Ben en son 2 yil once yaşadığım yerde cektirmistim onu kabul etti istemedi doktorlar.Kızlar ben bgn Memoriali tekrar aradım randevu almak için 17 kasima aldım Semra hanım o tarihte oradaymış bana telfnda rahim film cektirecegimi söylediler dedim ben cektirmistim ona baksa olmuyormu dedim Semra hanım illa buradan istiyor dedi sizinde böyle oldumu ücret te 750 dedi
Insallah canimÇoknteşekkür ederim heycanımı paylaştığın için inşallah senin yumoşlarınıda heyecanla bekleriz
Evet iğneye başladığında yiyebilirsin hatta 12 gün yediğim zaman kendim hamile kalmıştım. Bende pko var. Transferden sonra ananas muz yemeye devam et kabak çekirdeği, ceviz, fındık, fıstık. İnşallah bu tedavin hayırlı olur canım.❤Oyle mi gercektrn ilk iğneden toplamaya kadar mi yedin tamamdir aklımda bulunsun canim ananas ta iyiymiş onu da alacagim
Degerlendir canim denk geliyorsa ne guzelKızlar biz büyük ihtimalle 15 tatilde Şişli memoriale gideceğiz .Çünkü 15 tatilde adet oluyorum .Yüksek ihtimalle rapor bile almama gerek kalmayabilir , em fazla 1 hafta rapor alırım oda o ay içinde transferimi yaparsalar .Bu fırsatı değerlendirmek istiyorum açıkçası
Insallah canim cok teşekkür ederimEvet iğneye başladığında yiyebilirsin hatta 12 gün yediğim zaman kendim hamile kalmıştım. Bende pko var. Transferden sonra ananas muz yemeye devam et kabak çekirdeği, ceviz, fındık, fıstık. İnşallah bu tedavin hayırlı olur canım.❤
Şu dönemde öğretmenlere rapor da vermiyorlar ya artık rapor ihtiyacım olursa da bir kaç gün memorialde acilden giriş yaptırıp alırım herhalde .o şekilde kabul ederle herhaldeDegerlendir canim denk geliyorsa ne guzelbiliyorum icinde kalacak yoksa insallah jersey guzel olacak.
Benim denk gelmiyor ocak basi Aralık sonuna denk gelecek adetim yari yil tatiline kadar günübirlik rapor alıp gideceğim yoksa 20 günden fazla rapor almam gerekecek o da beni cok cok zorlar.
Canim veriyorlar tup bebek için dersen bana hem tup bebek merkezinden 10 gun rapor vermişlerdi.. hem de aile hekimimizden transferden sonra ben gitmeden eşime verdi doktor 1 gun..5 gun istesek te verirdiŞu dönemde öğretmenlere rapor da vermiyorlar ya artık rapor ihtiyacım olursa da bir kaç gün memorialde acilden giriş yaptırıp alırım herhalde .o şekilde kabul ederle herhalde
Kuzum öğretmen şehir dışından olunca sadece acil girişli mi kabul oluyor , yani tüp bebek merkezinden alınca olmuyor sanırımCanim veriyorlar tup bebek için dersen bana hem tup bebek merkezinden 10 gun rapor vermişlerdi.. hem de aile hekimimizden transferden sonra ben gitmeden eşime verdi doktor 1 gun..5 gun istesek te verirdi
Benimde ilk cektirdigim kabul edilmişti neden ısrar etmiski arkAdasa mecbur değil kiBen en son 2 yil once yaşadığım yerde cektirmistim onu kabul etti istemedi doktorlar.
Benim okulum kabul etti..ankaraya gitmiştik opudan sonra da 10 günlük rapor verdiler okula onu whatsapptan gönderdik ve sıkıntı olmadı..Kuzum öğretmen şehir dışından olunca sadece acil girişli mi kabul oluyor , yani tüp bebek merkezinden alınca olmuyor sanırım
Evet okuluna da bi sor istersen canim ona gore davranırsın sıkıntı olmasın sonra bide ona canını sıkma tedavideyken.Yaa çok iyiymiş o zaman ben bir sorarım onu
Güzel zamanlama senin için gerçekten.insallah yolunda gider herşeyKızlar biz büyük ihtimalle 15 tatilde Şişli memoriale gideceğiz .Çünkü 15 tatilde adet oluyorum .Yüksek ihtimalle rapor bile almama gerek kalmayabilir , em fazla 1 hafta rapor alırım oda o ay içinde transferimi yaparsalar .Bu fırsatı değerlendirmek istiyorum açıkçası
Emeklerinize değer inşallahTedaviye baslayabilmem icin arabayı satışa cikardik kizlar cok borçlandık negatif olan tedavi için hem onu ödeyeceğiz hemde yeni tedaviye para ayiracagiz bi satılsaydı.. daha önce hiç böyle olmazdı 2 3 kez daha araba satmistik hemen gitmisti simdi oyle olmuyor ses seda yok insanlarda para kalmadı sanırım..O yüzden hiç iyi değilim icim sıkılıyor surekli bi satılsa da rahatlasaydik
Insallah yani su tedavi neden bu kadar pahali yaaa..ya da soyle 3 4 deneme yapan kişilere bi güzellik yapsa devlet ne bileyim çok zor ya..Allah yardımcımız olsun hepimizin deEmeklerinize değer inşallah
Aynen öyle csnim..biz satıp ucuzunu alacağız iste kalan para ancak yetecek bize..acelemiz yok ocakta tedavi olacağız ama korkuyorum da ya satilmazsa diye.. arabamız da olmuyor hele de bizler gibi git gelleri cok olan icinŞuan arabalar çok pahalı..
Ne satilabilitor ne de alınabiliyor sknti biraz dönem olarak.. satsan üstüne ekleyip almak durumunda kalıyorsun vs yerinde sayikliyor herkes biraz şu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?