Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Sperm testinde çıkmıyor canım. Özel test yapılıyor onun için. Bizim yaşayan embriyo nerdeyse olmadığı için yaptırdık. Yüzde 30 hasar çıktı.

Sperm testinde çıkmıyor canım. Özel test yapılıyor onun için. Bizim yaşayan embriyo nerdeyse olmadığı için yaptırdık. Yüzde 30 hasar çıktı.
Hımm anladım.. hayırlısı olsun ne diyelim.. gerçekten insan bu süreçte öğrendiklerine hayret ediyor

Benim eşimde sperm testinde herşey normal çıktı. Hiç bı doktorda DNA hasarina baktirin demedi. Sperm testi iyiyse bakmıyorlar ne yazikki. Ben yinede dinlemedim düzen laboratuvarda DNA hasar testi yaptırdım ve DNA hasarı yüzde 90 çıktı çok yuksek. Bunu doktorlara diyince şaşırdılar o zaman mikroçip yapalım dediler Baktirmasak yönlendiren yok yani. Birde ne gerek var diye kızıyorlardi. Neyse takviyelerle hasarı yüzde 8 e düşürdük hoş hala sonuç alamadım ama hiç değilse 5. Güne gidiyor embriyolar diyorum. İlk denemem kimyasal oldu. Yani büyük ihtimal embriyo bozuk. Doktorumda genetiği sağlam olursa bu kez tutar diyor. Bu işler dipsiz kuyu gibi tutan kurtuluyor tutmayan sürünmeye devam. Allah hepimize en kısa sürede evlat versin.

Hımm anladım.. hayırlısı olsun ne diyelim.. gerçekten insan bu süreçte öğrendiklerine hayret ediyor
Bizim sperm sayımız normaldi canım. İlk tedavimde sadece 1 embriyo yaşadı. O da tutmadı. O yüzden doktor değiştirdim. Yeni gittiğimiz doktor istedi bu testi. Hasar düşmeyene kadar da tedaviye başlamam dedi

Takviye ne kullandınız canım. Sen de mi Adanadasın. Biz de düzen lab da yaptırdık

Evet gerçekten dipsiz kuyu, insan her adımda yeni birşeyle karşılaşıyor, daha başka detaylar öğrenmek zorunda kalmadan sonuçlanır inşallah bu süreç gerçekten. Ben ilk düşük yaptığımda doktorum çoğu ilk gebelik böyle oluyor, hiç sorunun yok demişti, bugün tekrar hamile kalırım yarın hamile kalırım derken birden tüp bebeğin içinde buldum kendimi.. hakkımızda hayırlısı gerçekten Şimdi hangi aşamadasınız peki siz? Nereye gidiyorsunuz?

Aminn Ben Eskişehir Acıbademe gidiyorum. Çarşamba günü ikinci transferim olacak ins son olur hepimizin

Sen hamile kalabilmişsin canım, bu bile iyi bir gelişme. İnşallah tüp bebek olumlu sonuçlanacaktır.Ben kaç yıldır kimyasal olarak dahi hiç hamile kalmadım

Canım Bülent hoca istemedikten sonra yapacağım birşey yok ki. Biz de sorun sayı azlığı değil. Hasar konusu.
Yok yok sanki spermin hasarsız olanlarını ayıklayıp donduracaklar gibi birşey mi anladım çok dikkat etmedim o yüzden seni etiketledim yoksa tabi bülent hoca güzel ilgileniyor

Haklısın canım, sanırım bize urolog yolu gözüküyor. Hayırlısı bakalım
Etkileyeceğini pek sanmam ama tup bebeğe başlamadan bir analiz yaptırın cok saglikli her şeyiyle sağlam sperm sayısı nedir bi bakılsın onun dışında varikosel neden etkilesin ki..o sadece sayiyi etkiler
İşte doktor spermler kötü embriyonuz olusmayabilir falan dedi

Bizim sperm sayımız normaldi canım. İlk tedavimde sadece 1 embriyo yaşadı. O da tutmadı. O yüzden doktor değiştirdim. Yeni gittiğimiz doktor istedi bu testi. Hasar düşmeyene kadar da tedaviye başlamam dedi
İlk tedavilerde embriyonun durumuna göre bakıyorlar demek ki.. bakalım bizimki ne olacak, umarım gerek kalmaz.. inşallah sizin de değerleriniz hemencecik düzelir de şu süreç pozitifle sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…