İnşallahDoğal yolla ben de hic hamilenkalamadim canim tup bebekle de zar zor 1 kez iste...
4 kez denemem oldu 1 kizim var...kardes yapamadık olmadi bir türlü..38 yaşındayım amh 0.5 olmus sınırdaki artık.
Insallah hepimiz sevinç gözyaşları akitiriz burda
İnşallah canım hepimizin yolu açık olsun önümüzdeki tüm engeller kalksın inşallahOoo cok gençsin büyük avantaj...gelişmeleri merakla takip edeceğim guzel olacak inanıyorum
Tamam haber ver mutlakaYarın kontrol var çarşamba yada perşembe yumurtaları alabilirler
Insallah canim seni merakla takip edecegimİnşallah canım hepimizin yolu açık olsun önümüzdeki tüm engeller kalksın inşallah
Sağol canımInsallah canim seni merakla takip edecegim
Güzel olacak inanıyorumYarın tekrar test var
Canım tedavin hayırlı olsun. Tedaviye başladığın zaman her gün 2 adet muz ye toplam 12 gün. Yumurtalıklara inanılmaz faydası var. Bende denemiştim ve faydasını görmüştüm.Bana bunları yazdi Aygül hoca kizlar..bir de.solgar in soya ekstresini onu bulamadık ta bakacagiz yumurta kalitesini artıracağız dedi.
Eki Görüntüle 2717178
Çarşamba sabahı opu olcam eşimde tese son demler :)Tamam haber ver mutlaka
Oyle mi gercektrn ilk iğneden toplamaya kadar mi yedin tamamdir aklımda bulunsun canim ananas ta iyiymiş onu da alacagimCanım tedavin hayırlı olsun. Tedaviye başladığın zaman her gün 2 adet muz ye toplam 12 gün. Yumurtalıklara inanılmaz faydası var. Bende denemiştim ve faydasını görmüştüm.
Ayyy cok az kaldi canim cok sevindim..guzel olacak insallah..peki nasil gidiyor yumislar ne durumda 5 tanesi de ilerliyor muÇarşamba sabahı opu olcam eşimde tese son demler :)
Biri 18 biri ufak dedi bunun içinmi bilmiyorum diğerleri 20Ayyy cok az kaldi canim cok sevindim..guzel olacak insallah..peki nasil gidiyor yumislar ne durumda 5 tanesi de ilerliyor mu
Rahim duvarı 7 sınırda sankiAyyy cok az kaldi canim cok sevindim..guzel olacak insallah..peki nasil gidiyor yumislar ne durumda 5 tanesi de ilerliyor mu
Kalinlasmasi gerek benim 8 idi yapmadi transferi 1 igne verdi kalinlasmasi icin sonraki ay da transferi yapti en son dedigi 9.5 idi..transferde kaçtı bilmiyorum wmaRahim duvarı 7 sınırda sanki
İlk tedavi de 12 diKalinlasmasi gerek benim 8 idi yapmadi transferi 1 igne verdi kalinlasmasi icin sonraki ay da transferi yapti en son dedigi 9.5 idi..transferde kaçtı bilmiyorum wma
Geçen ay yani ne çabuk değişmişİlk tedavi de 12 di
Ama henüz opu olmadın canim opudan sobra progestan igne fitil falan da veriyorlar ya kalinlasmasi icin iste..İlk tedavi de 12 di
Tamaaaam o zaman oldu :)Ama henüz opu olmadın canim opudan sobra progestan igne fitil falan da veriyorlar ya kalinlasmasi icin iste..
Sen hiç takma onları kafana kalinlastirirlar onu...en önemlisi yumoslar simdi insallah guzel guzel embriyo olacaklar...cok heyecanliyim senin icinTamaaaam o zaman oldu :)
Çoknteşekkür ederim heycanımı paylaştığın için inşallah senin yumoşlarınıda heyecanla beklerizSen hiç takma onları kafana kalinlastirirlar onu...en önemlisi yumoslar simdi insallah guzel guzel embriyo olacaklar...cok heyecanliyim senin icin
Karar verebiliriz miMerhaba bende Ocak ayında başlayacak inşallah ama doktorda kararsız kaldım sizce bahçeci cem Çelik mi yoksa Memorial Şişli Semra kahraman mi kararr veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?