Sadece devit 3ü ve coraspirini biliyorum canım. Ben de dün devidd 3 aldım. Sabah kullancağımBana bunları yazdi Aygül hoca kizlar..bir de.solgar in soya ekstresini onu bulamadık ta bakacagiz yumurta kalitesini artıracağız dedi.
Eki Görüntüle 2717178
Yaşın genc.ise kalite problemi yok ise o yizden vitamin vermemiş olabilir doktorun canim..bizde yas ilerlediSadece devit 3ü ve coraspirini biliyorum canım. Ben de dün devidd 3 aldım. Sabah kullancağım
Yok kuzum yaş 35 yolun yarısıYaşın genc.ise kalite problemi yok ise o yizden vitamin vermemiş olabilir doktorun canim..bizde yas ilerledi
Ha tamam ozaman baska vermedi sandim ben..Yok kuzum yaş 35 yolun yarısıbana da başka takviyeler verdi. Sabah resmini atayım. Amh da 0.79
Yaaa inşallahHavuz falan demedi 7 folikil gorunce sanirim gidişe gore bakacak.. Yani ankara memorial de ilk kez denemem olacak.yani bi aksilik çıkmazsa...İstanbul memorialde denemisligim var ama
Ayy senin az kalmış hadi insallah ilk hamisimiz sen olacaksın desene
Insallah canim benim yaaa.insallah hepimizYaaa inşallahdualarım seninle bu sefer bebişe kavuşacaksin hissediyorum
Dhea hormonunuza baktirdinizmi?
Ayrıca baktırmadım canım. Var olan testlerimi götürmüştüm. Onlara göre verdi.Dhea hormonunuza baktirdinizmi?
Benim bakilmisti bir kere merak ettim bende..Ayrıca baktırmadım canım. Var olan testlerimi götürmüştüm. Onlara göre verdi.
İnşallah. Forumda da gittiğim doktorda tedavi olup da hamile kalan arkadaşlar var. Ben de umutluyum. Inşallah güzel sonuçlar alabilirimBenim bakilmisti bir kere merak ettim bende..
Normal çıkmıştı insallah faydasını görürsünüz
Nasip ise neden olmasın inşallahİnşallah. Forumda da gittiğim doktorda tedavi olup da hamile kalan arkadaşlar var. Ben de umutluyum. Inşallah güzel sonuçlar alabilirim
Anladim canim..sanki ayni gibiler zaten insallah isenyararlar
Sonucun ne oldu canimArkadaşlar merhaba tüp bebek yaptırdım bende bugün 10.gün kan verdim değer 31 cıktı son adet tarihim 12 ekimdi
Yarın tekrar test varSonucun ne oldu canim
Yarın kontrol var çarşamba yada perşembe yumurtaları alabilirlerMMMesude ne alemdesin canim
Bende aramıştım da 12 bin e rahim dinlendirme olursa dahilmiş ben 1750 ödemiştim bahçecide 10500 dü tüp bebekHadi inşallah hayırlısı olsun .Evet ocakta zam gelecek malesef .Biz Şişli memorialle görüştük orası geçen ay 10.500 bu aY 12.000 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?