saskin
Merhaba, siz hiç takviye kullanmış mıydınız? Yani vitamine fln rağmen mi böyleymiş, yoksa siz erkek faktörü diye hiç vitamin vs. kullanmamış mıydınız?

Kizlarrrrr 2 yumurtadan 2 si de dollenmis gayet iyiler ama pazartesi onemli dedi insallah devam ederler
Ayy çok heyecanlı, hadi inşallah pazartesi de güzel haberler gelir.. şu 1 hafta bi geçse de benimkilerde toplansa, güzelce büyüselerde en azından embriyo stresini biraz azaltsak

Merhaba, siz hiç takviye kullanmış mıydınız? Yani vitamine fln rağmen mi böyleymiş, yoksa siz erkek faktörü diye hiç vitamin vs. kullanmamış mıydınız?
Hic vitamin kullanmamistim esimde sayi azligi vardi fakat normal yolla hamile kalabilicegimi soylemislerdi daha oncede farkli doktorlara gitmistik aslinda tup bebek tedavisine baslarken tamamen keyfi gibiydi doktorda garanti olarak bakiyodu tedaviye bugun doktorda aradi ve cok saskin oldugunu hic beklemedigi bi durum oldugunu soyledi catlama ignesini erken yapmistim yumurtalar gec toplandi umarim bu sebep olmustur aksi takdirde cok cok zormus tedavisi

Insallah o kalan 5 tanesi supriz bi sekilde ilerlemeye devam eder. Bugun 3aylar girdi bol dua et. Yine hersey tersine doner ve beklediginiz olur insallah

Toplama yapildi kizlar anca dinlendim de eve gelince uyumusum.
Doktor cok guzel gecti dedi ve bekledigimizden cok yumurta cikmis masallah 12 tane❤
Simdi olgun olanlari secerek islemimize baslicaz dedi. Insallah guzel guzel yumurtalardir insallah simdiden sonraki asamalarida kolayca ilerlerler ve bize can olurlar simdi bekleme zamani

Ya ben bu tedaviler başlarken bazı önlemleri neden önden almıyorlar hiç anlamış değilim.. o kadar emek veriyoruz, stres oluyoruz, para veriyoruz, her ihtimale karşılık bir vitamin vermek fln bu kadar zor olmamalı.. sıkmayın canınızı, inşallah toplanan yumurtalar güzel sonuçlar getirir, olmazsa da kalite arttırıcı takviyeler alırsınız. Benim amh’ım düşük, onun için yumurta kalitesi önemli, doktorum saf arı sütü önermişti. İnşallah bu tedaviniz pozitif olur ama olmazsa da üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…