Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Aynen öyle csnim..biz satıp ucuzunu alacağız iste kalan para ancak yetecek bize..acelemiz yok ocakta tedavi olacağız ama korkuyorum da ya satilmazsa diye.. arabamız da olmuyor hele de bizler gibi git gelleri cok olan icin
Olmuyor doğru
İnşallah son olur bu tedaviler..
Ben sonuncu denememde umitliyim inşallah Rabb utandırmasın

Ben 25 bini gözden çıkardım.Hatta belki eşime TESE diyebilir doktor spermler kalitesiz olursa .Uçak parası , otel parası yemek parası ohoooo

Çok ileri derecemi erkek sorunu.neden tese?
Canım en fazla 500 bin sperm çıkıyor ml de .Ve %5 hareketli olanlarda o kadar çıkıyor .morfolojiye hiç bakılmadı , açıkçası ben bu tedavimde istemiyorum TESE yi .Bu denemede olmazda o zaman yaptırırız diyorum .Daha önceki denememde 10 yumurtanın 7 si döllendi .Biri 3.gün birimde 6.gün olarak donduruldu .Doktor embriyolarınız Blast olabiliyor gerek yok demişti

Tese zaten çıkıyor sa olmayın inşallah sen belki oluruz diyince.. tedaviden önce birşeyler kullanın inşallah daha iyileri olsun..
Çok zor işler ya..
Ben hep dondurulmuş oldum bu şekilde bile yoruldum.

Bence de gerek yok ki hiç yok değilmiş cok şükür...takviye kullaniyor mu eşin proxeed plas kullandi da esim baya iyi geldi sayiya

Tese zaten çıkıyor sa olmayın inşallah sen belki oluruz diyince.. tedaviden önce birşeyler kullanın inşallah daha iyileri olsun..
Çok zor işler ya..
Ben hep dondurulmuş oldum bu şekilde bile yoruldum.
Aynen canım eşim çok ürün kullandı ama fazla değişim olmuyor yine de 3 ay dikkat edeceğin takviye de kullanıyor .Şişlinin lab. İyi diyorlar o yüzden gerek olmaz bence .Zatrn TESE de daha kaliteli spermler çıkacağına dair garanti yokmuş .Bakalım doktorla bir görüşelim ne olacak Bu sefer pgt yi önerdiler bize ama ben istemiyorum açıkcası tedaviden daha fazla ödeme yapacağız ona
Bence de gerek yok ki hiç yok değilmiş cok şükür...takviye kullaniyor mu eşin proxeed plastik kullandi da esim baya iyi geldi sayiya
Kullanıyor canım ama doğuştan üretim az herhalde o yüzden pek etki etmiyor .Kalitesi düzelse bi yetecek de zaten

Bendende istendi ama karar verdim genetikli embriyo yaptirmayacagim. Çünkü son dondurulmuşlarim Allah ne derse o olucak..
Biraz ara vericem eğer olumsuz olursa bu tedavim.

Bendende istendi ama karar verdim genetikli embriyo yaptirmayacagim. Çünkü son dondurulmuşlarim Allah ne derse o olucak..
Biraz ara vericem eğer olumsuz olursa bu tedavim.
Seni çok iyi anlıyorum .Zaten dondurulmuşlarsa pgt yapmaya gerek yok .Biz sil baştan yapacağımız için doktor önerdi ama maliyeti çok

Seni çok iyi anlıyorum .Zaten dondurulmuşlarsa pgt yapmaya gerek yok .Biz sil baştan yapacağımız için doktor önerdi ama maliyeti çok
İnşallah gerek kalmaz.. Allah'ım tüm kalbimle hepimiz güzel haberler alırız umarım bebislerimizin pıt pıt atan kalbiyle senleniriz

Esime genetik test yaptirmistik bu kez benden de istedi doktor hastanede yaptirilmiyormus minik bi merkez var ozel orda yapılıyormuş ta iste baska çaremiz yok oraya gideceğim...kromozomlarda bi sıkıntı yoksa pgt ye gerek görmeyiz dedi en son dr bana da

Benim de 3 denemem tuttu genetigimiz temiz ama nasip olmadı. 4ncu denemem inşallah devam eder.

Aynen öyle csnim..biz satıp ucuzunu alacağız iste kalan para ancak yetecek bize..acelemiz yok ocakta tedavi olacağız ama korkuyorum da ya satilmazsa diye.. arabamız da olmuyor hele de bizler gibi git gelleri cok olan icin
Yılbaşından sonra biraz hareketlenir bence model bir yıl düştüğü için araç piyasası değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…