Yaaaa, ben de basen acaba bölünüp tek yumurta olur mu diye düşünüyorum, iki tarafta da var ikiz bizde, bi tarafım istiyor bi tarafım korkuyor..kaçıncı haftada düşmüştü? neden gelişmemiş bir açıklama getirdiler mi?Ah işte insanın yüreği ağzında oluyor az olunca. Geçen sefer 8 yumurta toplandı sadece 1 tanesi döllendi transfer olup bitene kadar ne çektim bir şey çıkacak diye. Embriyolog arayıp gün vermişti korka korka ya bir şey olursa dedim baya güldü hatta merak etme filan diyeNeyse o bir tane tutundu ama bölünmüş rahmimde tek yumurta ikizi olduğu için çok riskli denildi ve yaşamadı nihayetinde Şimdide çok az yumurta gördü doktor tabii sorun bu zaten başladık ama inşallah gelişirler. Rabbim sağlıkla nasip etsin herkese. Evlat sahibi olmak anladım ki çok uzun ve zorlu bir süreç bitti diyemiyorsun.
Doğal olduğu içindir canım. Kaç embriyo oluştu. Hadi inşallah sonraki aşamalarda su gibi aksın. Sağlıkla bebeğini kucağına al canımBen de rahim filmi istememelerini anlayabilmiş diilim ama tüp bebeğe başlamadan önce 4 doktorla görüştüm, hiçbiri de istemedi. İlk hamileliğim doğaldı, onun için muhtemelen tüplerde vs. Sorun olmadığını biliyorlar, düşük olduğu için daha çok gene odaklandılar. Bir aksilik çıkmazsa transferim Nisan ortası yapılacak, bugün embriyoların 5. Günüydübi aşamayı atlattık bakalım, diğerlerine hayırlısıyla
Tüp bebek doktorum ilk kese için gittiğimde ikiz olabilir ama belli değil şu an dedi. Sonradan kaybolabiliyormuş filan. Takibimi yapan doktora gittiğimde iki kalp atışı duyduk tek yumurta ikizi dedi hatta ultrasonda gösterdi aynı plesantadan beslendikleri için birbirlerinden besin çalıyorlarmış vs. Bak dedi insan vücudu tek gebeliğe programlıdır ikiz gebelik normal bir durum değil özellikle tedavi ile oluyorsa ailede yoksa ve hele tek kese içinde ise en iyi ihtimalle erken doğum olur dedi. Yani ne olacağını hiç kimse bilemez ama riski yüksek filan dedi. Zaten muayeneden çıktıktan bir iki gün sonra kalbi durmuşYaaaa, ben de basen acaba bölünüp tek yumurta olur mu diye düşünüyorum, iki tarafta da var ikiz bizde, bi tarafım istiyor bi tarafım korkuyor..kaçıncı haftada düşmüştü? neden gelişmemiş bir açıklama getirdiler mi?
2’si 5.güne gelmiş, 1’ini de takip ediyorlarmış akşama doğru tekrar arayacağım dedi doktorum.. burdan bi de gen testine gidecekler..amin, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırızDoğal olduğu içindir canım. Kaç embriyo oluştu. Hadi inşallah sonraki aşamalarda su gibi aksın. Sağlıkla bebeğini kucağına al canım
Evet tutunsa bile bitmiyor süreç kucagımıza alana kadar ne olacağı belli değil inşallah bu sefer Rabbim nasip ederAh işte insanın yüreği ağzında oluyor az olunca. Geçen sefer 8 yumurta toplandı sadece 1 tanesi döllendi transfer olup bitene kadar ne çektim bir şey çıkacak diye. Embriyolog arayıp gün vermişti korka korka ya bir şey olursa dedim baya güldü hatta merak etme filan diyeNeyse o bir tane tutundu ama bölünmüş rahmimde tek yumurta ikizi olduğu için çok riskli denildi ve yaşamadı nihayetinde Şimdide çok az yumurta gördü doktor tabii sorun bu zaten başladık ama inşallah gelişirler. Rabbim sağlıkla nasip etsin herkese. Evlat sahibi olmak anladım ki çok uzun ve zorlu bir süreç bitti diyemiyorsun.
1 sabah bide ogleden sonra kontrol yapiolarmis. Ogleyi atlatirsa oda 5.gune geldi demek olur. Hadi atlattin sende :)2’si 5.güne gelmiş, 1’ini de takip ediyorlarmış akşama doğru tekrar arayacağım dedi doktorum.. burdan bi de gen testine gidecekler..amin, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
Ayy inşallah canım, sağlıklı olsunlar da 2 tanesine de ok’yim bakalım1 sabah bide ogleden sonra kontrol yapiolarmis. Ogleyi atlatirsa oda 5.gune geldi demek olur. Hadi atlattin sende :)
Geçmiş olsun.. histeroskopi sonrası transfer olacaklar kervanına sen de katıldın deseneDoktordan ciktim kizlar toplama yapmayacağım dedi...zaten 2 embriyo transferi yapacaktım onu da elde ettik dedi...
Histereskopi yapacak bana da 12.martta
Sagol canim evet yaa bir daha opu olucam derken birden transfer ve histereskopi vs dinlerken buldum kendimiGeçmiş olsun.. histeroskopi sonrası transfer olacaklar kervanına sen de katıldın desenehayırlısı olsun, güzel sonuçlar alırız inşallah..
Yaşınız kaç ki öyle demişBir de prp yapacakmış benim gibi duwuk amh ve ileri yas hastalara histeroskopi ile uygulanan birseymis nette okudugum kadarıyla..rahme çizikler de atacakmış vs vs...
30 yaşındaki bir kadının blast.i ile senin blast in ayni kalitede olmaz ama bunu da unutma dedi
38 canim 39 a giricem işteYaşınız kaç ki öyle demiş
çok güzel herşey yolundaSagol canim evet yaa bir daha opu olucam derken birden transfer ve histereskopi vs dinlerken buldum kendimiprp yapariz cizik atariz her şeyi yapicaz dedi
Çok sevindim senin adına güzel haberlerle inşallah2’si 5.güne gelmiş, 1’ini de takip ediyorlarmış akşama doğru tekrar arayacağım dedi doktorum.. burdan bi de gen testine gidecekler..amin, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
Size de çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Benim alınan hormonlardan kaynaklı tedavi nedeniyle oluştu büyük ihtimalle. Allah biliyor tabii ardını ama bizim ailemizde iki tarafta da hiç ikiz yok.Çok üzüldüm, geçmiş olsun, bir daha olmasın inşallahOkurken, bizim de kalp atışını duyamadığımız o muayene aklıma geldi, eşim de kaydediyordu ailelere izletiriz diye, sildik gitti tabi o görüntüleri..Dilerim artık hep güzel haberler alırız, güzel anılar paylaşırız. Yalnız tüp bebek de olsa tek embriyo bölündüğü için ben genetik olarak ikize yatkınlıktan diye düşünüyordum, demek ki bunu da tedavi sebepli sayıyorlar..evet hayırlısını dilemek lazım, bir olsun sağlıklı olsun yeter
Amin inşallahEvet tutunsa bile bitmiyor süreç kucagımıza alana kadar ne olacağı belli değil inşallah bu sefer Rabbim nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?